فوری/ واریزی جدید دولت با مبلغ اضافه برای مستمری بگیران بانک ملی | بازنشستگان و مستمری بگیران بانک ملی حسابشان را چک کنند

آخرین اخبار در رابطه با واریزی جدید برای بازنشستگان را در ادامه بخوانید.

کدخبر : 26578
سایت سرگرمی روز :

کلیه بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری با مراجعه به درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری به آدرس www.sabasrm.ir یا از درگاه www.cspf.ir می‌توانند نسبت به دریافت فیش حقوقی خود اقدام کنند.

واریز حقوق بازنشستگان کشوری در ماه‌های گذشته در روزهای ۲۹ و ۳۰ ماه انجام شده و احتمالا در ماه جاری نیز حقوق بازنشستگان کشوری در یکی از این دو روز انجام خواهد شد.

بازنشستگان

دریابیگی گفت: حقوق ۹۰ درصد کارگران و بازنشستگان کفاف هزینه‌های ۱۰ روز زندگی‌شان را هم نمی‌دهد و ۷۰ درصد بازنشستگان حداقل حقوق را می‌گیرند.

«نصرالله دریابیگی» نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی از اوضاع معیشت کارگران و بازنشستگان انتقاد کرده و گفت: ادامه این وضعیت برای کارگران و بازنشستگان کشور قابل تحمل نیست! 

وی ادامه داد: حقوق ۹۰ درصد کارگران و بازنشستگان، در ماه کفاف هزینه‌های ۱۰ روز زندگی‌شان را هم نمی‌دهد و ۷۰ درصد بازنشستگان حداقل حقوق را می‌گیرند. کدام مسئول با این حقوق‌ها توان مدیریت هزینه‌های یک خانواده را دارد؟ 

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی مازندران با اشاره به مراجعات زیاد کارگران و بازنشستگان به خانه‌های کارگر و کانون‌های بازنشستگان جهت دریافت کمک‌های مالی می‌گوید: شایسته نیست کارگران و بازنشستگان برای مایحتاج روزانه، اجاره منزل، هزینه درمان بیمار و… به هرجایی روی بیندازند و متاسفانه نهادهای کارگری و بازنشستگان هم نمی‌توانند کاری کنند! 

نصر الله دریابیگی با اشاره به مواد ۴۱ قانون کار و ۹۶ و ۱۱۱ تامین اجتماعی که بر افزایش حقوق کارگران و بازنشستگان مطابق تورم و سبد هزینه تاکید دارند، می‌گوید: کارگران و بازنشستگان از ما سوال می‌کنند که مگر آقای پزشکیان قول ندادند که تورم و گرانی را کنترل خواهند کرد؟ و طبیعتاً من به شخصه جوابی ندارم! دستمزد و عدالت اجتماعی رابطه مستقیمی با هم دارند، امروز عدالت اجتماعی و اقتصادی ذبح شده و کارگران و بازنشستگان به شدت معترض هستند و نگران آن هستیم که در کف خیابان به دنبال حقوق‌شان باشند! این موضوع در شان آنان و نظام نیست! 

وی تصریح کرد: مقوله مزد با سرنوشت ۲۰ میلیون ایرانی سر و کار دارد، آنانی که دم از تلاش خود برای تحقق عدالت می‌زنند و عاشق رونق اقتصادی هستند و دلشان برای شادابی ملت می‌تپد به جای شعار دادن، واقعیت‌های جامعه را بپذیرند و بر وفق قانون عمل نمایند. 

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور با اشاره به مراتب نارضایتی بازنشستگان تامین اجتماعی از نحوه اجرای طرح متناسب‌سازی تاکید کرد: علیرغم اقدام جسورانه و انقلابی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و حمایت مجموعه دولت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، و اختصاص ۱۳۰ همت برای اجرای این طرح درسال جاری، هنوز مطالبات بازنشستگان تامین اجتماعی به طور کامل پرداخت نشده و آقای سالاری قول داده مشکل تا پایان سال مرتفع گردد. همچنین دولت و سازمان مدیریت و برنامه ریزی باید به قانون واجرای آن احترام گذاشته تا عدالت و آرامش درجامعه محقق گردند. 

دریابیگی به عدم ارائه درمان رایگان اشاره کرد و ضمن انتقاد شدید از ادامه پدیده زیرمیزی بگیری پزشکان در بعضی مراکز درمانی تامین اجتماعی گفت: آنانی که با سیاست‌های غلط میلیون‌ها بیمه شده را به بیمه‌های مکمل سوق داده‌اند امروز بیایند نتیجه کارشان را مشاهده کنند. 

دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران خاطرنشان کرد: از دولت پزشکیان و مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی انتظار داریم به این وضعیت سروسامان داده و اجازه دهند طعم شیرین اجرای قانون الزام درمان رایگان را بچشند.

نایب رئیس کانونعالی بازنشستگان کشور خواهان اجرای قرارداد فی مابین کانون بازنشستگان با شرکت آتیه سازان حافظ و پرداخت حق بیمه شد. آرامش کارگران دیروز و پیشکسوتان امروز حق آنان است.

