بازنشستگان | حقوق بازنشستگان
فوری/واریز معوقات 5 ماهه بازنشستگان فرهنگی | بازنشستگان فرهنگی حسابشان را چک کنند
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی از نحوه پرداخت حق بیمه فرهنگیان توسط بیمه دانای فرهنگیان و آتیهسازان حافظ انتقاد کرد.
محمد بیات در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۲۳ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی ضمن خیر مقدم به مدیر، معاونان، مربیان و دانش آموزان آموزشگاه معارف صدرای ولایت خمین که مهمان صحن مجلس بودند، گفت:بیمه دانای فرهنگیان و آتیه سازان حافظ که متولی پرداخت بیمه بازنشستگان فرهنگی هستند چرا فاکتورهای فرهنگیان را به موقع پرداخت نمی کنند؟ مگر به آنها صدقه سر می دهند که این گونه رفتار می کنند؟
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه از فیش حقوقی فرهنگیان مبالغی کسر میشود اما ۵ ماه طول میکشد تا حق بیمه آنها پرداخت شود. آیا روال پرداخت بیمه در تهران نیز این گونه است؟
وی تصریح کرد: در تذکر پیرامون تعیین تکلیف بیمه محصولات کشاورزی، تصریح کرد: چرا بیمه فقط به سود خود نگاه می کند اگر کشاورز ضرر کند مشکلی نیست اما اگر بیمه زیان ده باشد متولی را برکنار می کنند.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم در تذکر به انصاری معاون رئیس جمهور، تاکید کرد: چرا وضعیت مطالبات بازنشستگان ۱۴۰۰ تعیین تکلیف نمی شود سازمان برنامه و بودجه منتظر جواب معاون رئیس جمهور است اما متاسفانه پاسخی از سوی وی به این سازمان ارسال نشده است.
بیات یادآور شد: بیمه روستایی پرداخت ماهانه ۸۰۰ هزار تومان در شرایط افزایش سن بیمه تکافوی زندگی روستایی را نخواهد کرد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده مردم بابل در مجلس درباره رتبهبندی معلمان گفت: در تاریخ ۳۱/۶/۱۴۰۰ تعدادی از همکاران فرهنگی ما بازنشسته شدند. بعد مجلس یک قانون مصوب کرد که از تاریخ ۱/۷/۱۴۰۰ رتبهبندی این معلمان انجام شود، حال صحبت این عزیزان این است که به خاطر یک روز حقشان ضایع شده است. اگر میخواهیم مشکل این عزیزان حل شود باید قانون وضع شود.
احمد فاطمی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۲۳ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خطاب به رئیس جلسه و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: چرا رتبهبندی و همسانسازی حقوق فرهنگیانی که از تاریخ ۳۱/۶/۱۴۰۰ تا ۳۰/۱۱/۱۴۰۰ بازنشسته شدهاند اجرا نمیشود، آیا روا است با بهانه اینکه بودجه و اعتبار نداریم این عزیزان در این مظلومیت بسوزند، خواهش میکنم یکبار برای همیشه یک پاسخ قانع کننده به این قشر مظلوم بدهید.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به اینکه مشکل دیگر ما تعیین وضعیت مربیان پیش دبستانیها است، اضافه کرد: وزیر آموزش و پرورش در زمان رأی اعتماد به ما قول داد که مساله و موضوع مربیان پیش دبستانی را حل کند و در برنامه بودجه در قالب لایحه دولت ارائه دهد اما متاسفانه به قول خود عمل نکرد.
فاطمی ادامه داد: در مورد بازنشستگان مخابرات هم همین مشکل را داریم، آنهایی که از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۸ بازنشسته شدهاند مورد تبعیض ناروا قرار گرفته اند، مجلس به عنوان تریبون و پناهگاه ملت باید سریع و فوری انجام دهد تا از تضییع حقوق این عزیزان جلوگیری شود. همه ما باید تلاش کنیم که منجی حقوق این عزیزان باشیم.
حمیدرضا حاجی بابایی، نایب رئیس مجلس و رئیس جلسه در پاسخ به تذکرات این نماینده عنوان کرد: در تاریخ ۳۱/۶/۱۴۰۰ تعدادی از همکاران فرهنگی ما بازنشسته شدند. بعد مجلس یک قانون مصوب کرد که از تاریخ ۱/۷/۱۴۰۰ رتبهبندی این معلمان انجام شود، حال صحبت این عزیزان این است که به خاطر یک روز حقشان ضایع شده است. اگر میخواهیم مشکل این عزیزان حل شود باید قانون وضع شود. راه قانونی آن این است که کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یک طرح به مجلس ارائه دهد تا آن را تبدیل به قانون کنیم.
نایب رئیس مجلس در خصوص متناسبسازی حقوق بازنشستگان که مورد تذکر این نماینده بود، اضافه کرد: متناسبسازی حقوق بازنشستگان چه آنهایی که رتبهبندی شاملشان شده و چه آنهایی که شاملشان نشده هم متناسبسازی را جبران میکند؛ تنها مشکل آن دو سالی است که به تعویق افتاده که باید برای آن فکری شود.
حاجی بابایی در ادامه با اشاره به اینکه مشکل مربیان پیش دبستانی بارها در مجلس طرح شده، گفت: خواهش ما از وزارت آموزش و پرورش است که یا نیروی جوانی را به کار نگیرد یا قبل از اینکه بکارگیرد تمام جوانب قانون را برای آنها رعایت کند. نمیتوان جوان مردم را چهار یا پنج سال تحت عنوان خرید خدمات به روستا بفرستیم تا تدریس کند.
وی تصریح کرد: ما از همان ابتدا گفتیم این نیروها را خرید خدمات نکنیم و از همان آغاز استخدام کنیم، اما یک عده دنبال خصوصی کردن آموزش و پرورش بودند و میگفتند ما معلم خرید خدمات جذب میکنیم و به آنها ماهی ۵۰۰ هزار تومان حقوق میدهیم، چرا که بودجه آموزش و پرورش کم است.
نایب رئیس مجلس در پایان گفت: از وزارت آموزش و پرورش میخواهیم هرچه سریعتر مشکل این نیروها را حل کند و اینقدر این جوانان و نمایندگان را به زحمت نیندازد.
نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی از نحوه اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان انتقاد کرد و افزود: همسان سازی حقوق به همسان سوزی تبدیل شد.
مسلم صالحی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۲۳ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: متاسفانه بسیاری از انتصابات صورت گرفته در بدنه این وزارتخانه هیچ گونه سنخیتی با آنچه وزیر کار در زمان اجرای برنامه گفته بود ندارد و بهانه هم این شده است که افراد منصوب شده از دل کارگروه های ارزیابی کننده بیرون می آیند.
نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: جالب است خروجی این کارگروه ها افراد خاصی از نظر سیاسی هستند که معمولا از جریان سیاسی خاص بوده و حواشی در گذشته داشته اند بنابراین به نظر می رسد این کارگروه فرصتی برای سرکار گذاشتن مسئولان و دلسوزان نظام شده است و این در حالی است که قرار بود در این دولت بحث وفاق مطرح باشد.
وی در ادامه در تذکری پیرامون نحوه اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان تصریح کرد: این قانون به جای همسان سازی باعث همسان سوزی شده است، چه اتفاقی افتاده که یک میلیون و ۵۰۰ یا نهایت ۴ میلیون تحت عنوان همسان سازی ۴۰ درصدی سال اول اجرای برنامه هفتم توسعه به بازنشستگان تعلق گرفته است، اگر قرار بود با این مبالغ بر سر آن ها منت بگذاریم و تنها وقت مجلس تلف شود ای کاش از روز اول مطرح نمی شد.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم در تذکر به وزیر آموزش و پرورش، یادآور شد: ۴۷ هزار نیروی خدماتی کم داریم و شما برای ۲۰ هزار نفر مجوز گرفتید که از بین آن ها ۸ هزار نفر فرآیندها را طی کردند اما به ادارات کل و در سطح شهرستان ها معرفی نشدند در حالی که آموزش و پرورش و مدارس دچار بحران هستند.