خبر خوش سرپرست سازمان بهزیستی برای مددجویان | واریز معوقات مستمری مددجویان از این ماه
سرپرست سازمان بهزیستی کشور بر لزوم اجتماعی شدن این سازمان تاکید کرد و گفت: همه مدیران این موضوع را با گسترش ارتباطات بین دستگاهی و اطلاع رسانی عمومی اقدامات برای افزایش سرمایه اجتماعی در دستور کار قرار دهند.
سومین جلسه شورای معاونین سازمان بهزیستی کشور با حضور دکتر سیدجواد حسینی، سرپرست سازمان بهزیستی کشور عصر امروز برگزار شد.
در این جلسه معاونین به ارائه آخرین اقدامات در حوزه فعالیت خود پرداختند و مصوبات جلسات گذشته نیز پیگیری شد.
دکتر سیدجواد حسینی، سرپرست سازمان بهزیستی کشور در این جلسه بر لزوم اجتماعی شدن سازمان بهزیستی تاکید کرد و گفت: اجتماعی شدن به افزایش سرمایه اجتماعی سازمان ختم می شود و این موضوع برای سازمان اهمیت زیادی دارد.
وی گفت: بدین منظور ارتباطات بین سازمانی را تقویت کنید و به اطلاع رسانی اقدامات خود به عموم مردم بپردازید.
سرپرست سازمان بهزیستی کشور با اشاره به محورهای ۱۳ گانه همکاری مشترک با دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی اشاره کرد و خطاب به معاونین و مدیران بهزیستی گفت: از انعقاد تفاهمنامههایی که قابلیت اجرا ندارند و عملیاتی نمیشوند پرهیز کنید. تفاهمنامههایی منعقد شود که حتما قابلیت اجرا دارند.
وی در ادامه به تاسیس شورای عالی مشورتی سازمان بهزیستی اشاره کرد و افزود: هیچ دستگاهی به اندازه بهزیستی نیروی کارشناس متخصص ندارد و همین یک امتیاز محسوب می شود که از دل این کارشناسان طرح هایی آماده شود. قطعا وجه تمایز این طرحها با طرحهای محققان و پژوهشگران این است که قابلیت اجرا و عملیاتی شدن دارند چون کارشناس شما کف جامعه در حال فعالیت است.
حسینی ادامه داد: برای استفاده از این ظرفیت ۵ مشاور انتخاب کردیم که همگی از لحاظ علمی و تجربی دارای سوابق درخشان هستند. این مشاوران با کمک کارشناسان طرحها را آماده و سپس به شورای عالی مشورتی سازمان برای بررسی و تایید نهایی ارائه می کنند.
سرپرست سازمان بهزیستی همچنین در خصوص رویکرد تعامل با تشکلها گفت: تعامل ما بر ۴ پایه حمایت، هدایت، کفایت و نظارت با تشکلها استوار است.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان بهزیستی کشور، وی ادامه داد: برای تحقق این رویکرد می بایست ۱۲ سیاست شامل توسعه کمی، توسعه کیفی، توسعه جغرافیایی، توسعه قشری، توسعه موضوعی، حمایت، برندسازی، تهیه نظام نامه تعامل دستگاههای دولتی و عمومی با تشکلها، توانمندسازی، شبکه سازی، سامانهای شدن فعالیتها و صدور مجوزات و در نهایت نظارت فعالانه با موضوع صیانت از تشکلها رعایت و اجرایی شود.
زمینه اشتغال حدود سه هزار مددجوی کمیته امداد امام خمینی استان، امسال با ارائه تسهیلات بانکی فراهم شده است. از این تعداد 200 مددجو در مهاباد صاحب شغل شده و تعدادی از آنها چندروزی است که آثار و تولیدات خود را در نمایشگاه پاییزه به عرضه گذاشتهاند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی مهاباد گفت: 200 مددجوی زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی مهاباد امسال با ارائه تسهیلات بانکی صاحب شغل شدند.
احمد نوذری افزود: امسال با کمک بانکهای عامل ۲۰۰ عنوان شغل با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال برای مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی مهاباد ایجاد شد که با کمک وتعامل بیشتر بانکهای عامل در صدد هستیم ۲۰۰ عنوان شغل را به ۷۰۰ شغل برسانیم.
او افزود: نمایشگاه پاییزهای که چند روزی است در بلوار پرستار مهاباد برپا شده، فرصتی فراهم کرده تا تعدادی از این مددجویان محصولات خود را به عرضه و فروش بگذارند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی آذربایجان غربی هم در جریان بازدید از این نمایشگاه گفت: توانمندسازی وایجاد اشتغال برای مددجویان، مهمترین هدف این نهاد است.
رضا مهر افروز اضافه کرد: در سال جاری قرار است اعتبار هزارو500 میلیارد تومان از طریق سیستم بانکهای تسهیلاتی دریافت و برای ۱۱هزارو 500 مددجوی زیر پوشش کمیته امداد اشتغال ایجاد کنیم.
او گفت:تاکنون 315میلیارد تومان برای ۲هزارو۹۰۰ نفر تسهیلات جذب شده و از دیگر برنامه های سال جاری برنامه خودکفایی حدود ۳ هزارو ۲۰۰ نفر از مددجویان است که امیدواریم بتوانیم جشن خودکفایی برگزارکنیم.
در نمایشگاه پاییزه مهاباد ۲۶ غرفه از مجموع 100 غرفه آن به ارائه توانمندیهای مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی اختصاص دارد.