بسته معیشتی | بسته حمایتی | سبد کالا

فوری/ واریزی 1 میلیون و 500 هزار تومانی برای این خانوارها؛ امشب | توزیع بسته معیشتی جدید از همین ماه برای این دهک‌ها

فرمانده پایگاه مقاومت بسیج آسیه از توزیع ۱۲ بسته معیشتی در بین خانواده‌های کم‌برخوردار خبر داد.

کدخبر : 23068
سایت سرگرمی روز :

کبری رشیدی، فرمانده پایگاه مقاومت بسیج آسیه ، اظهار کرد: ۱۲ بسته معیشتی به همت گروه جهادی این پایگاه در بین خانواده‌های کم برخوردار توزیع شد.

وی افزود: این بسته‌ها در کنار فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی و تشکیل حلقه صالحین به نیت سلامتی حضرت بقیةالله(عج) و نائب ایشان رهبر معظم انقلاب و گرامیداشت شهدای محور مقاومت توزیع شد.

رشیدی گفت: ارزش تقریبی هر بسته ۳۰۰ هزار تومان است که شامل ماکارونی، سویا، گوشت چرخ کرده، روغن، برنج بود، این پایگاه در مناسبت‌های مختلف ارزاق معیشتی تهیه و توزیع می‌کنند، سایر فعالیت این پایگاه سرکشی از خانواده شهدا و برگزاری یادواره شهدای شهرستان است.

 خیر خرم آبادی ۱۰۰ بسته کمک معیشتی را به خانواده‌های بیماران صعب العلاج لرستان اهدا کرد.

محمد آذری خیر نیک اندیش خرم آبادی با اشاره به هزینه‌های بالای درمان بیماری‌های صعب العلاج گفت: یکصد بسته کمک معیشتی شامل اقلامی از جمله مواد خوراکی و بهداشتی به نیابت از پدر مرحومم حاج علی آذری تهیه و توسط مجمع خیران سلامت استان بین خانواده‌های بیماران صعب العلاج توزیع شد.

مدیر عامل مرکز نیکوکاری فاطمه الزهرا با اشاره به اینکه این مرکز نیکوکاری با همکاری کمیته امداد پردیسان و ستاد احسان فرمان اجرایی حضرت امام اقدام به توزیع ۳۰۰ بسته معیشتی نموده است گفت: در بیستمین مرحله توزیع سبد معیشتی بین نیازمندان اقلامی شامل برنج، روغن، رب و لوازم التحریر، ماکارونی و حبوبات به ارزش یک میلیون تومان توزیع می‌شود. 

حجت الاسلام سید جابر سجادی افزود: ارزش کل بسته‌ها ۳۰۰ میلیون تومان است که در مرکز نیکوکاری فاطمه الزهرا با همکاری خیران پردیسان توزیع شد.

با تلاش‌ مددکاران مجتمع ندامتگاه تهران بزرگ و مشارکت خیّرین ۱۰۰ بسته معیشتی تهیه و پس از شناسایی خانواده‌های واجدشرایط، بین آنان توزیع گردید.

پک مواد غذایی با ارزشی بالغ بر ۲۵ میلیون ریال بوده که با مشارکت خیّرین نیکوکار شهرک صنعتی شمس‌آباد و مرکز خیّریه راهگشا اجرایی گردید و از طریق مددکاران مستقر در سالن ملاقات ندامتگاه تهران بزرگ در کوتاه‌ترین زمان ممکن در اختیار خانواده‌های مددجویان نیازمند قرار گرفت.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج دانش آموزی شهرستان آستارا گفت: ۱۰۵ بسته نوشت افزار بین دانش آموزان نیازمند شهرستان آستارا تهیه و توزیع شد.

سروان امیر سلیمان نژاد  اظهار کرد: به همت مجموعه بسیج دانش آموزی و حوزه دانش آموزی شهید فهمیده با دریافت ظرفیت‌هایی از خیرین، ۱۰۵ بسته لوازم التحریر شامل کیف و تعدادی نوشت افزار تهیه و در بین دانش آموزان کم برخوردار شهرستان توزیع شد.

  فرمانده حوزه مقاومت بسیج دانش آموزی آستارا با بیان اینکه ارزش ریالی هر کدام از بسته‌ها ۹ میلیون ریال می‌باشد افزود: این روند توزیع به همت بسیج دانش آموزی تا پایان مهر ماه ادامه خواهد داشت و بین واحدهای دانش آموزی و پایگاه‌های بسیج برای خانواده‌های نیازمند توزیع خواهد شد.

وی ادامه داد: امیدواریم اهدای این بسته‌های لوازم التحریر بستر ساز ادامه تحصیل و افتخار آفرینی این دانش آموزان برای ایران اسلامی شود.

یزان، رئیس اداره حمایتی و آسیب‌های اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت: یک هزار و ۸۳۶ کودک تهرانی ماهانه از طرح بهبود تغذیه کودکان بهره‌مند می‌شوند. 

