این میوه پاییزی با فواید بی نظیر مرده را زنده می کند

انار که از میوه های لاینفک ماه های زمستان است و این روزها آن را به وفور در پیشخوان ها می بینید، مایه شفای بدن است. پس از یادگیری فواید انار که بیش از 15 گونه در ترکیه دارد و منبع قوی آنتی اکسیدان است، آن را به وفور مصرف خواهید کرد.

کدخبر : 22341
سایت سرگرمی روز :

انار که در طول هزاران سال تاریخ آناتولی از هیتی ها تا به امروز به طور مداوم مصرف می شود و همچنین منبع قوی آنتی اکسیدان است، میوه ای ضروری برای کسانی است که می خواهند زندگی طولانی و سالم داشته باشند.

پروفسور دکتر آیسون بای کارابولوت درباره ناشناخته های انار توضیح داد که این روزها در پیشخوان ها از دست نمی رود. کارابولوت با بیان اینکه انار که میوه آب و هوای گرمسیری و نیمه گرمسیری در خاورمیانه، قفقاز و شمال هند از جمله سرزمین ایران و جنوب شرقی آناتولی است، یکی از قدیمی ترین میوه های شناخته شده است، اظهار داشت: انار میوه ای که تقریباً 4 هزار سال است که برای بشر شناخته شده است.

پروفسور با بیان اینکه انار، میوه ای که در طول هزاران سال تاریخ آناتولی از هیتی ها تا به امروز بی وقفه دنبال شده است، عنصری است که در هر زمینه ای خودنمایی می کند، از نقوش روی قالی گرفته تا عناصر معماری و متون مقدس. از گیاهان آیسون بای کارابولوت گفت: انار که در امتداد خط زمانی منشأ یک فرهنگ اسطوره ای جالب بوده است، صدها سال به عنوان نماد زندگی، تعبیر خواب، سلامتی، طول عمر، باروری، تخیل انسان را تغذیه کرده است. قدرت و شجاعت، فراوانی، علم، اخلاق، جاودانگی و معنویت.»

انار: یکی از قوی ترین منابع آنتی اکسیدان است

کارابولوت با بیان اینکه ده ها داستان در مورد انار در آناتولی نقل شده و نام آن 3 بار در قرآن کریم آمده است، گفت: انار که از سه قسمت دانه، آب و پوسته تشکیل شده است، منبع قوی آنتی اکسیدان است.

کارابولوت همچنین اظهار داشت: 92 درصد از فعالیت آنتی اکسیدانی انار را ترکیبات فنلی تشکیل می دهد که تعداد آنها نزدیک به 50 عدد است و تحقیقات نشان داده است که میزان آنتی اکسیدان آن از تمام آب میوه های دیگر بیشتر است.

انار و فواید آن: از سلامت قلب و روان محافظت می کند

کارابولوت با بیان اینکه میزان آنتی اکسیدان موجود در یک لیوان آب انار همان مقداری است که در ده لیوان چای سبز یا آب پرتقال یافت می شود، گفت: انار که طبق تحقیقات علمی نشان داده است حاوی 124 ماده شیمیایی مختلف گیاهی است، حاوی پروتئین، کربوهیدرات، کلسیم، فسفر و آهن." همچنین حاوی مواد و ویتامین های B1، B2 و C است.

در قسمت پوسته که نیمی از وزن میوه را تشکیل می دهد، موادی وجود دارد که به میوه خاصیت ضد جهش زایی، آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی می دهد. همچنین توجه داشته باشیم که یک آنتی اکسیدان مهم برای سلامت قلب و روان است که حاوی امگا 5 است که راز زندگی سالم و برای طول عمر ضروری است. اظهارات خود را درج کرد.

بیش از 15 گونه در ترکیه وجود دارد

پروفسور همچنین اظهار داشت: انار که بیش از 15 رقم در ترکیه دارد از نظر صنعت، تجارت و داروسازی میوه ای بی نظیر است. دکتر کارابولوت گفت: انار که از جمله میوه های کمیاب است که به دلیل ساختار خاص پوسته خود می تواند ساختار و ارزش غذایی خود را تا 4 تا 6 ماه حفظ کند، در بسیاری از فرآورده ها از جمله ماست، شربت انار و ... استفاده می شود. شربت انار، ملاس، شربت، لیکور، پماد، شامپو، ژل دوش، خامه و افزودنی های غذایی." وی گفت: همچنین در بسیاری از زمینه ها از سوغات سازی گرفته تا معماری و هنرهای تزئینی استفاده می شود.

پروفسور همچنین خاطرنشان کرد که انار که در اساطیر باستانی و داستان های عامیانه به عنوان منبع زیبایی دیده می شود، با آنتی اکسیدان های قوی موجود در آن از پوست محافظت و احیا می کند. دکتر کارابولوت فواید سلامتی انار را به شرح زیر برشمرد:

«با روغن دانه اش به عنوان نوعی اکسیر جوانی عمل می کند. تاثیرات مهمی در به تاخیر انداختن پیری در میانسالی دارد. در حقیقت، می دانیم که روغن هسته انار برای تولید محصولات آرایشی پاک کننده چین و چروک، بازسازی کننده پوست و از بین برنده سلول های مرده استفاده می شود.

در این زمینه بیان کنیم که مخلوطی که از آسیاب کردن پوست چرمی انار و افزودن کمی آب به دست می آید، پوست کثیف را تمیز کرده و درخشندگی خیره کننده ای به پوست می بخشد. اجازه دهید همچنین توجه داشته باشیم که اسید پونیسیک، یک اسید چرب غیر اشباع با آنتی اکسیدان بالا که در دانه های انار یافت می شود، علاوه بر ضد سرطان، اثرات محافظت کننده عصبی نیز ایجاد می کند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: