بازنشستگان کشوری | صندوق بازنشستگی
فوری/خبر خوش برای بازنشستگان کشوری | پرداخت رفاهیات جدید صندوق بازنشستگی به بازنشستگان
آخرین اخبار در رابطه با واریز رفاهیات به بازنشستگان را در ادامه بخوانید.
بیمه ملت در راستای بهبود خدماترسانی به بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری، تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد خود را به طور قابلتوجهی افزایش داده است. این شرکت با گسترش شبکه درمانی طرف قرارداد خود، دسترسی بازنشستگان به خدمات بهداشتی و درمانی را تسهیل کرده است.
با واگذاری مسئولیت بیمه درمان تکمیلی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری به بیمه ملت از ابتدای خرداد ماه 1403، تحولات شگرفی در این حوزه ایجاد شده است.
یکی از مهمترین تحولات، افزایش چشمگیر تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد با این شرکت است.
بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده، تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه ملت از 2900 مرکز در ابتدای قرارداد به بیش از 7300 مرکز در سراسر کشور رسیده است. این بدان معناست که بازنشستگان اکنون به بیش از دو برابر مراکز درمانی طرف قرار داد دسترسی دارند. این امر بر تنوع و گستردگی چتر خدمترسانی افزوده است. این در حالی است که روند افزایش مراکز درمانی طرف قرارداد این شرکت همچنان ادامه دارد.
گسترش خدمات و افزایش رضایتمندی
این افزایش قابل توجه در تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد، مزایای متعددی از جمله دسترسی آسانتر به خدمات درمانی، تنوع خدمات درمانی، کاهش هزینههای درمانی و تسریع در روند پرداخت خسارتها را برای بازنشستگان به همراه داشته است.
یکی دیگر از مهمترین تحولات در خدماترسانی بیمه ملت به بازنشستگان، افزایش قابل توجه تعداد نمایندگان منتخب در سراسر کشور است. در ابتدای این تعهد، 500 نماینده منتخب وظیفه جمعآوری و ثبت مدارک پزشکی و اسناد خسارتی بازنشستگان را بر عهده داشتند. این تعداد در حال حاضر به بیش از 870 نماینده منتخب رسیده است که نشاندهنده افزایش چشمگیر در تعداد نمایندگان فعال در این بخش است. این افزایش قابل توجه، باعث شده است تا بازنشستگان به راحتی و در کمترین زمان ممکن، اسناد درمانی خود را به نمایندگان منتخب تحویل دهند و از خدمات سریعتر و دقیقتری بهرهمند شوند.
علاوه بر افزایش تعداد نمایندگان، بیمه ملت با افزایش تعداد شعب فعال خود در سراسر کشور، دسترسی بازنشستگان و سایر اقشار و مشتریان را به خدمات این شرکت تسهیل کرده است. در حال حاضر، بیمه ملت دارای 25 شعبه فعال در سراسر کشور است که این امر باعث شده تا مراجعین دسترسی راحتتری به خدمات بیمه ملت داشته باشند. این اقدامات نشاندهنده تعهد این شرکت به ارائه خدمات باکیفیت و مشتریمداری است.
بازنشستگان در این روزها منتظر هستند ببینند چه تغییراتی در مبلغ حقوق دریافتی آنها به وجود آمده است.
در این مطلب روش پیگیری همسان سازی حقوق برای بازنشستگان کشوری و به وسیله سایت صندوق بازنشستگی توضیح داده میشود.
بازنشستگان کشوری برای پیگیری اعمال همسان سازی حقوق خود باید مراحل زیر را انجام دهند:
۱. به سایت صندوق بازنشستگی کشوری به آدرس https://www.cspf.ir/ مراجعه کنید.
۲. بر خدمات حقوق کلیک کنید
۳. سپس گزینه فیش و حکم حقوقی را انتخاب کنید
۴. شیوه ورود به سامانه را انتخاب کنید:
رمز ثابت که به نام کاربری و رمز عبور نیاز دارد
شناسایی دو عاملی که رمز برای شما پیامک میشود
شناسایی سه عاملی که به شماره دفتر کل، کد ملی و شماره حساب نیاز دارد.
پس از ورود به سامانه با بررسی حکم حقوقی خود میتوانید از اعمال همسان سازی و میزان آن مطلع شوید.
با هدف تعامل دو سویه، نشست هم اندیشی مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان گیلان با کانون های بازنشستگی کشوری استان برگزار شد.
«سجاد محمدیان» مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان گیلان با هدف تعامل دو سویه و هم افزایی هر چه بیشتر، با کانون های بازنشستگی کشوری استان گیلان گفتگو کرد.
«سجاد محمدیان» در این نشست به بیان مهمترین مسائل بازنشستگان پرداخت و توضیحات جامعی در خصوص نحوه متناسب سازی حقوق بازنشستگان بر اساس جداول ابلاغی از سوی سازمان اداری استخدامی و سازمان برنامه و بودجه ارائه نمود.
در ادامه این جلسه، هر یک از روسای محترم کانون های بازنشستگی کشوری استان به بیان دیدگاه های خود پرداختند و مشکلات و مسائل موجود را مطرح نمودند.
گفتنی است، نشست های هم اندیشی مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری استان گیلان به منظور تعامل دو سویه و گفتمان موثر، به صورت منظم برگزار شده و از این طریق مشکلات و مسائل بازنشستگان با همکاری کانون های بازنشستگی و با دعوت از نمایندگان محترم در مجلس شورای اسلامی، به سمع و نظر مسئولان استانی و کشوری می رسد.
اقدام صندوق بازنشستگی کشوری برای بازنگری در صدور احکام بازنشستگان
مجید کاروان عضو کمیته پیگیری صدور احکام و متناسبسازی حقوق بازنشستگان در شبکه بازنشستگان نوشت:
بازنشستگان معزز باسلام و احترام .بدنبال صدور احکام متناسب سازی توسط صندوق بازنشستگی کشوری در کنار آنچه پیش بینی می شد که تعداد زیادی از جامعه هدف غیر از اعمال قانون به دلیل دیگر همسان سازی یا شامل ایشان نخواهد شد یا اینکه کم برخوردار خواهند بود، موضوعی مطرح شد که حکایت از احتمال اشتباه سیستمی در فرمت احکام اشخاص را خاطر نشان و دغدغه بازنشستگان را بر انگیخت که با توجه به ایجاد روزنه امید ایجاد شده در افزایش سطح امتیازات جدول کارکنان دولت ،با صندوق بازنشستگی کشوری از طریق آقای دکتر فیضی نژاد هماهنگی بعمل آمد تا در جلسه ای با حضور کارشناسان محترم صندوق و سه نفر از مجموعه کارشناسان پیگیر ،اداری مالی و برنامه نویس جهاد کشاورزی احکام صادره بررسی گردد که اینکار امروز ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ انجام و نهایتا طی صورتجلسه بالا مشخص میگردد که صندوق بازنشستگی کشوری تمامی آیتم های جدول سیزدهم را برابر دستورالعمل صادره از دولت انجام داده است.
آنچه در صدور احکام استنباط است که دیده نشده بحث امتیاز درصد مدیریت در سرجمع امتیاز فوق العاده ویژه است بطوریکه اصل درصد مدیریت در حکم دیده شده، لیکن افزایش امتیاز مربوط به مدیریت باید در امتیاز مربوط به فوق العاده ویژه نیز لحاظ می شد که لحاظ نگردیده است که در وظیفه صندوق نبوده است ،که در این خصوص لازم است از طریق سازمان محترم برنامه و بودجه مخصوصا با قول مساعد آقای دکتر دهستانی مبنی بر پیگیری افزایش ۵ درصد به سطوح مختلف مدیریت مرتفع گردد، که لازم است بازنشستگان محترم مطالبه نمایند تا بعد از اصلاح و یا متمم بر دستورالعمل رفع مشکل گردد.من حیث المجموع در صدور احکام متناسب سازی از ناحیه صندوق بازنشستگی بر اساس دستورالعمل دولت مشکلی دیده نمیشود.
لیکن آنچه باید بر آن تصریح نمود این است که دولت باید با اعطاء امتیازات ویژه سطح برخورداری بازنشستگان را همچون مهر ۹۹ با هر راهکار در اختیار برای عموم بازنشستگان در جدول مربوط به کارکنان دولت تابع قانون مدیریت خدمات کشوری بالا ببرد که همه بازنشستگان به سطح عادلانه بهره مندی از اعتبار همسانسازی برسند ، بعبارتی ۹۰درصد شاغل مشابه برای جامعه هدف محقق گردد .
مضافا اینکه لازم است تمام تلاش بازنشستگان بر این استوار گردد که دستگاههای اجرایی برای شاغلین خود افزایش حقوق در قالب امتیازات مشمول کسور تامین نمایند تا از ۹۰درصد آن بازنشستگان نیز منتفع گردند .از طرفی باتوجه به نقص موردی یک حکم بررسی شده پیشنهاد میشود عزیزان بازنشسته یک بررسی دیگر در وضعیت برخورداری خود از امتیازات داشته باشند که کمبودی در صندوق نداشته باشند.و چنانچه احساس میکنند شخصا به صندوق های بازنشستگی استان محل خدمت خود مراجعه نمایند.
در پایان از جناب آقای دکتر فیضی نژاد معاونت محترم فنی در جلسه پایانی و کارشناس محترم صندوق به جهت ارائه توضیحات ، استماع نظرات و تبادل نظرات در طول جلسه تشکر میگردد
سید جعفر بدیعی بازنشسته دولت ( جهاد کشاورزی)
عبدالرضا سیاوش پوری بازنشسته دولت کارشناس اداری و مالی(جهاد کشاورزی )
رضا قیومی بازنشسته دولت کارشناس فنی و برنامه نویسی (جهاد کشاورزی)