وی افزود: در راستای اجرایی شدن طرح بهبود تغذیه کودکان زیر ۵ سال در سال جاری، یک هزار و ۸۳۶ کودک تهرانی ماهانه از طرح بهبود تغذیه کودکان بهره‌مند می‌شوند. 

این مقام وزارت کار تاکید کرد: در شهریور ماه، اعتبار دو ماهه برای سرپرست خانوارهای دارای کودک زیر ۵ سال با تشخیص سوء تغذیه از سوی ادارات بهداشت که در دهک یک تا هفت قرار داشتند شارژ شد. 

رییس اداره حمایتی و آسیب‌های اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران بیان کرد: به منظور بررسی کیفیت و ارزیابی طرح، همکاران امور اجتماعی در ادارات اجرایی تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه نمایندگان ادارات بهداشت در سراسر استان ضمن تماس با خانواده‌های مشمول طرح جهت اطلاع رسانی، از روند اجرای صحیح طرح در فروشگاه‌ها نیز نظارت می‌کنند. 

خیزان گفت: در این مرحله از اجرای طرح بهبود تغذیه کودکان زیر ۵ سال، به ازای هر ماه برای هر کودک مشمول در دهک‌های اول تا پنجم مبلغ ۱میلیون و ۱۰۰هزار تومان و دهک‌های ششم و هفتم مبلغ ۶۶۰ هزارتومان اعتبار برای خرید شانزده قلم کالای اساسی شامل برنج، حبوبات، شیرکم چرب، پنیر، ماست کم چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند و شکر، میوه و سبزیجات در حساب سرپرست خانوار شارژ شده است. 

وی افزود: تعداد خانوارهای بهره‌مند از این یارانه تشویقی در استان تهران یک هزار و ۷۹۱ و تعداد کودکان یک هزار و ۸۳۶ نفر هستند که می‌توانند به فروشگاه‌های زنجیره‌ای و خرده فروشی‌های متصل به طرح کالابرگ الکترونیکی جهت دریافت کالاهای اساسی مشمول مراجعه نمایند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان قم گفت: در اجرای قانون جوانی جمعیت، حدود هزار مادر دارای سه فرزند و بیشتر که در مناطق روستایی و شهرهای کوچک سکونت دارند به صورت رایگان بیمه شدند.

حجت‌الاسلام رحیم اهرمی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن روز ملی روستا و عشایر به همه روستاییان و عشایر استان قم به عنوان سرمایه‌های ارزشمند اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی که نقش مهمی در توسعه پایدار کشور دارند، اظهار کرد: بیمه اجتماعی تلاش می‌کند پشتیبان حمایتی خوبی برای زحمتکشان روستایی و عشایری باشد.

 مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان قم، افزود: یکی از طرح‌هایی که امسال برای حمایت از مادران روستایی و عشایری اجرا شده، شناسایی و جذب مادران دارای سه فرزند و بیشتر برای برقراری بیمه رایگان است.

اهرمی ادامه داد: این طرح در راستای قانون جوانی جمعیت در مناطق روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر اجرا شده و در سطح کشور حدود ۳۱۱ هزار نفر در مرحله نخست به طور رایگان بیمه شدند.

وی با بیان این که دولت تعهد دارد حق بیمه این مادران را تا ۷ سال پرداخت کند، اظهار کرد: در استان قم حدود هزار مادر دارای سه فرزند و بیشتر که فرزند سوم آن‌ها از اول فروردین سال ۱۳۹۶ به بعد به دنیا آمده مشمول این طرح شده‌اند.

به گفته مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان، کشاورزان و عشایر استان قم در صورت تأمین اعتبار توسط دولت، این طرح استمرار خواهد شد.

اهرمی در بخش دیگری از سخنان خود به بیان مزایای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی پرداخت و گفت: دولت ۷۰ درصد حق بیمه مشمولان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر را پرداخت می‌کند و این یارانه، فرصت خوبی برای حمایت از این اقشار را فراهم کرده است.

وی دریافت حقوق بازنشستگی، دریافت حقوق ازکارافتادگی و دریافت مستمری ناشی از فوت سرپرست خانوار را از دیگر مزایای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر برشمرد.

اهرمی انتقال سابقه بیمه‌ای را یکی دیگر از مزایای عضویت در این صندوق دانست و تأکید کرد: جوانان می‌توانند از ۱۸ سالگی و قبل از اینکه به صورت رسمی وارد مشاغل اداری یا غیره شوند، از مزایای بیمه‌ای این صندوق استفاده کنند و پس از ورود به مشاغل جدید، سوابق بیمه‌ای خود را انتقال دهند.

وی آمار جامعه هدف یا مشمولان صندوق بیمه اجتماعی در استان قم را حدود ۳۱ هزار و ۵۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد حدود ۱۴ هزار نفر بیمه شده کل و تعداد هزار و ۴۶۰ نفر مستمری‌بگیر هستند.

اهرمی در پایان ابراز امیدواری کرد: مابقی مشمولان صندوق بیمه اجتماعی استان قم به عضویت این صندوق درآمده و از مزایای آن بهره‌مند شوند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: