توزیع کوپن الکترونیکی برای دهک‌های پایین با دستور مجلس | واریزی جدید ماهیانه 1 میلیون و 500 هزار تومانی برای این خانوارها

طرح کالابرگ الکترونیکی، که با نام طرح فجرانه نیز شناخته می‌شود، از بهمن ۱۴۰۲ آغاز و تا اردیبهشت ۱۴۰۳ ادامه داشت. در این طرح، دولت مبلغ ۲۲۰ هزار تومان به یارانه‌بگیران دهک‌های ۱ تا ۹ واریز می‌کرد که افراد با این اعتبار می‌توانستند ۱۱ قلم کالای اساسی را خریداری کنند.

کدخبر : 25830
سایت سرگرمی روز :

در حالی که در بهار ۱۴۰۳ بارها اعلام شد که طرح کالابرگ الکترونیکی در سال جاری ادامه خواهد داشت، اما پس از آن دیگر خبری از اجرای این طرح و طرح‌های مشابه آن نشد. گفته شد که در قانون بودجه ۱۴۰۳ هیچ بودجه‌ای برای ادامه طرح کالابرگ الکترونیکی در نظر گرفته نشده است.

با نزدیک شدن به ماه بهمن و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، شایعاتی در مورد احتمال اجرای مجدد این طرح شنیده می‌شود. فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، اخیراً اعلام کرده است که دولت در صورت لزوم بسته‌های حمایتی به مردم اعطا خواهد کرد. وی افزود که جلسات تنظیم بازار به طور مرتب برگزار می‌شود و تلاش دولت بر این است که افزایش قیمت‌ها با توان خرید مردم هماهنگ باشد. در صورت نیاز، بسته‌های حمایتی متناسب با شرایط اقتصادی کشور توزیع خواهد شد.

این سخنان به این معناست که احتمال دارد دولت چهاردهم مجدداً به بسته‌های حمایتی مانند یارانه کالابرگ توجه کند. اگر این طرح اجرا شود، ممکن است زمان رونمایی آن با دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی همزمان شود. همچنین با نزدیک شدن ماه رمضان، دولت ممکن است به دهک‌های کم‌درآمد یارانه کالابرگ یا بسته‌های کمک معیشتی اعطا کند. باید منتظر ماند و دید که آیا دولت چهاردهم به اجرای چنین طرح‌هایی تمایل خواهد داشت یا خیر.

سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه ها درباره واریز نشدن یارانه نقدی آذر برخی دهک ها گفت: ممکن است تغییر از دهک های یک تا سه به دهک های چهار تا نه، یکی از علل عدم واریز یارانه به حساب برخی از سرپرستان خانوار باشد.طیبه حسینی درباره واریز نشدن یارانه نقدی آذر ماه برخی از خانوارها که در دهک های یک تا سه قرار داشتند توضیح داد.

سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه ها در پاسخ به این سئوال که به نظر می‌رسد یارانه نقدی دهک‌های یک تا سه به صورت کامل واریز نشده است، گفت: ممکن است تغییر از دهک های یک تا سه به دهک های چهار تا نه، یکی از علل عدم واریز یارانه نقدی به حساب برخی از سرپرستان خانوار باشد.

حسینی اظهار کرد: یارانه‌ها همان زمانی که اعلام کردیم واریز شد. اینکه برخی اظهار داشتند که یارانه نقدی دریافت نکرده‌اند  ممکن است برای برخی پیامک واریز ارسال نشده باشد یا ممکن است برخی افراد تغییر دهک از یک تا سه به چهار تا نه داشته‌اند در نتیجه هر فرد با توجه به وضعیتش باید مورد بررسی قرار گیرد.

سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها اظهار کرد: به طور کلی یارانه نقدی دهک‌های مورد اشاره پرداخت شده و موعد پرداخت یارانه دهک‌های چهارم تا نهم هم پایان ماه است و در موعد مقرر پرداخت خواهد شد.

توضیحات سازمان هدفمندی یارانه‌ها

طیبه حسینی، سخنگوی سازمان هدفمندی کمک معیشتی، اعلام کرد: منابع مالی واریز یارانه در موعد مقرر به بانک‌ها تحویل داده شده و از سوی سازمان هدفمندی مشکلی وجود ندارد. ممکن است برخی مشمولان به دلیل عدم دریافت پیامک واریز کمک معیشتی دچار نگرانی شده باشند. به این افراد توصیه می‌شود با مراجعه به بانک یا استفاده از همراه بانک، وضعیت حساب خود را بررسی کنند.

وی افزود: برخی از خانوارها ممکن است به دلیل تغییر دهک‌بندی، از گروه دهک‌های اول تا سوم خارج و به دهک‌های چهارم تا نهم منتقل شده باشند. در این صورت، یارانه ۳۰۰ هزار تومانی آن‌ها در تاریخ ۳۰ آذرماه واریز می شود.

 روش استعلام دهک بندی یارانه معیشتی

برای اطلاع از دهک خانوار، افراد می‌توانند از دو روش زیر اقدام کنند:

استعلام از طریق سامانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه حمایت به آدرس https://hemayat.mcls.gov.ir، آخرین وضعیت دهک‌بندی خود را مشاهده کنند. این سامانه امکان بررسی و پیگیری واریز یارانه معیشتی را نیز فراهم می‌کند.

استعلام از طریق شماره تماس گویا

برای استفاده از این روش، متقاضیان باید با شماره ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ تماس بگیرند. سپس کد ملی سرپرست خانوار و شماره تلفن خود را وارد کنند تا اطلاعات مربوط به دهک خانوار خود را دریافت کنند.

 شماره گیری توسط کد دستوری

در روش سوم نیز، می‌توانید با شماره گیری یک کد دستوری با تلفن همراه خود، از وضعیت دهک‌بندی خود مطلع شوید. با شماره‌ای که به نام خودتان است، کد دستوری #کد ملی*۴۳۸۵۷*۴* را شماره گیری کنید و از دهک خانوار خود، مطلع شوید.

 روش اعتراض به دهک بندی یارانه معیشتی

سایت اعتراض به یارانه معیشتی که از سوی ستاد هدفمندی یارانه‌ها معرفی شده است همان سایت وزارت کار و رفاه اجتماعی است. افراد معترض به قطع یارانه معیشتی که از ابتدای ۱۴۰۱ یارانه دریافت نکردند یا در سالهای قبل یارانه‌شان به هردلیلی قطع و حذف شده است، حالا می‌توانند به سایت my.gov.ir مراجعه کرده و اقدام به ثبت‌نام کنند. همچنین استعلام یارانه معیشتی با کدملی نیز در همین سایت انجام میشود.

اما افرادی که بعد از مشخص شدن دهک درآمدی خود متوجه شدند جزو دهک دهم درآمدی هستند و نسبت به این دهک‌بندی اعتراض دارند، لازم است به سایت hemaya.tmcls.gov.ir مراجعه کرده و اعتراض خود را در این راستا اعلام کنند. لازم به ذکر است که برای استعلام یارانه معیشتی با کدملی هم نیاز به مراجعه به همین سایت میباشد.

بعد از ورود به سایت hemaya.tmcls.gov.ir با وارد کردن شماره تلفن و کدملی سرپرست خانوار در سامانه و زدن گزینه «درخواست بررسی» ، درخواست شما برای بررسی دهک درآمدی ارسال خواهد شد.

شما می‌توانید با مراجعه به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به نشانی “www.sso.my.gov.ir” و با وارد کردن تلفن همراه سرپرست خانوار، از دهک یارانه خود مطلع شوید. همچنین در صورت اعتراض به دهک یارانه خود، می‌توانید در همین سایت اعتراض خود را ثبت کنید تا بررسی شود.

بر اساس این گزارش شما برای استعلام موجودی کالابرگ کافی است در قسمت صفحه تماس تلفن همراه خود کد استعلام کالابرگ الکترونیکی #۱۴۶۳*۵۰۰* را شماره گیری نمایید. در ادامه برای شما صفحه‌ای با ۳ گزینه باز خواهد شد، در این قسمت گزینه ۲ یا همان موجودی یارانه سرپرست را انتخاب نمایید. سپس در صفحه جدید کدملی سرپرست خانوار را وارد کنید.

طبق یکسری تغییراتی که در زمان پرداخت یارانه کمک معیشتی اعلام شده است، یارانه مرحله ۱۶۰ بر اساس دهک‌بندی اعلامی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای اطلاعات بیشتر را دنبال کنید.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: