قاتل قند خون کشف شد | ادویهای که حکم داروی پنیسیلین هم دارد
امروزه مصرف دارچین به شکلهای مختلف از جمله دمنوش و چای دارچین، ترکیب دارچین و عسل، عرق دارچین برای بهرهمند شدن از خواص درمانی این ادویه رایج است.
امروزه مصرف دارچین به شکلهای مختلف از جمله دمنوش و چای دارچین، ترکیب دارچین و عسل، عرق دارچین برای بهرهمند شدن از خواص درمانی این ادویه رایج است.
سرشار از آنتیاکسیدان است
یکی از فواید دارچین وجود آنتیاکسیدان در آن است. آنتیاکسیدان از بدن ما در برابر آسیب رادیکالهای آزاد محافظت میکند. دارچین سرشار از آنتیاکسیدانهای قوی مثل پلیفنل است.
در تحقیقی که روی ۲۶ ادویه انجام شد، دارچین با داشتن بیشترین میزان آنتیاکسیدان در صدر جدول قرار گرفت و حتی از سوپرفودهای دیگری مثل سیر و پونهی کوهی (ارگانو) هم جلو زد.
در واقع دارچین به حدی قوی است که حتی از آن میتوان به عنوان یک نگهدارندهی طبیعی غذا استفاده کرد.
خواص دارچین ضد التهاب
التهاب در بدن بسیار مهم است چرا که به بدن در مبارزه با عفونت و ترمیم بافتهای آسیب دیده کمک میکند. اما وقتی التهاب مزمن میشود و علیه بافتهای خود بدن عمل میکند، ممکن است خطرناک و مشکلساز شود.
برای حل این مشکل میتوان از خواص دارچین بهرهمند شد. تحقیقات نشان داده است این ادویه و آنتیاکسیدانهای موجود در آن، خواص ضدالتهابی دارند. خاصیت دارچین در زمینههای ضدالتهابی میتواند خطر ابتلا به بیماریها را کاهش دهد.
فواید دارچین در کاهش بیماریهای قلبی
دارچین میتواند خطر بیماریهای قلبی را که رایجترین علت مرگ زودرس در دنیاست کاهش دهد.
طبق تحقیقات مصرف ۱ گرم یا حدود نصف قاشق چایخوری پودر دارچین در روز میتواند برای افرادی که مبتلا به دیابت نوع ۲ هستند، مفید باشد؛ این میزان باعث کاهش سطح کلسترول تام، کلسترول «بد» LDL و و تریگلیسرید میشود، در حالی که سطح کلسترول «خوب» HDL پایدار خواهد ماند.
یک تحقیق بزرگ جدیدتر نشان داد که مصرف تنها ۱۲۰ میلیگرم دارچین در روز میتواند همین تاثیر را روی بدن بگذارد. در این تحقیق دارچین حتی باعث افزایش میزان کلسترول «خوب» HDL هم شد.
خواص دارچین ضد دیابت
بسیاری از قدیمیترها دارچین را به دلیل تاثیر آن در کاهش قند خون میشناسند و به این خاصیت دارچین واقفند.
دارچین علاوه بر تاثیر مثبتی که در کاهش مقاومت به انسولین دارد، میتواند قند خون را به چند شیوهی دیگر هم پایین بیاورد.
اولا، دارچین با مداخله کردن در عملکرد آنزیمهای هضم، شکستن کربوهیدرات را در دستگاه گوارش کند میکند و با این کار میزان گلوکزی را که بعد از صرف غذا وارد خون میشود کاهش میدهد.
ثانیا، ترکیبی در دارچین وجود دارد که میتواند تاثیری مشابه انسولین روی سلولها بگذارد. این ویژگی در کل دریافت گلوکز توسط سلولها را افزایش میدهد، هرچند بسیار آهستهتر از خود انسولین عمل میکند.
تحقیقات زیادی درباره فواید دارچین روی انسانها خاصیت ضد دیابت دارچین را تایید کردهاند و نشان دادهاند دارچین میتواند قند خون ناشتا را بین ۱۰ تا ۲۹ درصد کاهش دهد.
دوز موثر معمولا بین ۱ الی ۶ گرم یا حدود نصف الی ۲ قاشق چایخوری در روز است.