مددجویان بهزیستی | مددجویان کمیته امداد
فوری/واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد | افزایش 2 برابری مستمری این مددجویان
مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد بانک رفاه در آبان۱۴۰۳ در چه روزی واریز می شود؟!
در پاسخ به این سوال باید گفت که زمان واریز مستمری مددجویان کمیته امداد تغییر نکرده است و در ۲۰ این ماه پرداخت می شود.
اما زمان واریز مستمری مددجویان بهزیستی متغیر است و معلوم نیست.
احتمال دارد که مددجویان بهزیستی در ۲۵ یا ۲۷ این ماه مستمری خود را دریافت کنند.
سازمان هدفمندی یارانه ها اعلام کرد، در راستای اجرای بند «۲» تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۳ در خصوص پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی مستیقماً به حساب ذینفع نهائی (حسب مورد سرپرست خانوار) مبالغ مستمری براساس شناسه ملی اعلامی از سوی سازمان بهزیستی کل کشور به حساب مددجویان این سازمان واریز و از ساعت ۲۴ روز 21 هر ماه قابل برداشت است.
خاطر نشان میدارد حسب اجرای بند مذکور، مستمری مددجویان کمیته امداد به حساب کمیته امداد امام خمینی (ره) واریز و از طریق آن سازمان به حساب مددجویان تحت پوشش واریز خواهد شد.
زمان واریز یارانه نقدی در ماه آبان مشخص شده و در روزهای آینده حساب حدود ۲۷ میلیون سرپرست خانوار شارژ خواهد شد.
رقم حقوق مستمری بگیران بهزیستی
این عدد برای خانوار یک نفره ۹۹۳۷۲۰،خانوار دو نفره ۱۴۱۹۶۰۰ ،خانوار سه نفره ۱۹۸۷۴۴۰،خانوار چهار نفره ۲۵۵۵۲۸۰و خانوارهای ۵ نفر و بیشتر ۳۱۲۳۱۲۰ تومان است،لازم به ذکر است تا پیش از شروع سال جاری و در سنوات گذشته مستمری مددجویان از طریق سازمان بهزیستی واریز می شد، ولی بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۳ مبنی بر واریز به حساب ذینفع نهایی از آبان ماه واریز مستمری به حساب مددجویان عزیز از طریق سازمان هدفمندی صورت گرفته است.
از مرکز روابطعمومی و امور بینالملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، متن حکم به شرح ذیل است: با توجه به صلاحیتها، تخصص و تعهد کاری جنابعالی و مبتنی بر اصول دولت چهاردهم
در انتصاب بر اساس شایستهگزینی و عدالت، به عنوان «رئیس سازمان بهزیستی کشور» منصوب میشوید. تعهد مستمر به مفاد «سوگندنامه کارگزاران دولت وفاق ملی» و «میثاقنامه رفع تعارض منافع کارگزاران دولت چهاردهم» مورد انتظار است و نیز تفصیل «اولویتهای راهبردی و مأموریتهای مورد انتظار» به پیوست حکم ابلاغ میشود.
در ادامه این حکم آمده است: معاونتها، سازمانها، صندوقها، ادارات، مراکز و مؤسسات تابعه و زیرمجموعه وزارت متبوع با جنابعالی در جهت تحقق اهداف و مأموریتها همکاری خواهند کرد.توفیق شما را در انجام مأموریتها و وظایف محوله در راستای راهبردهای دولت چهاردهم و وزارت متبوع به ویژه با تعهد به قانون اساسی، سند چشمانداز، سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری(مد ظلّه العالی) و برنامه هفتم پیشرفت از خداوند متعال خواستارم.
در این حکم «اولویتهای راهبردی و مأموریتهای مورد انتظار رئیس سازمان بهزیستی کشور» در دولت وفاق ملی به این ترتیب آمده است: اجرای سیاست «بهزیستی محلهمحور» به عنوان یکی از رویکردهای اصلی سازمان در دوره جدید، سیاستگذاری دقیق بهمنظور پاسخگویی به نیازهای فرهنگی، اجتماعی و توانافزایی جامعه رو به افزایش سالمندان، اولویت دادن به سیاست «پیشگیری از آسیبهای اجتماعی» و تدوین برنامه عملیاتی مبتنی بر تجربههای قبلی و با استفاده از ظرفیت سازمانهای مردمنهاد و پژوهشگران، ارتقای ظرفیتهای توانبخشی و توانمندسازی افراد دارای معلولیت با هدف افزایش مشارکت اقتصادی و اجتماعی آنها و تقویت نظارت مردمی بر مراکز توانبخشی و نگهداری از افراد دارای معلولیت، شبهخانواده و سایر مراکز تحت پوشش.
توجه به اجرای سیاست بازگشت افراد دارای معلولیت، کودکان بدسرپرست و دیگر اقشار جامعه هدف به خانواده و فضای اجتماعی با اصلاح مشکلات فعلی، تسهیل و حمایت از ایجاد فرصتهای اشتغال پایدار و مناسبسازیشده برای مددجویان با قابلیت پایش مستمر وضعیت شغلی آنها، تقویت ارتباطات و همافزایی با شرکای کاری و اجتماعی با هدف تسهیل فرایند ارائه خدمات تخصصی و حمایتی چندلایه به جامعه هدف، ارتقای ظرفیت استفاده از سازمانهای خیریه و تشکلهای اقتصادی به منظور هدفمندسازی طرحهای مسئولیت اجتماعی در حوزه بهزیستی، تقویت رویکرد «شفافیت و پاسخگویی به ذینفعان» با استفاده از فناوریهای نو و ارتباطات مؤثر رسانهای، اصلاح و بهبود شیوههای ارتقای شغلی و جبران خدمت با هدف افزایش انگیزه و بهرهوری نیروی انسانی سازمان بهزیستی و اصلاح فرایندهای اداری مبتنی بر تحول دیجیتال و طراحی، توسعه و یکپارچهسازی اطلاعات و آمار و انتشار گزارشهای سیاستی منظم برای استفادۀ سیاستگذاران و پژوهشگران اجتماعی از دیگر اولویتهای راهبردی ذکر شده در این حکم است.
مدیر امور شعب صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران گفت: در هفت ماهه سال ۱۴۰۳ به تعداد ۶۱۰۰ پرونده با مبلغ ۱۴۵۰ میلیارد ریال تسهیلات در صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران پرداخت شد.
احمد سعادت با اشاره به اینکه در این صندوق در شش سرفصل حمایتی، اشتغال و خودکفایی، مسکن، فرهنگی و پیاده روی اربعین تسهیلات به جامعه هدف پرداخت میشود افزود: در سرفصل حمایتی مجموع پرداختی بانکی و صندوق امداد ولایت به ۴۱۶۴ پرونده با مبلغ ۱۰۰۵ میلیارد ریال میباشد.
وی تصریح کرد: همچنین در بخش تسهیلات مسکن تعداد به ۴۷۰ پرونده با مبلغ ۱۳۰ میلیارد رالب و در بخش اشتغال و خودکفایی تعداد ۲۸۷ پرونده با مبلغ ۱۰۳ میلیارد رالن تسهیلات پرداخت شده است.
سعادت با بیان اینکه در سرفصل فرهنگی نیز تسهیلات پرداخت میشود گفت: در این سرفصل به تعداد ۱۷۲ پرونده با مبلغ ۳۹ میلیارد ریال تسهیلات به حساب متقاضیان واریز گردید و همچنین تسهیلات اربعین به ۵۴۴ نفر با مبلغ ۳۰ میلیارد ریال جهت تشرف به کربلا پرداخت شده است.
وی با تشکر از کمک خیرین گفت: با مساعدت خیرین و نیکوکاران از وجوه اداره شده این عزیزان به ۴۶۳ متقاضی نیازمند با مبلغ ۱۴۵ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت گردید.
مدیر امور شعب صندوق قرض الحسنه امداد ولایت بیان داشت: در این مدت هفت ماه تعداد ۱۳۲۰۰ حساب برای مشتریان عزیز افتتاح گردید که تعداد ۷۰۰۰ حساب از طریق درخواست مشتریان از شعبه دیجیتال این صندوق بوده است.
لازم به ذکر است: تمامی پرونده تسهیلات گیرندگان از این صندوق که زیر ۸۰ سال سن دارند با هزینه صندوق وام آنان بیمه مانده بدهکار عمر میشوند که در این هفت ماه تعداد ۱۴۱ نفر از وام گیرندگان شرایط سنی بالای ۸۰ سال را داشته اند.
سعادت خاطر نشان کرد: در وامهای پرداختی از سوی این صندوق که زیر ۱۰۰ میلیون راله میباشند هیچگونه کارمزدی اخذ نمیگردد و در این هفت ماهه از سوی خیرین نیک اندیش و حامیان قرض نیکو مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال قرض ماندگار و ۱۵۰ میلیارد ریال سپرده گذاری در این صندوق انجام شده است.