واریزی جدید | واریزی فوق العاده
فوری/واریزی جدید 6 میلیون تومانی دولت برای این افراد | پرداخت فوق العاده ویژه دولت برای این افراد
آخرین اخبار از واریزی جدید دولت را در سرگرمی روز بخوانید.
واریزی جدید | مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی فرهنگیان گفت:حق بیمه ۵۶۰ هزار تومان به ازای هر نفر است که دو سوم آن را آموزش و پرورش و یک سوم را فرد متقاضی پرداخت میکند.
مهدی نیکفر؛ مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره قرارداد جدید بیمه تکمیلی فرهنگیان اظهار کرد: با توجه به رضایتمندی نسبی از شرکت بیمه دانا در طول دو سال گذشته، امسال مجدد با بیمه دانا قرارداد منعقد کردیم.
وی افزود: امسال علاوه بر بیمه دانا بر اساس چارچوب تعیین شده برای خدمات و نرخ بیمه با شرکت بیمه معلم هم قرارداد منعقد کردیم و در نهایت در 23 استان با بیمه دانا و در 9 استان با بیمه معلم قرارداد منعقد شد.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: بیمه تکمیلی فرهنگیان در استانهای خراسان جنوبی، خراسان شمالی، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، یزد، گیلان، آذربایجان شرقی، قم و چهارمحال و بختیاری با بیمه معلم منعقد شده است.
نیکفر با اشاره به اینکه در بحث بیمه تکمیلی فرهنگیان هیچ تبعیضی میان استانها نیست، متذکر شد: شرکت بیمه دانا و بیمه معلم خدمات و نرخ بیمه یکسانی را دریافت میکنند. همچنین از مدیران کل آموزش و پرورش استانها و معاونان پشتیبانی خواستیم تا نظر جمعی را درباره بیمه معلم و دانا پرسیده و شرکت بیمهگر مدنظر خود را در قالب مکاتبه برای ما ارسال کنند.
وی بیان کرد: خدمات ارائه شده در بیمه تکمیلی امسال فرهنگیان همانند سال گذشته است یعنی بیشتر تعهدات بدون سقف و فرانشیز 5 تا 15 درصد است همچنین هزینه عینک یک میلیون و 500 هزار تومان و دندانپزشکی 6 میلیون تومان به ازای هر نفر است.
نیکفر درباره حق بیمه عنوان کرد: حق بیمه 560 هزار تومان به ازای هر نفر است که دو سوم آن را آموزش و پرورش و یک سوم را فرد متقاضی پرداخت میکند.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: بیمه تکمیلی جدید فرهنگیان در قالب بیمه دانا از اول تیر فعال شده است و اطلاعات فرهنگیان متقاضی نیز به شرکت بیمه معلم ارسال شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بوشهر گفت: ۸۰۰ سری جهیزیه به مددجویان کمیته امداد امام خمینی اهدا شد.
عباس روشن افزود: از جمله کالاهای اساسی که به مددجویان اهدا شد ۸۰۰ سری جهیزیه، ۵۰۰ دستگاه کولر گازی، ۲۵۰ دستگاه یخچال، ۲۰۰ تخته فرش و ۴۰۰ سبد معیشتی بود.
وی گفت: اقلام جهیزیه شامل تلویزیون، یخچال، اجاق گاز، جاروبرقی و ماشین لباسشویی است که در مجموع ارزش ریالی این سری جهیزیه ۴۵ میلیون تومان است.
روشن در راستای طرح اطعام غدیر هم از خیران و نیکوکاران خواست در این عمل خیر شرکت کنند.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در دیدار با مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) بر توانمند سازی مددجویان در ابعاد مختلف به ویژه حوزه اقتصادی تاکید کرد.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در دیدار با مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) بر توانمند سازی مددجویان در ابعاد مختلف به ویژه حوزه اقتصادی تاکید کرد و گفت: ارائه راهکارهای جدید و نوین در جهت توسعه مشاغل دانش بنیان و نوآورانه، با هدف ایجاد اشتغال برای جامعه هدف باید مورد توجه قرار گیرد. وی همچنین بر ایجاد برند مشخص برای محصولات تولیدی مددجویان و ایجاد حس خودباورانه و اعتماد به نفس و ترویج فرهنگ کار جمعی در بین مددجویان تاکید کرد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان گفت: امسال ۴۰۹ فقره تسهیلات حمایتی از طریق صندوق امداد ولایت به مددجویان زنجانی پرداخت شده است.
روحاله صالحی اظهار کرد: کمیته امداد در سال ۱۳۹۵ مجوز تاسیس صندوق امداد ولایت را با هدف پرداخت تسهیلات به مددجویان را از بانک مرکزی دریافت کرد و از سال ۹۶ کار این صندوق در سراسر کشور آغاز شد.
وی افزود: در زنجان نیز کمیته امداداز این طریق در کنار رعایت موازین و مقررات بانکی، تسهیلات قرضالحسنه و معوض خود را با هدف گرهگشایی خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد استان و سایر نیازمندان پرداخت میکند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری ۴۰۹ فقره تسهیلات از طریق این صندوق پرداخت شده است، اضافه کرد: این تسهیلات از طریق تخصیص منابع صندوق و سپرده گذاری خیرین و بانک پرداخت شده است.
صالحی رقم تسهیلات پرداختی را ۸۲ میلیارد و ۵۶۳ میلیون ریال اعلام کرد و گفت: تسهیلات پرداختی در حوزه اشتغال مسکن، تسهیلات کارگشایی، درمان، ازدواج و هزینههای تحصیلی بوده است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان اردبیل گفت: با همکاری موسسه خیریه نائبه الزهرا(س) تهران درصدد ساخت ۲۰۰ مسکن برای خانوار تحت حمایت در روستاها که فاقد منزل مقاوم و مناسب میباشند، هستیم.
جلیل قدیمی ۳۰ خرداد در جلسهای که با حضور مدیرکل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری اردبیل و جمعی از نیکوکاران موسسه خیریه نائبه الزهرا(س) تهران در محل شهرک صنعتی حدید مبتکران مشگینشهر برگزار شد، اظهار کرد: ساخت ۲۰۰ مسکن مددجویی برای خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل که در روستاها سکونت دارند، در دستور کار قرار گرفت.
وی با اعلام اینکه این خانوادهها طبق شناساییهای صورت گرفته فاقد مسکن مناسب هستند، افزود: در تلاش هستیم تا در یک اقدام بینظیر که با موسسه خیریه نائبه الزهرا(س) انجام خواهد شد برای ۲۰۰ خانوار تحت حمایت سرپناهی امن احداث شود.
قدیمی با بیان اینکه همکاریهای همهجانبهای با موسسه خیریه نائبه الزهرا(س) تهران داریم که در این راستا خدمات متعددی به اقشار آسیبپذیر استان ارائه شده است، افزود: با گسترش همکاریها میتوانیم شاهد رفع مسائل ضروری خانوارةای بیبضاعت بوده و در جهت توانمندسازی آنها نیز گامهای موثرتری را برداریم.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه مرتضی اللهوردی، مدیرعامل شرکت حدید مبتکران مشگینشهر نیز جزو هیات عامل موسسه خیریه نائبه الزهرا(س) تهران است، گفت: امیدواریم در کنار همکاری برای ساخت مسکن خانوار تحت حمایت، شرایطی نیز برای اشتغالزایی مددجویان فراهم شود.
وی ادامه داد: اشتغالزایی برای ۱۰۰۰ مددجو از جمله برنامههایی است که درصدد گسترش همکاریها از طریق این موسسه خیریه هستیم.
در ادامه این جلسه، بهروز زلالی، مدیرکل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری اردبیل نیز اظهار کرد: آماده هرگونه همکاریهای گسترده برای ساخت مسکن مددجویی در روستاهای استان اردبیل هستیم.
وی با اشاره به اینکه گستره همکاریها باید به سمت توانمندسازی خانوار تحت حمایت پیش رود، افزود: ملزومات و هماهنگی بین دستگاههای اجرایی را برای سهولت در امور ساخت مسکن به کار خواهیم گرفت.
زلالی گفت: امید است در سایه این همکاریها شاهد شادکامی و خوشحالی اقشار آسیبپذیر باشیم.
مرتضی اللهوردی، مدیرعامل شرکت حدید مبتکران مشگینشهر هم در این جلسه بیان کرد: در این کارخانه، اولویت اشتغال را به زنان سرپرست خانوار و مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل اختصاص دادهایم.
وی اعلام کرد: ایجاد اشتغال پایدار راهکاری مهم برای استقلال اقتصادی و خودکفایی مددجویان است که با همکاریهای گسترده میتوانیم به این مهم دست یابیم.
کارآفرین برتر کشوری اظهار کرد: در بحث ساخت مسکن نیز پس از شناسایی و تعیین محدوده جغرافیایی روستاها، به بهترین نحو وارد عمل خواهیم شد تا خانوادههای فاقد مسکن، صاحبخانه شوند