واریز مستمری مددجویان با مبلغ جدید در این ماه | خبر خوش واریزی شگفت انگیز برای مددجویان از این ماه
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی گفت: ۶۶ درصد از خانوارهای زیر پوشش کمیته امداد استان به تعداد بیش از ۱۱۲ هزار خانوار را زنان سرپرستی میکنند.
رضا سلم آبادی افزود: در استان خراسان رضوی هم اکنون ۱۸۴ هزار و ۶۰۰ خانوار زیر پوشش خدمت معیشت بگیری کمیته امداد قرار دارند که ۱۱۲ هزار و ۱۱۶ خانوار از این شمار توسط زنان سرپرست خانوار مدیریت میشوند.
وی بیان کرد: هم اکنون ۱۲۰ ریز خدمت توسط کمیته امداد به مددجویان زیر پوشش ارائه میشود که خراسان رضوی جزو ۹ استان برتر کشور از این بابت به شمار میرود.
مدیر کل کمیته امداد خراسان رضوی بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۹۴ هزار و ۶۰۰ خانوار معیشت بگیر و غیر معیشت بگیر زیر پوشش این نهاد قرار دارند که بیش از ۱۰ هزار خانوار خدمات تک و چند خدمتی دریافت میکنند و ۱۸۴ هزار و ۶۰۰ خانواده معیشت بگیر محسوب میشوند.
سلم آبادی گفت: در مجموع ۶ درصد جمعیت و ۱۰ درصد تعداد خانوارهای استان خراسان رضوی، اکنون زیر پوشش کمیته امداد قرار دارند.
استان خراسان رضوی دارای ۶ و نیم میلیون نفر جمعیت است که نزدیک به هشت درصد جمعیت کل کشور را تشکیل میدهد.
مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی از واریز حق بیمه ۱۴۰۳ زن سرپرست خانوار و مجریان طرحهای اشتغال مشمول دریافت خدمت حق بیمه کمیته امداد استان با اعتبار ۷۴ میلیارد ریال خبر داد.
سید مهدی عبادی در این باره، اظهار کرد: بانوان سرپرست خانوار در سنین ۳۵ تا ۵۰ سال مشمول دریافت خدمت حق بیمه هستند و پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی مددجویان با هدف تامین آتیه و بهرهمندی آنها از مستمری بازنشستگی انجام میشود.
وی با بیان اینکه آمار ارائه شده مربوط به هشت ماهه سال جاری است، افزود: مددجویان میتوانند با بهرهگیری از ظرفیتها و استعدادهای خود و کمکهای کمیته امداد به خودکفایی رسیده و شرایط زندگی خوبی را برای خود و فرزندانشان فراهم کنند.
عبادی گفت: در سال گذشته برای ارتقاء شاخصهای بهداشتی مددجویان با همکاری کارشناسان شبکه بهداشت و درمان، برگزاری کلاسهای آموزشی با موضوعات سبک زندگی و سلامتی، پیشگیری از ابتلا به سرطان، بهداشت محیط، پیشگیری از اعتیاد و سایر موضوعات بهداشتی برای زنان سرپرست خانوار، سالمندان و دختران در شرف ازدواج برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: ارائه انواع خدمات بهداشتی شامل اقلام بهداشت فردی، آموزش بهداشت، احداث و تعمیر سرویسهای بهداشتی و ارائه خدمات درمانی از قبیل فرانشیز خدمات بستری، سرپایی، دارویی و شیمیدرمانی و سایر خدمات سرپایی بویژه درخصوص بیماران صعبالعلاج و خاص از جمله خدمات ارائه شده به مددجویان بوده است.
مشاور امور فرابخشی و ارتباطات سازمان بهزیستی کشور با اشاره به فوت یک خانم در مرکز نگهداری اعصاب و روان همدان بر نظارت مراکز و عدم اغماض بهزیستی در برخورد با تخلفات در مراکز نگهداری تحت نظارت تاکید کرد و گفت: نظارتها بر مراکز با جدیت انجام میشود.
مصطفی بابایی افزود: نگهداری از اقشار آسیب پذیر یکی از خدمات بهزیستی است که با شیوهنامههای نظارتی تلاش میشود این مهم به نحواحسن انجام شود.
وی درباره فوت یک خانم در مرکز نگهداری اعصاب و روان در خصوص نظارت بر مراکز، افزود: بهزیستی استان بلافاصله پس از اطلاع از موضوع تیم تخصصی و نظارتی را به مرکز اعزام کرد.پس از بررسی به دلیل مشاهده تخلفات با رای کمیته ماده ۲۶ مرکز تعطیل و بیماران با هماهنگی خانواده ها به سایر مراکز منتقل شدند.
مشاور امور فرابخشی و ارتباطات سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه شکایت سازمان بهزیستی از مرکز در جریان است گفت: نظارتها همیشه و به صورت ۲۴ ساعته وجود دارد و وقوع یک حادثه نباید باعث شود که زحمات دیگر مراکز و ناظران زیر سئوال برود.
بابایی تصریح کرد: سازمان بهزیستی کشور همواره در برابر تخلفات سکوت نکرده است و در صورت احراز تخلف هر مرکزی، قطعا برخوردهای قضایی صورت خواهد گرفت.
مشاور امور فرابخشی و ارتباطات سازمان بهزیستی کشور گفت: هموطنان می توانند تخلفات را از طریق شماره تلفن ۱۴۸۲ اطلاع دهند.
مدیر کمپین معلولان نیز در پی فوت یک خانم در مرکز نگهداری اعصاب و روان با تاکید براینکه مراکز نگهداری نیاز به مشارکت نظارت ازسوی انجمنها، خانواده مددجویان و دسترسی آنلاین دارد، گفت: تا زمانی که نظارتها به خارج از بهزیستی واگذار نشود با چنین وقایعی روبرو خواهیم شد.
بهروز مروتی نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی هفته های گذشته خانمی در همدان در خانه کوچک نیمه راهی زندگی سبز مربوط به "بیماران اعصاب و روان زن" نگهداری میشد که دو تا از مراقبین با ضرب و جرح این خانم را می بندند و چسب به دهان او می زنند و هنگامی که صبح روز بعد برمیگردند با جنازه این زن روبرو میشوند.
وی ادامه داد: دادستانی به این پرونده ورود کرده است و این دو نفر بلافاصله بازداشت شده اند و با وثیقه آزاد هستند. مرکز نیز به صورت موقت تعطیل است اما این قضیه به نظارت بازمیگردد و با تعطیلی مرکز، اتفاق خاصی نمی افتد و فقط سایر بیماران برای جابجایی اذیت می شوند.
مدیر کمپین معلولان گفت: به نظر می رسد در وقایع اینچنینی و برای جلوگیری از این دست حوادث، نظارت ها باید قوی تر و بیشتر شود و تا زمانی که نظارت ها به خارج از بهزیستی واگذار نشود و به دست انجمن ها سپرده نشود ، با چنین وقایعی روبرو خواهیم شد.
مروتی افزود: پیشنهاد نظارت بر مراکز نگهداری با مشارکت خانواده ها را داده بودیم و قرار بود تا پایان سال گذشته اجرایی شود که متاسفانه این اتفاق نیفتاد. پیشنهاد داده بودیم از هر مرکز چند خانواده بر مراکز نظارت یا اینکه دسترسی آنلاین به مرکز داشته باشند.
وی اظهار داشت: اتفاقات این چنینی در مراکز نگهداری نشان دهنده ضعف در نظارت است. این اتفاق برای بار اول نبوده است و قطعا بازرسان بهزیستی رفتار مشابه زیاد دیدند اما قوی برخورد نکردند که بازدارنده باشد .