رونمایی از درمانگر گیاهی و طبیعی قند خون | با این گیاه جادویی همه از دیابت در امانند
محققان دریافتند دارچین می تواند به کاهش میزان قندخون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند. در این شرایط، بدن قادر به تولید میزان کافی انسولین نیست به همین دلیل میزان قندخون افزایش می یابد. در صورت عدم درمان دیابت، قندخون بالا می تواند منجر به بیماری قلبی و سکته شود.
در صورت عدم درمان دیابت، قندخون بالا می تواند منجر به بیماری قلبی و سکته شود.
به گفته محققان، افزودن دارچین به رژیم غذایی موجب بهبود حساسیت انسولین و کاهش میزان ورود قند به جریان خون می شود.
مطالعات نشان می دهد دارچین با اختلال در آنزیم های مختلف هضم، میزان گلوکز (قند) ورودی به جریان خون را کاهش می دهد.
این روند موجب کُندشدن روند تجزیه کربوهیدرات ها در دستگاه گوارش می شود. زمانیکه کربوهیدرات ها تجزیه می شوند، تبدیل به قند قابل هضم می شوند، سپس وارد جریان خون شده و میزان قندخون را افزایش می دهند.
دارچین از طریق کُندکردن روند تجزیه و جذب کربوهیدرات ها به کنترل میزان قندخون کمک می کند.
نتایج تحقیق اخیر نشان می دهد این عملکرد دارچین ناشی از وجود دو آنزیم است: α-amylase لوزالمعده ای و α-glucosidase روده ای. این دو آنزیم، فعالیت انسولین را تقلید کرده و موجب می شوند جذب گلوکز از طریق سلول ها کُند شود.
به گفته محققان، دارچین می تواند قندخون در حالت ناشتا را ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش دهد.
محققان توصیه می کنند مصرف روزانه یک گرم دارچین می تواند به افزایش حسایست انسولین و کنترل بهتر دیابت نوع۲ کمک کند. همچنین می تواند موجب کاهش میزان کلسترول بد بدن در مدت ۴۰ روز بعد از مصرف توسط افراد دیابتی میانسال شود.
خواص دارچین برای عفونت و درمان آن ثابت شده است. فواید دارچین به عنوان یک آنتیمیکروبیال و ضد باکتریایی طبیعی شناخته میشود و در برخی تحقیقات نشان داده شده است که میتواند در کنترل رشد و گسترش برخی باکتریها، از جمله باکتریهای مقاوم به دارو، مؤثر باشد.
توانایی دارچین در مبارزه با باکتریها به عنوان یک عامل ضد میکروبی، به دلیل ترکیبات فعال متعدد و تأثیرات ضدباکتریایی آن، یکی از خواص مهم آن محسوب میشود. مقدار مصرف دارچین در روز در افراد مختلف می تواند متفاوت باشد. اما بهتر است بیش از حد از آن استفاده نکنید تا دچار افت قند خون یا سرگیجه همچنین بروز حساسیت و الرژی نشوید.
پودر دارچین برای چی خوبه؟ دارچین از طربق راههای مختلفی به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی کمک میکند:
کاهش کلسترول: دارچین می تواند به کاهش کلسترول تام، کلسترول LDL ("بد") و تری گلیسیریدها کمک کند.
افزایش کلسترول HDL ("خوب"): دارچین می تواند به افزایش کلسترول HDL ("خوب") کمک کند.
کاهش التهاب: دارچین دارای خواص ضدالتهابی است که التهاب را در عروق خونی کم میکند.
کاهش فشار خون: دارچین می تواند فشار خون را کاهش دهد.
مطالعات نشان داده اند که مصرف دارچین خطر ابتلا به بیماری قلبی را تا 30 درصد کاهش میدهد.
خوردن دارچین چه خاصیتی دارد؟ ایا دارچین برای چربی خون مفید است؟ تاثیرات مثبت دارچین بر کاهش وزن هم اثر دارند. دارچین دارای خواص زیر است که می تواند منجر به کاهش وزن شوند:
افزایش متابولیسم: دارچین متابولیسم بدن را افزایش میدهد، که به نوبه خود می تواند منجر به سوزاندن کالری بیشتر شود.
کاهش اشتها: دارچین اشتها را کاهش میدهد، که منجر به خوردن کمتر میشود.
افزایش چربی سوزی: دارچین می تواند به افزایش چربی سوزی کمک کند، درنتیجه چربی کمتری در بدن ذخیره میشود. در واقعی یکی از مهمترین خواص دمنوش دارچین کمک به چربی سوزی و افزایش متابولیسم است.