این میوه سرشار از آنتی اکسیدان تضمین سلامت قلب و کاهش قند خون و کلسترول است
همه خانم ها دوست دارند پوستی صاف و سفت داشته باشند، برای تحقق این آرزو و جلوگیری از شل شدن و افتادگی پوست این میوه را فراموش نکنید.
آیا میدانید یک میوه ساده میتواند به شما کمک کند تا عضلات تان قویتر و بدن تان انعطافپذیرتر باقی بماند؟ بسیاری از ما ممکن است به عوارض ناخواستهای که کمبود مواد مغذی در بدن ایجاد میکند، توجه چندانی نکنیم؛ اما حقیقت این است که تغذیه مناسب میتواند نقشی شگفتآور در حفظ سلامت و زیبایی و سفتی بدن ایفا کند.
انگور میتواند گزینهای فوق العاده برای رژیم غذایی شمایی که میخواهید بدنتان شل نشود؛ باشد. این میوه خوش طعم با ترکیبات مغذی مثل آنتی اکسیدانها و پلی فنولها شناخته شده است و نقش مهمی در جلوگیری از تحلیل عضلات دارد.
مصرف انگور میتواند سلامت عضلات را تقویت کرده و بدن را از مشکلات مرتبط با افزایش سن، مانند کاهش قوام و قدرت ماهیچهها دور نگه دارد؛ بنابراین اگر به سلامت و انعطافپذیری عضلات تان اهمیت میدهید، انگور را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
جلوگیری از بیماریهای مزمن با منابع قوی آنتیاکسیدان
آنتیاکسیدانها ترکیباتی هستند که در گیاهان یافت میشوند و سلولهایی را که با رادیکالهای آزاد آسیب دیدهاند را ترمیم میکنند. انگور منبعی غنی از آنتی اکسیدان است پس میتوانیم ترمیم سلولهای آسیب دیده در اثر استرس اکسیداتیو را از خواص انگور بدانیم. استرس اکسیداتیو با چند بیماری مزمن دیگر مثل دیابت، سرطان و بیماریهای قلبی همراه میشود و با مصرف انگور میتوانیم اثر رادیکالهای آزاد را روی سلولهای بدن کم کرده، سلامت خود را تأمین کنیم.
محافظت از بدن در برابر سرطان
انگور حاوی مقادیر بالایی از ترکیبات گیاهی مفید است و میتواند برای مقابله با انواع خاصی از سرطان به ما کمک کند. همانطور که گفتیم رسوراترول یکی از ترکیبات موجود در این میوه است که خواص ضد سرطانی آن ثابت شده است. همچنین مشخص شده است که آنتیاکسیدانها باعث کاهش التهاب شده و از رشد و گسترش سلولهای سرطانی جلوگیری میکند.
تأمین سلامتی قلب
از خواص انگور کاهش فشار خون است و همین موضوع میتواند در سلامتی قلب تأثیر مثبتی داشته باشد. یک فنجان انگور حاوی 288 میلیگرم پتاسیم، یعنی 6% از RDI، است و میتواند سطح فشار خون را ثابت نگه دارد. دانشمندان مصرف پتاسیم به میزان کم را با افزایش خظر فشار خون بالا، بیماریهای قلبی و سکتهی مغزی مرتبط میدانند.
کاهش کلسترول خون
ترکیبات موجود در انگور جذب کلسترول را کاهش داده و از بدن در برابر کلسترول بالا محافظت میکند. در مطالعهای که بر روی 69 فرد بزرگسال و درگیر با کلسترول بالا انجام شده، مشخص شده است که مصرف روزانهی 500 گرم انگور قرمز به مدت 8 هفته به کاهش کلسترول بد یا LDL منجر شده است. جالب است بدانید که این نتیجه در مصرف انگور سفید مشاهده نشده است. علاوه بر این رژیمهای غذایی حاوی رسوراترول، مثل رژیم مدیترانهای، کاهش سطح کلسترول در بدن را با خود به همراه دارد.
کاهش سطح قند خون
هر یک فنجان انگور حاوی 23 گرم قند است و همین موضوع باعث شده تا افراد دیابتی در مصرف این میوه دچار تردید شوند. در مطالعهای که در طول 16 هفته و بر روی 38 مرد انجام شد مشخص شد افرادی که روزانه 20 گرم عصارهی انگور مصرف میکنند در مقایسه با افرادی که مصرف نمیکنند سطح قند خون پایینتری دارند.