رئیس کانون عالی کارمندان بازنشسته مشمول قانون تأمین اجتماعی گفت: تا وقتی عقب‌ماندگی حداقل دستمزد از نرخ تورم ۱۶ساله که مطابق سنجشگر نرخ تورم بانک مرکزی حدود ۶۶ درصد است، جبران نشود، حتی اگر ۵۰ درصد هم به حقوق اضافه شود، باز عقب‌ماندگی جبران نمی‌شود. پس باید در یک مرحله این عقب‌ماندگی جبران شود و بعد ترمیم حقوق سالانه صورت بگیرد.

طبق ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی «سازمان تأمین اجتماعی مکلف است میزان کلیه مستمری‌های بازنشستگی، ازکارافتادگی کلی و مجموع مستمری بازماندگان را در فواصل زمانی که حداکثر از سالی یک بار کمتر نباشد با توجه به افزایش هزینه زندگی با تصویب هیئت وزیران به همان نسبت افزایش دهد.» حقوق بازنشستگان اما طبق این ماده‌ی قانونی نه مطابق با افزایش هزینه‌های زندگی و نه به دستِ سازمان تأمین اجتماعی تعیین می‌شود. مستمریِ بازنشستگان بیش از همه تحت تأثیرِ مستقیمِ مصوباتِ مزدیِ شورایعالی کار است و چون مزد در شورایعالی کار مطابق با نرخ تورم و سبد هزینه‌های زندگی تعیین نمی‌شود، بنابراین دستمزدِ بازنشستگان نیز همانند دستمزدِ شاغلان با سبد هزینه‌های زندگی فاصله‌ی بسیاری دارد. 

عباسعلی سلطانی‌کیا، رئیس کانون عالی کارمندان بازنشسته مشمول قانون تأمین اجتماعی، در گفتگو با «ایلنا» با انتقاد ازعدم تعیین مزد مطابق با ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی گفت: مزد بازنشستگان طبق قانون باید از سوی سازمان تأمین اجتماعی و مطابق با هزینه‌های زندگی تعیین شود اما با توجه به اینکه مستمری در شورایعالی کار تعیین می‌شود، کم‌ترین خواسته‌ی ما این است که نماینده‌ای از سوی سازمان تأمین اجتماعی در شورایعالی کار هم حضور داشته باشد. سازمان تأمین اجتماعی باید دارای یک کرسی نمایندگی با حق رأی در شورایعالی کار باشد. 

وی با اشاره به نزدیک شدن به جلسات مزدی شورایعالی کار گفت: در رابطه با تعیین دستمزد ابتدا باید تأکید کنیم که عقب‌ماندگیِ دستمزد که طی سال‌ها تحمیل شده است، باید جبران شود. به طور کلی حقوق و مستمری باید به‌روز شود. تا وقتی عقب‌ماندگی حداقل دستمزد از نرخ تورم ۱۶ساله که مطابق سنجشگر نرخ تورم بانک مرکزی حدود ۶۶ درصد است، جبران نشود، حتی اگر ۵۰ درصد هم به حقوق اضافه شود، باز عقب‌ماندگی جبران نمی‌شود. پس باید در یک مرحله این عقب‌ماندگی جبران شود و بعد ترمیم حقوق سالانه صورت بگیرد. 

رئیس کانون عالی کارمندان بازنشسته مشمول قانون تأمین اجتماعی گفت: عدم ترمیم حداقل دستمزد برابر با نرخ تورم و هزینه‌های زندگی در ۱۶ساله اخیر باعث کاهش پرداخت حق بیمه واقعی به سازمان تأمین اجتماعی شده است و درآمد این سازمان کاهش یافته است. 

سلطانی‌کیا بیان کرد: بعد از جبرانِ عقب‌ماندگی دستمزد باید مطابق با ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی تعیین شود، در این صورت است که می‌توان گفت دستمزد و مستمری افزایش پیدا می‌کند. وگرنه در حال حاضر افزایشِ دستمزدها با تورم‌های پی در پی بی اثر شده و عملا افزایشی صورت نمی‌گیرد. 

رئیس کانون عالی کارمندان بازنشسته مشمول قانون تأمین اجتماعی همچنین به لزوم تعیین دستمزدِ یکسان برای هر دو گروه حداقل‌بگیر و سایر سطوح اشاره کرد و گفت: تعیین دستمزد پله‌کانی، بی‌عدالتی است و سبب می‌شود مستمریِ بازنشستگانی که سال‌ها بیمه‌پردازیِ بیشتری داشته‌اند، هر سال کمتر از سال قبل شود. 

سلطانی‌کیا تأکید کرد: در رابطه با تعیین مستمریِ بازنشستگان، ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی با ضریب عددی یکسان را برای هر دو گروه حداقل بگیر و سایر سطوح بیمه‌پردازی باید اجرا کرد تا نسبتِ مستمری با اولین مستمری حفظ شود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: