عیدی ویژه رئیس جمهور برای بانوان و زنان خانه دار | واریز کمک معیشت ماهیانه جدید به زنانه خانه دار+شرایط ثبتنام

مسئول بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان گفت: نگاه ما در طرح ایران ۱۴۴۰ صرفاً کار پژوهشی و مطالعاتی نیست بلکه به دنبال جریان سازی و گفتمانی هستیم تا کارآفرینی به طور جدی از سوی بانوان دنبال شود.

کدخبر : 23948
سایت سرگرمی روز :

 ادارات کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی گنبدکاووس در مجموع ۱۰ هزار و ۳۵۹ مددجوی زن سرپرست خانوار تحت حمایت دارند که ۹ هزار و ۵۹۸ نفر آنان از کمیته امداد و بقیه از بهزیستی این شهرستان خدمات دریافت می‌کنند.

روسای ادارات کمیته امداد و بهزیستی گنبدکاووس  در جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت و خانواده این شهرستان به تشریح خدمات ارائه شده به مددجویان زن سرپرست خانوار تحت حمایت خود پرداختند.

رئیس کمیته امداد گنبدکاووس گفت: این نهاد ۱۴ هزار و ۴۷۷ خانوار مددجو تحت حمایت دارد که ۹ هزار و ۵۹۸ خانوار آن زن سرپرست خانوار هستند.

عباسعلی قربانی افزود: پرداخت ۱۲۸ وام اشتغال، ۱۱۴ سری توزیع جهاز هر کدام به ارزش ۴۹۰ میلیون ریال، اهدای لوازم خانگی به ارزش ۱۵ میلیارد ریال و ارائه مشاوره، فرهنگی و آموزشی بخشی از خدمات کمیته امداد به زنان سرپرست خانوار تحت حمایت از ابتدای امسال تاکنون است.

وی اضافه کرد: از مجموع زنان سرپرست خانوار زیرپوشش کمیته امداد گنبدکاووس، هزار و ۱۲۳ خانوار مستاجر هستند که امسال به ۱۵۵ نفر کمک هزینه ودیعه مسکن پرداخت شده است.

رئیس بهزیستی گنبدکاووس هم تعداد زنان سرپرست خانوار تحت حمایت این نهاد را ۷۶۱ نفر اعلام کرد و گفت: این مددجویان در قالب ۱۰ سرفصل از بهزیستی خدمات دریافت می‌کنند.

محمود پیری، دریافت مستمری ماهانه، کمک هزینه تحصیل فرزندان، درمان، سلامت جسمی، مشاوره، خدمات فرهنگی و آموزشی، بیمه اجتماعی، اشتغال و مسکن را از جمله خدمات بهزیستی به زنان سرپرست خانوار تحت حمایت برشمرد.

رئیس مرکز بهداشت گنبدکاووس هم در این جلسه با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این مرکز در مبارزه و پیشگیری از بیماری «سالک» گفت: مبتلایان به این بیماری در مناطق شهری و روستایی این شهرستان درسال گذشته ۴۱۲ نفر و از ابتدای امسال تاکنون هم ۲۵۰ نفر بودند.

عبدالرحیم پالیده افزود: چهار مرکز درمانی در شهرهای گنبدکاووس، کرند و اینچه برون و نیز روستای داشلی برون این شهرستان خدمات رایگان تشخیصی و درمان به بیماران ارائه می‌کنند.

وی باتاکید برضرورت همکاری و مشارکت بیشتر مردم بویژه در کانون‌های آلوده به این بیماری در گنبدکاووس با مرکز بهداشت در مبارزه و پیشگیری از بیماری سالک و رعایت اصول بهداشتی و مراقبتی، اضافه کرد: ۳۸ کانون در بخش مرزی داشلی‌برون و ۲۳ کانون در بخش مرکزی این شهرستان آلوده به این بیماری است.

فرماندار گنبدکاووس هم در این نشست برلزوم داشتن برنامه اجرایی از سوی ادارات و نهادها در حوزه مسائل اجتماعی و فرهنگی تاکید کرد و گفت: بی برنامه‌گی دستگاه‌های متولی و اجرایی، مشکلی از آسیب‌های اجتماعی را حل نمی‌کند.

مهدی دهرویه افزود: دانشگاه‌ها باید در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی و نیز آسیب‌های اجتماعی به دستگاه‌های متولی در نوشتن برنامه اجرایی کمک کنند تا بخشی از عقب‌ماندگی‌ شهرستان در بخش‌های گوناگون جبران و آسیب‌ها نیز کاهش یابد.

عاطفه سعیدی‌نژاد در رویداد نقش بانوان کارآفرین در نقشه پیشرفت کشور با محوریت هم اندیشی و هم افزایی بانوان تولید کننده و کارآفرین در راستای ایجاد کسب و کارهای بزرگ با تجمیع همه توان های خرد اظهار کرد: باید به سمت کسب و کارهای بزرگ در هر منطقه‌ و هر محله‌ای برویم، کسب و کارها باید بر اساس نقشه پیشرفته استانی و منطقه‌ای شکل بگیرد.

وی ادامه داد: باید کسب و کارها در مناطق و محله های مختلف شهر شناسایی و طراحی شود، آن وقت است که می شود یک بازوی توانمند و یک ظرفیت اثرگذار و نقاط راهبردی ایجاد کرد.

مسئول بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان با اشاره به طرح ایران ۱۴۴۰ گفت: باید از ظرفیت فرهیختگانی و بانک حوزه‌های تخصصی بهره مند شویم و ناظر به همان عرصه های تخصصی بانوان، پروژه‌های بزرگ اقتصاد محور را طراحی کنیم.

وی افزود: سال‌هاست که کارافرینان به دنبال ایجاد فضا و فرهنگ کارآفرینی در کشور هستند ما امروزفضای کارآفرینی را خیلی جدی می‌بینیم.

سعیدی نژاد تاکید کرد: نگاه ما در طرح ایران ۱۴۴۰ صرفاً کار پژوهشی و مطالعاتی نیست بلکه به دنبال جریان سازی و گفتمانی هستیم تا کارآفرینی به طور جدی از سوی بانوان دنبال شود.

مریم اردبیلی ـ مدیرکل بانوان شهرداری تهران نیز در این نشست با تاکید بر ایجاد فرهنگ تولید و کارآفرینی گفت: همه ما برای اینکه زنان بتوانند با حفظ زنانگی تاثیرگذاری در فضاهای اقتصادی داشته باشند باید فرهنگسازی کنیم.

وی بیان کرد: زنان به شدت خلاق هستند و اثر فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بسیاری بر روی مسایل دارند که باید از این ظرفیت ها بهره برد.

مدیرکل بانوان شهرداری تهران با بیان اینکه زنان تنها برای شغل های تعیین شده اداری ‌و کارمندی نیستند گفت: زنان توانمندی حرکت به سمت تولید و کارآفرینی را دارند، الگو و کارآفرینی یکی از مهمترین مسایل است که باید بر روی آن سیاستگذاری شود.

وی تاکید کرد: زنان استعداد ایجاد فرهنگ تولید و نگاه خلاق به کسب وکار را دارند همچنین زنان در کنار نقش های همسری و مادری در الگو سازی برای کارآفرینی نقش آفرین هستند.

اردبیلی با بیان اینکه برای ارتقای زنان بحث کنشگری اقتصادی و تولید باید مورد توجه قرار گیرد گفت: یک بانوی مولد اقتصادی مصرف کننده صرف نخواهد بود بلکه در عرصه تولید و کارآفرینی نیز تاثیرگذار خواهد بود.

وی افزود: باور اینکه بحث زنانگی با مصرف گرایی گره خورده در جامعه باید بازنگری شود و قدم ما دراین زمینه تغییر ذهنیت و نگرش بانوان است و سپس تغییر نگرش خانواده ها است و در این زمینه باید از دختر نوجوان خود آغاز کنیم.

مدیرکل بانوان شهرداری تهران بر آگاهی از کسب و کارهای خرد و متوسط تاکید کرد و گفت: زنان مزیت های اقتصادی بسیاری در اقتصاد مدرن و صنعتی شدن دارند که باید از امکانات بهره مند شوند ضمن اینکه باید به چالش ها و فرصت ها شغلی با هوش مصنوعی برای بانوان توجه داشت چرا که این امر یک تیغ دولبه است که بسته به نحوه برخورد ما به هوش مصنوعی دارد.

مجید ملکی با اشاره به تعداد زنان خانه‌دار تحت پوشش بیمه خانه‌داری، اظهار کرد: طبق آخرین آمار و اطلاعات، در حال حاضر ۵۳۱ هزار و ۱۴۱ نفر از زنان خانه‌دار، تحت پوشش بیمه زنان خانه‌دار هستند.

رئیس اداره بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری سازمان تأمین اجتماعی شرایط تحت پوشش قرار گرفتن بیمه زنان خانه‌دار را تشریح کرد.

وی با بیان اینکه سه نوع نرخ حق‌بیمه ۱۴، ۱۶ و ۲۰ درصد برای بیمه زنان خانه‌دار و دختران تعریف شده است، اظهار کرد: نرخ حق‌بیمه ۱۴ درصد (۱۲ درصد سهم بیمه‌شده + ۲ درصد سهم دولت) شامل بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی، نرخ ۱۶ درصد شامل (۱۴ درصد سهم بیمه‌شده + ۲ درصد سهم دولت) بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و نرخ پرداخت حق‌بیمه ۲۰ درصد (۱۸ درصد سهم بیمه‌شده + ۲ درصد سهم دولت) شامل بازنشستگی، ازکارافتادگی و فوت است که نرخ کامل بیمه‌پردازی را تشکیل می‌دهد.

به گفته رئیس اداره بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری سازمان تأمین اجتماعی، بر اساس حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در سال ۱۴۰۳ سهم حق‌بیمه پرداختی توسط بیمه‌شده با نرخ ۱۲ درصد ماهانه معادل ۸۸۸ هزار و ۶۰۰ تومان، نرخ ۱۴ درصد ماهانه معادل یک میلیون و ۳۷ هزار تومان و نرخ ۱۸ درصد ماهانه معادل یک میلیون و ۳۳۳ هزار تومان است.

ملکی در پاسخ به این سوال که آیا سازمان بهزیستی و کمیته امداد برای معرفی زنان خانه‌دار قراردادی با تامین اجتماعی دارد؟، توضیح داد: سازمان تأمین اجتماعی در راستای وظایف قانونی و ذاتی خویش و به منظور گسترش و توسعه امر بیمه به آحاد افراد جامعه «زنان خانه‌دار» را با احراز شرایط مربوطه از ۱۷ آذرماه سال ۱۳۸۷ در زمره مشمولان مقررات بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد قرار داده و این قبیل از متقاضیان در صورت تمایل می‌توانند به صورت خوداظهاری به عنوان «زنان خانه‌دار» و با انعقاد قرارداد و پرداخت حق‌بیمه مقرر از تعهدات قانونی این سازمان بهره‌‌مند شوند بنابراین جهت بیمه شدن، نیازی به معرفی این قبیل از افراد توسط نهاد یا مرجع خاصی نیست.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: