اهدا کمک معیشتی بلاعوض 50 میلیون تومانی دولت | توزیع کمک هزینه بلاعوض دولت به این خانوارها

فرمانده قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی سپاه پاسداران از توزیع ۱۴ هزار و ۶۴۴ سری جهیزیه تاکنون توسط سپاه در خراسان جنوبی خبر داد.

کدخبر : 26615
سایت سرگرمی روز :

سردار سید ضیاالدین حزنی، امروز یکشنبه ۳۰ دی در مراسم توزیع ۲۰۰ سری جهیزیه بین زوج‌های نیازمند استان به نیت دو هزار شهید سرافراز استان، اهدایی مقام معظم رهبری به همت قرار گاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت زدایی سپاه (کوثر) که فرمانده سپاه انصار الرضا (ع)، دادستان مرکز استان، فرماندار بیرجند و تعدادی از مدیران دستگاه‌های اجرایی حضور داشتند، با اشاره به شهادت دو قاضی در اقدام تروریستی گفت: شهدا از جانب خداوند متعال انتخاب می‌شوند و آنها کسانی هستند که به بهترین شکل از ارزش‌های اسلامی دفاع می‌کنند.

به گفته وی در خراسان جنوبی تا کنون ۱۴ هزار و ۶۴۴ سری جهیزیه بین نیازمندان توزیع شده است و هدف از همه این اقداماتی که در آینده هم تداوم خواهد شد، کاهش محرومیت در کشور است.

وی با اشاره به کاهش ۴ درصدی طلاق در کشور، افزود: برای انجام ازدواج‌های آسان همه ما باید تلاش کنیم تا با استفاده از کالاهای تولید داخل جوانان به خانه بخت بروند.

سردار حزنی با اشاره به اینکه ازدواج سنت پیامبر است، خواستار آن شد که هر یک از گروه‌های جهادی خراسان جنوبی یک سری جهیزیه در راستای ازدواج آسان تهیه کنند تا بین زوج‌های نیازمند استان توزیع شود.

مهدی هنری روز یکشنبه در آیین اهدای ۲۰۰ سری جهیزیه به زوج‌های جوان استان گفت: قراردادی در ماه‌های گذشته با قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه منعقد شد که مبلغ آن ۲۰۰۰ میلیارد ریال بود و در قالب آن ۴۰۰ سری جهیزیه طی دو مرحله توزیع می‌شود که مرحله اول آن امروز انجام شد.

مهدی هنری با بیان اینکه سهم قرارگاه مرکزی محرومیت‌زدایی در این قرارداد ۱۰۱۲ میلیارد ریال است، افزود: مابقی کمک‌ها و مساعدت‌ها از طریق استان، کمک‌های مردمی، مشارکت نهادها و دستگاه‌های اجرایی انجام می‌شود.

وی با اشاره به اولین مرحله اهدای ۲۰۰ سری جهیزیه به زوج‌های نیازمند استان گفت: ارزش این ۲۰۰ سری جهیزیه بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه جهیزیه شامل یخچال، ماشین لباسشویی، اجاق گاز، جاروبرقی، سرویس قابلمه و سرویس آرکوپال بوده است، اظهار کرد: ارزش هر سری جهیزیه بیش از ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده اما چون این اقلام را به طور مستقیم از کارخانه خریداری کردیم و هزینه ارسال محاسبه نمی‌شود ارزش ریالی هر سری جهیزیه که توزیع می‌شود ۴۰۰ میلیون ریال است.

وی افزود: اقدام دیگری که امروز در استان با همکاری قرارگاه مرکزی محرومیت‌زدایی سپاه انجام می‌شود توزیع ویلچر برقی برای افراد دچار ضایعه نخاعی است که با همکاری بهزیستی انجام می‌شود.

هنری با اشاره به اینکه از دیگر برنامه‌های قرارگاه مرکزی محرومیت‌زدایی سپاه در بحث پروژه‌های عمرانی کوچک زودبازده است، یادآور شد: در حوزه اشتغال هم در بحث ایجاد کارگاه، تجهیز کارگاه‌های اشتغال و راه‌اندازی بازارچه‌های فروش تولیدات در قرارداد جدید آمده است.

وی بیان کرد: امیدواریم تا سال آینده که زمان اتمام قرارداد است پروژه‌های تعریف شده را با مبلغ قرارداد مشخص شده به پایان برسانیم.

مدیرکل کمیته امداد لرستان از اهدای بیش از دو هزار و ۷۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان مددجوی لرستانی خبر داد .

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان گفت:دو هزار و ۷۶۸ سری جهیزیه در ۹ ماهه امسال به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد استان اهدا شده است.

جلال شیخپور با بیان اینکه هیچ مددجویی در صف جهیزیه نیست افزود: برای تهیه این جهیزیه ها ۱۰۵ میلیارد تومان  هزینه شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام (ره) لرستان گفت: همچنین در ۹ ماه اول سالجاری سه هزار و ۴۵۴ فقره لوازم ضروری شامل یخچال، گاز و بخاری به ارزش ۱۵ میلیارد تومان بین مددجویان استان توزیع شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان گفت: تا پایان آذرماه امسال، ۲۵۲۳ فقره وام قرض‌الحسنه در این استان پرداخت شده است.

روح‌اله صالحی ، با اشاره به اینکه پرداخت وام قرض‌الحسنه به‌صورت مستمر از طریق صندوق امداد ولایت و هم‌افزایی با یکی از بانک‌ها انجام می‌شود، افزود: براساس آمارهای موجود، از ابتدای سال جاری تاکنون، ۲۵۲۳ فقره وام قرض‌الحسنه در استان زنجان پرداخت شده است.

وی تصریح کرد: این تسهیلات در حوزه‌های مختلف شامل اشتغال، مسکن، کارگشایی، درمان، ازدواج و هزینه‌های تحصیلی به نیازمندان پرداخت شده است و برای آن ۴۵۹ میلیارد و ۳۹۸ میلیون ریال هزینه شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان اظهار کرد: صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت استان، علاوه بر رعایت موازین و مقررات بانکی، تسهیلات قرض‌الحسنه و معوض خود را با هدف گره‌گشایی از مشکلات خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد و سایر نیازمندان پرداخت می‌کند.

او همچنین از مشارکت مردم خیر و نیکوکار استان در ترویج سنت حسنه قرض‌الحسنه قدردانی کرد و یادآور شد: مشارکت خیران از طریق سپرده‌گذاری در صندوق امداد ولایت به‌عنوان یک عامل مؤثر، زمینه کمک و تأمین منابع برای رفع نیاز خانواده‌های تحت حمایت را بیش از پیش فراهم می‌کند.

گفتنی است، صندوق امداد ولایت از سال ۱۳۹۵ با تصویب بانک مرکزی فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر در همه استان‌ها شعبه دارد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: