مددجویان بهزیستی | مددجویان کمیته امداد

خبر مهم رئیس سازمان بهزیستی از واریزی جدید برای مددجویان | مددجویان دارای سهام می شوند+ رقم سود سهام مددجویان

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: راهکار ایجاد مشاغل پایدار مددجوبان راه‌اندازی شرکت‌ها و تعاونی‌ها با سهامداری خود آنهاست.

کدخبر : 24271
سایت سرگرمی روز :

سیدجواد حسینی گفت: در قالب طرح مناطق عاری از مددجوی بیکار و با تشکیل شرکت ها و تعاونی ها وام خود اشتغالی مددجویان به صورت یکجا به تعداد مددجویان سهامدار به شرکت یا تعاونی داده می شود و مددجویان هم حقوق دریافت می کنند و هم در ارزش افزوده سهام شرکت یا تعاونی سهیم می شوند.

وی تصریح کرد: از ۶۰ هزار شغلی که در سال ۱۴۰۳ مکلف به ایجاد بودیم ۵۹ درصد محقق شده است اما اعتبارات را به خود اشتغالی دادیم و در نهایت شغل پایدار ایجاد نشده است.

حسینی با اشاره به موضوع اشتغال برای مددجویان سازمان بهزیستی گفت: تا زمانی که نگاه رویاپردازانه خود را داشته باشیم مسائل اساسی کشور حمل می شوند نه حل؛ کشور در بخش های مختلف دچار ناترازی است، ظرفیت محدودی داریم اما با انبوه مسائل مواجه هستیم که جز با نگاه راهبردی حل نمی شوند. این ناترازی در بهزیستی نیز وجود دارد چراکه زمانی که بهزیستی تشکیل شد ۶ ماموریت داشت اما امروز ماموریت های آن به ۱۶۰ مورد رسیده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: به طور مثال برای اجرای قانون حمایت از افراد دارای معلولیت نیاز به ۱۶۰ همت اعتبار داریم که تنها ۱۳ همت اختصاص یافته است؛ بنابر این ناترازی را هم در ساختار و ماموریت و هم اعتبار مشاهده می کنیم.

حسینی راه عبور از این ناترازی را حضور مردم در عرصه دانست و گفت: برای این منظور باید بتوانیم از ظرفیت های موجود در محلات مانند مدارس، مساجد، خانه های بهداشت و نیروهای مردمی در محلات تحت عنوان شبکه داوطلبان، تشکل های فعال در محله استفاده کنیم و در نهایت با ارائه خدمات محله محور برای حل مشکلات چند گام پیش رویم.

وی ادامه داد: یکی از شاخص های ارزیابی عملکرد سازمان بهزیستی تحقق اهداف تعیین شده است، برای مثال شاخص موفقیت ما این است که ببینیم از ۸۵۰۰ کودک تحت پوشش چند نفر آنها بعد از ۱۸ سالگی و رهسپاری زندگی سالم و با کیفیتی دارند؛ به هر تعدادی که از این زندگی محروم باشند ما ناموفق بوده ایم.

رییس سازمان بهزیستی کشور افزود: برای این منظور اقدامات پیش از رهسپاری مانند توانمندسازی و مهارت آموزی، حین رهسپاری و پس از رهسپاری مانند ایجاد اشتغال باید به نحو احسن انجام شود.

حسینی در ادامه با اشاره به ماده ۹ قانون حمایت از حقوق معلولان در خصوص پرداخت شهریه دانشجویان گفت: در حال حاضر حدود ۱۸ هزار دانشجو که ۱۱۱۲۷ نفر از حوزه توانبخشی و ۶۸۲۷ نفر از حوزه اجتماعی اند تحت پوشش قرار دارند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۱۲۴ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۳ با ۲۵ درصد افزایش مبلغ ۱۵۲ میلیارد تومان به این موضوع اختصاص یافته است.

رئیس کمیته امداد شهرستان میرجاوه گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان میرجاوه در راستای عمل به وظیفه ذاتی و تأمین مسکن محرومان، در سال‌جاری احداث ۲۵۰ واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن را آغاز کرده است.

اسماعیل بذرافشان، در گفت وگو با ایسنا، افزود: سال گذشته واگذاری زمین‌ها، از طریق سامانه بنیاد مسکن انجام شده بود که از ابتدای امسال نیز کار احداث آن آغاز و انشاء‌الله در دهه فجر انقلاب، ۱۰۰ واحد تحویل مددجویان خواهد شد.

وی گفت: تامین مسکن برای مددجویان فاقد منزل و بی‌سرپناه، یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های امدادگران کمیته امداد است.

بذرافشان ضمن تشکر از همکاری فرمانداری شهرستان میرجاوه، بنیاد مسکن و ادارات آب و برق، اظهار کرد: امیدواریم مددجویان بتوانند در این محیط، یک زندگی آرام و بی دغدغه داشته باشند.

رئیس کمیته امداد شهرستان خاش گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون خیرین گرانقدر بیش از ۱۱ میلیارد تومان به مددجویان تحت حمایت این اداره کمک کرده‌اند.

علیرضا ریگی  افزود: این کمک‌های مردمی در مناسبت‌های مختلف از جمله اطعام و افطاری در ماه مبارک رمضان، جشن عاطفه‌ها، زکات، تهیه لوازم ضروری منزل، بهداشت و درمان، صدقات و اکرام ایتام جمع‌آوری و برابر با نیت خیرین توزیع شد.

وی اظهار کرد: خیرین، بازوان خیر و احسان هستند و با مشارکت این عزیزان انشاء‌الله بتوانیم به بهبود وضعیت معیشت قشر محروم جامعه کمک کنیم.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: