این میوه برای امراض چشم، تب و بیماری های پوستی فوق العاده است

زیتون تلخ برگ ها متناوب، سرنیزه ای، کم و بیش متقابل، بدون دمبرگ، دارای راس نوک تیز و نوکدار است.

کدخبر : 15545
سایت سرگرمی روز :

کاربردهای درمانی گیاه زیتون تلخ نام علمی: Azadirachta indica قسمت مورد استفاده: پوست، دانه ها و برگ ها. نام: زیتون تلخ برگ ها متناوب، سرنیزه ای، کم و بیش متقابل، بدون دمبرگ، دارای راس نوک تیز و نوکدار است.

تنه و شاخه های مسن تر درخت پوست نسبتا ضخیمی دارد که قهوه ای و زبر است.

شاخه های نازک تر بدون کرک و دارای کوتیکول ضخیم اند.

خواص: برای امراض چشم، تب ها ی قطع شونده و مزمن مناسب است.

روغن آن برای بیماری جذام، خناریزی، بیماری های پوستی و اولسرها و زخم ها مصرف می شود. پوست این گیاه ماده تقویت کننده شناخته شده ای است . برگ ها و روغن حاصل از دانه ها به عنوان ضد کرم، ضد عفونی کننده و ضد انگل توصیه می شود. از ان جا که برگ های خشک شده و روغن دانه این گیاه حاوی آزادارختین است، مدت ها به عنوان حشره کش مورد استفاده قرار می گرفت.

یتون میوه ی کوچکی است که روی درختان زیتون رشد می کند ، آنها به گروه میوه ای به نام drupes یا میوه های آلویی یا میوه های سنگی تعلق دارند و مرتبط با میوه هایی مثل انبه ، گیلاس ، هلو ، بادام و پسته هستند. از زیتون اغلب در سالاد و ساندویچ لذت می برند ، وزن متوسط هر دانه زیتون حدود 3-5 گرم است. دسته ای از زیتون ها زمانی که نارس هستند سبز رنگ و هنگام رسیدن سیاه می شوند ، نوع دیگر زیتون حتی اگر کاملاً رسیده شوند نیز سبز می مانند . بطور کلی خواص زیتون سبز دارای مقدار زیادی ویتامین E و سایر آنتی اکسیدان های قدرتمند است. مطالعات نشان می دهد که آنها برای قلب مفید هستند و ممکن است از پوکی استخوان و سرطان محافظت کنند. چربی های سالم موجود در زیتون برای تولید روغن زیتون ، یکی از اجزای اصلی رژیم غذایی فوق العاده سالم مدیترانه ای استخراج می شوند ، جایی که 90٪ زیتون ها برای تهیه روغن زیتون استفاده می شود.

خواص زیتون در یک نگاه

  •     دارای آنتی اکسیدان (زیتون سیاه و سبز)
  •     ضد پیری و جوان کننده پوست
  •     یک ضد آفتاب طبیعی است
  •     روشن کننده پوست طبیعی
  •     باعث تقویت رشد مو می‌شود
  •     یبوست و اسهال را درمان می‌کند
  •     مفید برای دستگاه گوارش و معده است
  •     دارای مقادری ویتامین A است.
  •     مناسب برای مادران باردار جهت تقویت سیستم ایمنی
  •     مفید برای کودکان در سن رشد
  •     ضد سرطان طبیعی است
  •     تنظیم کننده فشار خون

 مهم‌ترین ویتامین و مواد معدنی چیست؟

زیتون منبع خوبی از چندین ویتامین و مواد معدنی است که برخی از آنها در حین فرآوری اضافه می شوند. ترکیبات مفید این میوه شامل موارد زیر است :

  •     ویتامین E : گیاهان غذایی پرچرب معمولاً حاوی مقادیر زیادی از این آنتی اکسیدان قوی هستند
  •     آهن : زیتون سیاه منبع خوبی از آهن است که برای انتقال اکسیژن برای سلول های قرمز خون مهم است
  •     مس : این ماده معدنی ضروری اغلب در رژیم غذایی معمول غربی وجود ندارد. کمبود مس ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد
  •     کلسیم :  فراوان ترین ماده معدنی در بدن شما ، کلسیم برای عملکرد استخوان ، عضله و اعصاب ضروری است
  •     سدیم : بیشتر زیتون ها حاوی مقادیر زیادی سدیم هستند زیرا در آب نمک یا آب شور بسته بندی می شوند

سایر ترکیبات گیاهی در خواص زیتون سبز

زیتون غنی از بسیاری از ترکیبات گیاهی است ، به ویژه آنتی اکسیدان ها ، از جمله :

  •     اولوروپین : این فراوانترین آنتی اکسیدان موجود در زیتون تازه و نارس است. با بسیاری از مزایای سلامتی مرتبط است
  •     هیدروکسی تیروزول : در طی رسیدن زیتون ، اولئوروپئین به هیدروکسی تیروزول تجزیه می شود که یک آنتی اکسیدان قوی است
  •     تیروزول : این آنتی اکسیدان که بیشتر در روغن زیتون شایع است ، به اندازه هیدروکسی تیروزول قوی نیست. با این حال ، ممکن است به جلوگیری از بیماری قلبی کمک کند
  •     اسید اولئانولیک : این آنتی اکسیدان ممکن است به جلوگیری از آسیب کبدی ، تنظیم چربی های خون و کاهش التهاب کمک کند
  •     کوئرستین : این ماده مغذی ممکن است فشار خون را کاهش داده و سلامت قلب را بهبود بخشد
آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: