با خوردن روزی یک قاشق از این ادویه 6 ویروس را از خود دور کنید

مصرف گیاه آویشن به عنوان یک ماده ضد باکتری و ضد التهاب، می‌تواند به بهبود سلامت کلی بدن کمک کند. همچنین، برای پیشگیری از ابتلا به ویروس‌ها، رعایت بهداشت شخصی، شستشوی دست‌ها و استفاده از ماسک در صورت نیاز، بهترین راهکارهای پیشگیری هستند.

کدخبر : 19953
سایت سرگرمی روز :

اما طبق گزارش علی حسین بیرانوند اظهار کرد: آویشن گیاهی کوهستانی و معطراست که تنوع زیادی دارد. این گیاه دارای طبیعتی گرم و خشک است و از آن معمولاً به‌عنوان ادویه برای طعم ‌دار کردن انواع غذاها و بعضی خوراک‌ها استفاده می‌کنند.

وی تصریح کرد: این گیاه در کشور ما معمولاً به‌صورت خشک شده و پودر مورد استفاده قرار می‌گیرد ولی در کشورهای دیگر علاوه بر پودر آن، نوع تازه‌اش را نیز در غذا مصرف می‌کنند زیرا آویشن تازه عطر و بوی بیشتری نسبت به نوع خشک آن دارد.

عضو پارک علم و فناوری لرستان خاطرنشان کرد: آویشن برای تقویت اعصاب، درمان افسردگی، خستگی و بی‌خوابی مفید است و باعث کاهش فشارخون و چربی خون می‌شود.

بیرانوند اضافه کرد: آویشن خاصیت ضد میکروبی، ضد قارچی، ضد انگلی، ضدالتهاب، ضد احتقان، ضد زخم‌های داخلی، ضد آلزایمر و قابض دارد. وی بیان کرد: مصرف آویشن به‌صورت جوشانده برای رفع تنگی نفس، برونشیت، سرفه، نفخ شکم، سوءهاضمه، آسم، سیاه‌سرفه، سرگیجه، سردرد و زکام توصیه می‌شود.

عضو پارک علم و فناوری لرستان اظهار کرد: برای این منظور ۱۰ گرم آویشن را در یک لیتر آب ریخته و جوشانده آن در طول روز مصرف شود. بیرانوند تصریح کرد: آویشن سقط کننده جنین در مادران باردار محسوب می‌شود بنابراین زنان باردار باید از مصرف آن خودداری کنند.

آویشن به مبارزه با عفونت‌های تنفسی کمک می‌کند و یک خلط‌آور طبیعی است که به عنوان یک ضدعفونی‌کننده عمل می‌کند و به دفع مخاط کمک می‌کند. از این رو ممکن است به شما در درمان فوری تنگی نفس کمک کند. برای اثربخشی هرچه بیشتر آن را به صورت زیر مصرف کنید:

آن را به صورت چای آماده کنید. یک قاشق چای‌خوری اویشن را در آب جوش بریزید، بگذارید ۱۰ دقیقه بماند و سپس صاف کنید. یک قطره آب لیمو به آن اضافه کنید تا خاصیت ضدعفونی‌کنندگی آن افزایش یابد. می‌توانید تا ۳ فنجان در روز بنوشید. دمنوش پونه و اویشن برای عفونت موثر است.

برای تسکین گلودرد و ورم لوزه، چای آویشن را غرغره کنید یا یک قاشق آن را تا ۳ بار در روز قورت دهید.

اویشن به هضم غذا، حمایت سیستم ایمنی و تسکین درد در زمان ابتلا به آنفلوآنزا کمک می‌کند، بنابراین سعی کنید چای آویشن را برای تسکین کیپ شدن بینی خود درست کنید، به خصوص اگر بیماری شما با پوشش سفید ضخیم روی زبان، مخاط احتقانی در ریه‌ها و سرفه‌های اسپاسمیک همراه باشد. چای اویشن همچنین باعث تسکین درد ناشی از سردرد، گرفتگی عضلات و بدن درد می‌شود که منطقه رایج آنفولانزا هستند. علاوه بر این موارد، شما می‌توانید با رایحه درمانی آویشن تا حدودی گرفتگی بینی خود را بهبود بخشید.

نفخ یکی از دلایل رایج معده درد است. از جمله خواص آویشن، بهبود هضم و تسکین گاز معده و درمان معده درد و روده درد با اویشن است. سوء هاضمه یکی از دلایل نفخ است که با مصرف این سبزی به شکل چای یا کپسول نرم اویشن می‌توانید نفخ معده را از بین ببرید.

عفونت واژن یک بیماری شایع در بین بانوان است که سالانه تعداد زیادی افراد را درگیر خود می‌کند. طی یک تحقیقات بالینی در اصفهان مشخص شده است که کروم‌های واژینال حاوی سیر و آویشن در درمان واژینیت و علائم آن بسیار موثر است. این دارو حتی می‌تواند بهتر از کرم کلوتریمازول که یک داروی شیمیایی است عمل کند. همچنین آویشن در بارداری نیز موثر است و می‌تواند به باز شدن دهانه رحم و درمان خانگی افتادگی رحم کمک کند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: