واریزی جدید | کالابرگ الکترونیکی| یارانه کالابرگی

واریزی جدید 1 میلیون تومانی دولت در آخر هفته برای این خانوارها | واریز 600 هزار تومان اضافه به یارانه نقدی این افراد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت: طرح کالابرگ الکترونیکی در استان ۲۵ هزار میلیارد ریال گردش اقتصادی داشت و ۲۷۳ هزار خانوار از مزایای آن بهره‌مند شدند.

کدخبر : 19557
سایت سرگرمی روز :

مهدی اسلام خواه اظهار کرد: اکنون بیش از سه هزار و ۷۰۰ فروشگاه در استان به سامانه طرح کالابرگ الکترونیکی متصل است.

وی افزود: طرح حمایت از جوانی جمعیت از دستاوردها و اقدامات ارزنده دولت سیزدهم است و در آن، مادران باردار مورد حمایت قرار می گیرند و برای هر خانواده ماهیانه مبلغی به حساب سرپرست خانوار واریز می شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی تصریح کرد: طرح ملی «یسنا» با هدف حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و با تمرکز بر مادران باردار یا دارای کودک شیرخوار اجرایی شد.

وی با اشاره به حمایت دولت از توسعه تعاونی ها گفت: شمار تعاونی ها در استان در سه سال گذشته افزایش یافت، تعاونی ها بهترین مصداق برای تحقق شعار سال و مشارکت دادن مردم در اقتصاد است، همچنین تشکیل کانون کارآفرینان و مراکز مشاوره،حضور نخبگان و کارآفرینان و اقشار مردم و استفاده از ظرفیت آنان، نشان دهنده توجه به نقش مردم در دولت است.

اسلام خواه خاطرنشان کرد: مردمی سازی اقتصاد و مشارکت مردم در اقتصادی با افزایش اشتغال و کارآفرینی و کاهش نرخ بیکاری تا ۷.۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ به منصه ظهور رسید.

وی با اشاره به اهتمام دولت برای پرداخت تسهیلات اشتغال زایی گفت: یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۶ در سال جاری به متقاضیان پرداخت شد تا شاهد افزایش اشتغال و کاهش بیکاری در استان باشیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی با اشاره به کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان آن را از نتایج اشتغالزایی در استان برشمرد و گفت: پایان سال ۱۴۰۰ بیش از یکهزار و ۲۰۰ نفر مقرری بگیر بیمه بیکاری ثبت شد اما اکنون این رقم به ۹۱۰ نفر کاهش یافته است.

وی تصریح کرد: بهبود فضای کسب و کار و کاهش تعدیل نیرو در واحدهای کارگری استان در کاهش شمار مقرری بیمه بیکاری موثر بوده است.

خراسان شمالی با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در مناطق روستایی سکونت دارند.

بر اساس اعلام معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کاهش میزان کالری مصرفی مردم در طی سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۹ باعث شد دولت بسته کلانی در حوزه امنیت غذایی تدوین کند و یکی از بخش‌های مهم آن به حمایت از مادران شیرده و دارای کودکان زیر دو سال اختصاص یابد.

این طرح یارانه مضاعف ۶۰۰ هزار تومانی برای مادران با فرزند زیر دو سال است که برای سه دهک اول کم‌درآمد به اجرا درآمده است و در مرحله نخست این طرح، ۲۷ هزار مادر شناسایی شدند که از این میان ۲۲ هزار نفر مشمول دریافت این یارانه مضاعف بودند.

رئیس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان نسبت به سوء‌استفاده مجرمان سایبری از ایام تعطیلات با افزایش ارسال لینک‌های آلوده و اقداماتی نظیر فیشینگ و کلاهبرداری آنلاین و ... هشدار داد.

سرهنگ حسن کیخا با اشاره به فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و تعطیلات دو روزه در کشور گفت: تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان می‌دهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به  کلاهبرداری از کاربران با روش‌های مختلف می‌کنند. 

رئیس پلیس فتا استان با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، «سبد یارانه معیشتی» و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب های مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینک‌های آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:‌حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

به گزارش ایسنا- به نقل از انتظامی استان، سرهنگ کیخا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی و دارندگان تلفن‌های همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند و در صورت مواجهه با این موارد مراتب را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: