مددجویان بهزیستی | مددجویان کمیته امداد
فوری/پرداخت رفاهیات جدید و رایگان به مددجویان | خبر خوش دولت به مددجویان بهزیستی و کمیته امداد
کاروان سلامت به مددجویان خانه معلولان شهرستان ارومیه در منطقه علامه مجلسی خدمات درمانی رایگان ارائه کرد.
امدادگران، نجاتگران و پزشکان داوطلب جمعیت هلالاحمر شهرستان ارومیه در سالن ورزشی شهید جعفری واقع در محله علامه مجلسی مستقر شدند.
این کاروان سلامت برخوردار از توان پزشک عمومی و داروخانه بود که تمامی خدمات پزشکی اعم از ویزیت، مشاوره پزشکی، کنترل فشار خون، کنترل قند خون و مشاوره به صورت رایگان در اختیار ۴۲ نفر از مددجویان این مرکز قرار گرفت.
داروهای تجویز شده توسط پزشک داوطلب جمعیت هلالاحمر شهرستان در داروخانه وی نیز به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار گرفت.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل گفت: در هفت ماهه سال جاری، ۸۶۹ طرح اشتغالزایی توسط مددجویان تحت حمایت به مرحله اجرا درآمده است تا شاهد توانمندسازی و خوداتکایی آنها باشیم.
جهانبخش نژادجواد ۲۲ آبان در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان یکی از مهمترین اهداف کمیته امداد استان اردبیل است.
وی بیان کرد: در هفت ماهه سالجاری ۸۶۹ نفر از مددجویان تحت حمایت با دریافت ۹۶ میلیارد تومان منابع بانکی و امدادی وارد چرخه تولید شدهاند.
نژادجواد افزود: بانکهای عامل بیش از ۹۰ میلیارد تومان به ۷۳۸ نفر از مددجویان تحت حمایت تسهیلات قرضالحسنه پرداخت کردند تا وارد بازار کار شوند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل گفت: بیش از شش میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی نیز به همت صندوق امداد ولایت به ۱۳۱ نفر از مددجویان پرداخت شده است.
وی یادآور شد: امیدواریم تا پایان سالجاری شاهد جذب صددرصدی اعتبارات تکلیفی بانکهای عامل باشیم که از این طریق مددجویان بیشتری وارد بازار کار شده و به خودکفایی دست یابند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی از ایجاد سه هزار و ۲۶۵ فرصت شغلی در هفت ماهه اول سالجاری خبر داد.
غلامعلی ملامهدی اظهار کرد: توانمندسازی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد، رویکرد اصلی این نهاد حمایتی است.
وی با اشاره به عملکرد مطلوب و رتبه برتر کشوری کمیته امداد آذربایجانشرقی در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در سالجاری، گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون بالغ بر ۲ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال در این استان پرداخت شده است.
وی ادامه داد: مسیر هدایت شغلی، مسیر راهبری شغلی، طرحهای دانشبنیان، اعطای تسهیلات بانکی، ایجاد فرصتهای شغلی، کاریابی و آموزش از جمله عرصههای فعالیت حوزه اشتغال کمیته امداد است.
ملامهدی یادآور شد: حدود ۶ هزار مددجوی استان در سالجاری از آموزش های مهارتی و اشتغال بهره مند شده اند.
وی به برنامه ریزی کمیته امداد برای شناسایی طرح های خلاقانه و نوآورانه مددجویان استان اشاره کرد و گفت: این طرح ها با حمایت و پشتیبانی کمیته امداد تبدیل به شرکت های دانشبنیان میشوند.
رئیس کمیته امداد آمل گفت: در ۷ ماهه سال ۱۴۰۳ به ۴۰۳ نفر از مددجویان مبلغ هفت میلیارد و ششصد و شصت میلیون تومان وام قرض الحسنه توسط عاملیت صندوق امداد ولایت شهرستان آمل پرداخت شده است.
فریبرز نیکوکار افزود: این وامها جهت کارگشایی، کمک به تعمیر مسکن، درمان، امور فرهنگی و زیارتی، تهیه لوازم منزل، کمک به خرید جهیزیه، پرداخت بدهی و کمک به اشتغال و سایر هزینهها پرداخت شده است.
وی گفت: مبالغ وامهای فوق نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹۲ درصد رشد داشته است.
رئیس کمیته امداد آمل بیان داشت: با توجه به قرض الحسنه بودن و ضمانت آسان وامهای صندوق امداد ولایت و محدودیت منابع، کمیته امداد جهت تامین اعتبارات لازم از مساعدت خیرین در این زمینه استفاده مینماید.
نیکوکار با اشاره به اینکه خیران گرامی به دو صورت میتوانند در این امر مشارکت کنند گفت: روش اول کمک بلاعوض به صندوق در قالب قرض ماندگار است که در مقابل امداد هم دو برابر مبالغ اهدایی هم افزایی در اختیار شهرستانها قرار میدهد و روش دوم، سپرده گزاری و عقد قرارداد سه ساله خیرین با صندوق میباشد و اصل سپرده پس از پایان قرار داد به فرد یا موسسه سپرده گذار برگردانده میشود و در مقابل امداد هم یک برابر مبالغ سپرده هم افزایی به شهرستانها اعطا مینماید، ضمن اینکه خیرین میتوانند نسبت به معرفی نیازمندان جهت دریافت وام نیز اقدام نمایند.