فوری/واریز تسهیلات ارزان قیمت برای مددجویان | آغاز ثبتنام دریافت وام قرض الحسنه و بلاعوض برای مددجویان

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد گفت: تاکنون از محل اعتبارات تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۱، اجزای (۲) و (۳) و (۴) تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ و همچنین اجزای (۳) و (۴) تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ ، بیش از سه هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت اشتغالزایی توسط بانک‌های استان پرداخت شده است.

کدخبر : 29915
سایت سرگرمی روز :

محمد دهقان منشادی با بیان این که بخش صنعت، کشاورزی و میراث فرهنگی بیشترین پرداخت تسهیلات ارزان قیمت اشتغال‌زایی را به خود اختصاص داده‌اند، گفت: تسهیلات اشتغالزایی قرض‌الحسنه که شامل اجزای (۳) و (۴) می‌شود، به نهادهای حمایتی و در راستای حمایت و ایجاد اشتغال مددجویان اعطا می‌شود.

وی اظهار کرد: تسهیلات موضوع این تبصره به طرح‌های کارآفرینی، ایجادی، توسعه ای، تکمیلی و سرمایه در گردش و احیای واحدهای تولیدی از جمله کسب و کار خانگی، واحدهای تولیدی خرد، واحدهای تولیدی کوچک، واحدهای تولیدی متوسط، واحدهای تولیدی بزرگ، شرکت های دانش بنیان و واحدهای تولیدی پیشران قابل تخصیص است.

دهقان منشادی در پایان نیز افزود: نرخ سود تسهیلات بسته به حوزه فعالیت طرح و محل اجرای آن متفاوت بوده به نحوی که بازه ۴ تا ۲۰ درصد را پوشش می‌دهد.

مدیرکل بهزیستی همدان گفت: مددجویان زیرپوشش بهزیستی این استان در سال گذشته ۲ هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه خوداشتغالی و مشاغل خانگی دریافت کردند.

فریدالدین حجت الاسلامی  اظهار کرد: این میزان تسهیلات زمینه اشتغال هزار و ۶۷۱ مددجوی زیر پوشش بهزیستی استان همدان را فراهم کرده است.

وی ادامه داد: این تسهیلات بیشتر در زمینه های کشاورزی، دامداری، آرایشگری، خیاطی و قالیبافی به مددجویان پرداخت شده است.

مدیرکل بهزیستی استان همدان افزود: جامعه هدف بهزیستی شامل معلولان زیرپوشش، زنان سرپرست خانوار، بهبود یافتگان، افراد در معرض آسیب‌های اجتماعی، فرزندان مستقل بهزیستی، معلولان و کارفرمایان هستند.

حجت الاسلامی اظهار کرد: زمینه اشتغالزایی افراد دارای معلولیت در بازار کار با مشارکت یک تیم مددکاری در سطح استان بررسی و تسهیل می‌شود و آغاز مراحل پرداخت تسهیلات بانکی به مددجویان برای ایجاد اشتغال منوط به تایید این تیم کارشناسی است.

وی گفت: برش تعهد اشتغال استان ۹۵۴ نفر بود که سال گذشته با اشتغال پایدار برای هزار و ۶۷۱ نفر، ۱۷۵ درصد اشتغال مددجویان همدان توسط بهزیستی محقق شد.

وی، پرداخت تسهیلات خود اشتغالی را یکی از اولویت های مهم سازمان در راستای ایجاد اشتغال و ارائه خدمات به مددجویان دانست و افزود: این اقدامات با هدف توانمندسازی جامعه هدف و ایجاد زمینه مناسب خودکفایی و استقلال مالی مددجویان انجام می شود.

مدیرکل بهزیستی استان همدان ادامه داد: در بحث مشاغل خوداشتغالی، مددجویان دارای جواز کسب و مدارک فنی که به هر شکل ممکن در حوزه اشتغال شروع به کار کنند، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه دریافت می کنند.

حجت الاسلامی با بیان اینکه کارفرمایان همدانی با جذب مددجویان بهزیستی از تسهیلات ویژه بهره مند می شوند گفت: تسهیلات ویژه با هدف افزایش انگیزه اجتماعی کارفرمایان بخش‌های غیردولتی در به کارگیری و جذب نیروی انسانی از بین جامعه هدف بهزیستی پرداخت می شود.

وی اظهار کرد: در همین راستا و با هدف حمایت از اشتغال معلولان و مددجویان بهزیستی، به کارفرمایانی که نسبت به جذب نیروی کار از جامعه معلولان و مددجویان زیرپوشش بهزیستی براساس قانون کار اقدام کنند، به ازای هر نیروی جذب شده ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه با سود چهار درصد پرداخت می شود.

معاون اشتغال و توانمندسازی بهزیستی قم گفت: با جذب ۱۶۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و توانمندسازی، این استان موفق شده در این زمینه رتبه نخست کشور را به خود اختصاص دهد.

رضا علیمرادی  با اشاره به پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به مددجویان تحت پوشش افزود: در قالب این طرح، برای هر فرد تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال در نظر گرفته شده‌است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ پرونده جهت دریافت این تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده‌اند و روند معرفی مددجویان واجد شرایط تا پایان خردادماه سال جاری ادامه خواهد داشت.

علیمرادی یکی از چالش‌های اساسی در مسیر توانمندسازی پایدار مددجویان را پایین بودن سقف تسهیلات عنوان کرد و افزود: واقعیت این است که با تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی نمی‌توان اشتغال پایدار ایجاد کرد، برای تحقق این هدف، حداقل ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات مورد نیاز است.

وی تاکید کرد: بهزیستی قم بر این باور است که افزایش رقم تسهیلات به‌مراتب اثربخش‌تر از تعدد پرداخت‌ها خواهد بود، چراکه توانایی ایجاد شغل پایدار و مؤثر را برای جامعه هدف افزایش می‌دهد.

معاون اشتغال و توانمندسازی بهزیستی قم از راه‌اندازی مراکز پشتیبانی شغلی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در سالجاری، تیم تسهیل‌گری اشتغال در بهزیستی قم به‌منظور پشتیبانی و آماده‌سازی شغلی فعال خواهد شد تا با مداخلات میدانی، نسبت به پایش روند اشتغال موفق اقدام کند.

وی با اشاره به سیاست‌های جدید سازمان در حوزه اشتغال‌زایی افزود: این اقدامات در راستای تحقق اشتغال‌های خرد، تکمیل زنجیره تولید و توانمندسازی گروه‌های هدف صورت می‌گیرد؛ موضوعی که از مأموریت‌های تصریح‌شده در قانون برنامه هفتم توسعه کشور است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: