بازنشستگان | همسان سازی حقوق بازنشستگان

تدوین پیش نویس دستورالعمل جدید برای افزایش حقوق بازنشستگان | آغاز پرداخت مابه التفاوت افزایش حقوق از فردا+رقم واریز

آخرین اخبار در رابطه با افزایش حقوق بازنشستگان را در ادامه بخوانید.

کدخبر : 25242
سایت سرگرمی روز :

توضیح عسکر فریاد درباره حقوق رزمندگان بازنشسته  دفاع مقدس 

در جلسه آخر تدوین پیش نویس دستورالعمل برای دفاع از حقوق رزمندگان ۶ ماه داوطلب  جبهه ،بنده به کارشناسان سازمان و منتخبین و مدیران حاضر در کمیته پیگیری متناسب سازی ، حدود ۲۰ دقیقه توضیح مفصلی را برای برخورداری از امتیاز یک مدرک تحصیلی بالاتر با توجه به استفساریه مصوب قانون جزء ۶ بند (ث) ماده ۸۸ ق ب ششم توسعه و فرایند پیگیری هیات تخصصی هیات عمومی دیوان عدالت اداری و رای نهایی هیات عمومی دیوان مذبور ارائه نمودم و نظر خود را با توجه به بند (ر ) ماده ۲۸ ق ب هفتم توسعه تشریح نمودم بعد از اقناع کارشناسان سازمان مقرر شد که جناب مسلمی مدیرکل فنی صندوق برآورد فراوانی مشمولین این قانون را به جناب دهستانی منعکس کند به دنبال ان در پیگری مستمر نهایتاً به این نتیجه رسیدیم که تعداد این عزیزان ۱۴۰ هزار نفر هستند، که قبل از مورخه ۹۸/۲/۲۲ بازنشسته شده اند و از حقوق مصرح خودشان ۳۶ سال از اتمام جنگ همچنان محروم هستند  و   اعتبار لازم برای ۱۲ ماه آنها  در سال اول اجرای برنامه هفتم توسعه  جهت متناسب سازی ۱/۰۵۶۴۵۳  همت لازم میباشد ، با توجه به گفتگوهای که امروز با جناب دهستانی کارشناس محترم سازمان داشتم برایم ابراز نمود که بعد از اعمال متناسب سازی و با توجه به منابع درآمد حاصل بنا به دستور رئیس سازمان تا اواخر سال بتوانیم با بخشنامه جداگانه این موضوع در سال جاری و تا پایان سال بعلت بار مالی کمتر در تکمیل متناسب سازی به کلیه رزمندگان حایز شرایط مندرح در قانون فوق الاشاره تامین اعتبار و پرداخت کنیم.

بطوریکه میدانید این قانون بشرط تامین اعتبار هیچ مشکل قانونی برای اجرای آن ندارد .زیرا هم شاغلان دستگاههای اجرایی و هم بازنشستگان بعد از تاریخ ۹۸/۲/۲۲ از مزایای مالی و استخدامی آن بهره مند  شدند و عدم اجرای این قانون مصداقی در فصل ۱۶ ق ب ش توسعه مصوب سال ۹۵ و تصویب مجدد کلیات  فصل ۱۶ مذکور در برنامه هفتم ، منظور مقنن و هدف قانون و ابرام انرا به عنوان تکلیف دولت مکرراً مورد تاکید و تصویب قرار داده است. و این حقی است که مربوط به تمام رزمندگان دفاع مقدس بازنشسته از هر دستگاه دولتی است.

مسلما برای کسانی که خارج شمول قانون مدیریت خدمات کشوری هستند با تامین منابع آن توسط دستگاه های مربوطه خود قابل اجراست.

