نکات خانه داری | ترفند خانه داری
تا همین الان اشتباهی سلفون میکشیدیم | بیا اینجا تا بگم چقدر راحت تر میشه این کارو کرد
پلاستیک های سلفون یکی از بهترین وسایلی بوده که می توان برای مهر و موم کردن مواد غذایی داخل ظروف از آنها استفاده کرد.
زیرا به طور محکمی روی همه ی ظروف چسبیده و از ورود هوا به داخل ظرف جلوگیری می کنند. در این مطلب روش درست سلفون کشیدن روی مواد غذایی و ظروف را یاد خواهید گرفت. چون همگی ما با سلفون کشیدن مشکل داریم چون علی رغم کارایی بسیار بالایشان استفاده از آنها گاهی برای همه، شاید کمی دشوار باشد.
شاید بارها برایتان پیش آمده که برای استفاده از مقدار کوچکی از این پلاستیک، بارها و بارها تنها مچاله هایی از آن در دستتان مانده و مقدار زیادی از پلاستیک سالم و تمیز را فقط به دلیل این که خراب شده دور انداخته اید. به همین دلیل در رستوران ها و مکان هایی که دائماً با پلاستیک سلفون سر و کار دارند آن را در جا فویلی مخصوص گذاشته تا راحت تر از آن استفاده می کنند.ترفند آن بسیار ساده، آسان و موثر است. ابتدا به این سوال جواب دهید که رول سلفون خود را در کجای خانه نگهداری می کنید؟
1- در کابینت یا دراور آشپزخانه؟
2- یا در فریزر؟
بله درست شنیدید فریزر! پلاستیک سلفون زمانی که در فریزر گذاشته و در معرض هوای سرد قرار می گیرد، به طور موقت به دو دلیل چسبندگی خود را از دست می دهد. اول این که سرما الکتریسیته ی ساکن آزار دهنده ی موجود در آن از بین رفته و دوم اینکه ساختار ملکولی این نوع پلاستیک ها که پلی اتیلن با چسبندگی بالاست، زمانی که در دمایی متفاوت قرار می گیرد تغییر می کند.
دکتر چاد اورزل، دانشیار فیزیک و نجوم در دانشکده ی Union می گوید: چسبندگی بین پلاستیک زمانی به وجود می آید که مولکول های سطح پلاستیک، آرایش خودشان را مداوم تغییر داده تا بتوانند پیوندهای شیمیایی ضعیف ایجاد کنند.
دمای پایین ممکن است این روند را به میزان کمی مهار کرده و در نتیجه چسبندگی سلفون را از بین ببرد.پس پلاستیک های سلفون را که دائماً در استفاده از آنها مشکل دارید، در فریزر نگهداری کرده تا باز کردن و کشیدن آنها بدون کوچکترین چسبندگی و به راحتی دیگر پلاستیک ها باشد.
امتحان این روش باعث خواهد شد که دیگر هیچگاه سلفون را در کابینت یا دراور نگذارید.