با عرض ارادت  خدمت رزمندگان دفاع مقدس عسگر فریاد بازنشسته  کشوری 

«سعید علیزاده» بازنشسته تامین اجتماعی در انتقاد از نحوه‌ی اجرای همسان‌سازی به خبرنگار ایلنا گفت: آقای میدری وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی در یک گفتگوی تلویزیونی اعلام کرده است «احکام همسان‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی برای حدود هشتصد هزار بازنشسته صادر خواهد شد و برای ۳ و نیم میلیون نفر احتیاجی به صدور حکم نیست» که منظور ایشان از ۳ و نیم میلیون نفر کسانی هستند که حداقل مبلغ یعنی فقط ۷۱۶ هزار تومان به مستمری‌شان اضافه شده است.

در حالی که جامعه بازنشستگان تامین اجتماعی انتظار دریافت حداقل چند میلیون تومان افزایش حقوق بر اساس اجرای فرمول متناسب‌سازی را داشتند با مشاهده افزوده شدنِ ۷۱۶ هزار تومان به حقوق ۷میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی حداقل‌بگیران، شوکه شدند و خیال اجرای عدالت را برباد رفته دیدند!

او افزود: باید پرسید معنی متناسب‌سازی چیست؛ از نظر بازنشستگان، همسان‌سازی یعنی جبران عقب ماندگی اولین حقوق بازنشستگی نسبت به حداقل دستمزد سال بازنشستگی و به عبارتی حفظ قدرت خرید در سطح اولین حقوق بازنشستگی دریافتی. در حال حاضر بازنشستگان حداقلی بگیر از سال ۱۳۸۷ تا سال جاری حدود ۶۰ درصد و بازنشستگان سایر سطوح تا حدود ۱۱۰ درصد عقب ماندگی حقوق از نرخ تورم ۱۶ساله دارند که باید جبران می‌شد. علت این عقب ماندگی هم این است که در این ۱۶ سال سازمان تامین اجتماعی برخلاف ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی، برای افزایش سالانه مستمری بازنشستگان از مصوبات ناعادلانه‌ی شورایعالی کار تبعیت نموده است.

به گفته علیزاده، سازمان تأمین اجتماعی، شورایعالی کار و کانون عالی بازنشستگان، مقصر اصلی کاهش حقوق بازنشستگان هستند، بنابراین متناسب‌سازی بایستی برای جبران این فاصله صورت گیرد و انتظار می‌رفت افزایش حقوق برای حداقل‌بگیران، دست کم مبلغ ۵ میلیون تومان باشد.

این بازنشسته افزود: به راستی چه تعداد بازنشسته و مستمری‌بگیر در فاصله ۷ میلیون و ۱۵ میلیون تومان حقوق هستند که آن‌ها نیز حداقل افزایش مستمری یعنی ۷۱۶ هزار تومان را دریافت کردند، نه بیشتر؟ این شیوه اجرای متناسب‌سازی در حق همه اینها ظلم کرده است.

این فعال صنفی با تاکید بر اینکه «مبالغ پرداختی ناچیز و توهین‌آمیز است و باید حداقل ۵ میلیون به حقوق بازنشستگان کف بگیر و میانه‌ی رو به پایین افزوده می‌شد» اضافه کرد: می‌گویند صندوق تأمین اجتماعی توان پرداخت این مبالغ را ندارد پاسخ این است که طی سالیان طولانی و در دهه‌های گذشته، اگر دولت‌های متعدد بدهی‌شان به سازمان تأمین اجتماعی را به موقع پرداخت می‌کردند، الان صندوق تامین اجتماعی پر و پیمان بود؛ سوال اصلی این است که چرا مدیران عامل سازمان و مسئولان کانون بازنشستگان به قدر کافی پیگیر دریافت طلب سازمان از دولت نبوده‌اند؟!

علیزاده در پایان گفت: باید بدانیم مبلغ یک‌درصد افزایش مالیات بر ارزش افزوده که در بودجه سال جاری از اول سال از ۹۰ میلیون ایرانی برای همسان‌سازی گرفته شده چند میلیون همت است؛ چه میزان از آن صرف همسان‌سازی شده و چرا سهم بازنشستگان تامین اجتماعی «هیچ» است؟!

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: