خبر خوش از ارائه خدمات رایگان جدید به مددجویان | واریز کمک معیشت نقدی جدید برای مددجویان
بهزیستی با ارائه ۷۰ نوع خدمت متنوع، سیاست توانمندسازی مددجویان را دنبال میکند.
افشین اسماعیلی، رئیس اداره بهزیستی شهرستان رامسر، اعلام کرد: سازمان بهزیستی وظایف گستردهای در خدمترسانی دارد و ۷۰ نوع خدمت در این سازمان احصا شده است.
وی در حاشیه اردوی جهادی شهدای بهزیستی مازندران در روستای تمل، با اشاره به تعداد مددجویان تحت پوشش، گفت: در حال حاضر ۳ هزار مددجو از خدمات حمایتی این نهاد بهرهمند هستند. همچنین در دهستان اشکور، که شامل ۱۱ روستا است، ۳۰ معلول تحت پوشش خدمات بهزیستی شهرستان قرار دارند.
اسماعیلی با تشریح روند حمایتی این نهاد، گفت: تشکیل پرونده برای مددجو، تعیین نوع و شدت معلولیت، برقراری مستمری ماهانه و ارائه خدمات مالی و غیرمالی از جمله فعالیتهای بهزیستی محسوب میشود.
او تأکید کرد سیاست تحولی سازمان بهزیستی، بر توانمندسازی افراد تحت پوشش و خروج آنان از چرخه وابستگی متمرکز است. در همین راستا، سال گذشته برای ۹۰ نفر از مددجویان، ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات کمبهره اشتغال پرداخت شده است.
در اردوی جهادی شهدای بهزیستی، خدماتی مانند اورژانس اجتماعی، بازدید از منازل مددجویان، بررسی درخواستهای مراجعین و ارائه خدمات پزشکی، دندانپزشکی و بیناییسنجی، همزمان با خدمترسانی قرارگاه محرومیتزدایی سپاه کربلا اجرا شد.
مدیرکل بهزیستی ایلام از پرداخت بیش از یکهزار و ۶۱۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان، افراد دارای معلولیت و بهبود یافتگان از اعتیاد در سال گذشته خبر داد و گفت: این حمایتها نقش مهمی در توانمندسازی و خودکفایی جامعه هدف داشته است.
«حسین نورعلیوند» روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: حمایت از طرحهای اشتغالزایی مددجویان، یکی از مهمترین اولویتهای بهزیستی ایلام برای توانمندسازی و استقلال مالی گروههای هدف در سالهای اخیر به شمار میرود.
وی با اشاره به پرداخت یکهزار و ۶۱۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در سال گذشته، افزود: این میزان تسهیلات به یکهزار و ۲۴۶ نفر از مددجویان، معلولان و بهبود یافتههای اعتیاد پرداخت شده و در حوزههای مختلفی همچون خدمات، کشاورزی، کسبوکارهای خرد و سایر زمینهها هزینه شده است.
نورعلیوند ادامه داد: این تسهیلات براساس طرحهای اقتصادی مددجویان و با سرانهای بین یک میلیارد تا یک و نیم میلیارد ریال پرداخت شده است.
وی افزود: به منظور تسهیل و استمرار روند اشتغالزایی، پرداخت این تسهیلات توسط بانک مرکزی تا پایان تیرماه سال جاری تمدید شده و جامعه هدف میتوانند از این امکان بهرهمند شوند.
مدیرکل بهزیستی ایلام با اشاره به ابتکار جدید این اداره کل برای تثبیت اشتغال مددجویان اظهار کرد: در سال گذشته برای اولینبار، ۱۰ نفر تحت عنوان تسهیلگر، پس از آزمون و مصاحبه کشوری جذب شدند تا به طور تخصصی بر فرآیند آمادهسازی شغلی و استمرار کسبوکارهای ایجادشده توسط وامگیرندگان نظارت داشته و مشکلات احتمالی را رفع کنند.
وی خاطرنشان کرد: هدف نهایی بهزیستی استان از اعطای این تسهیلات و اجرای طرحهای نظارتی، حمایت همهجانبه از گروههای هدف برای ورود پایدار به بازار کار و کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از بیکاری است.
بیش از ۵۰ هزار نفر در استان ایلام تحت پوشش و حمایتهای مختلف بهزیستی قرار دارند.
مدیرکل بهزیستی کهگیلویه وبویراحمد گفت: طرح آموزش خود مراقبتی، آگاهی سازی و تابآوری دختران و زنان (خاتم) ویژه مددجویان زیرپوشش این نهاد حمایتی و خدماتی در مناطق کمتر توسعه یافته این استان با همکاری نهادهای مختلف آغاز شده است.
اسماعیل دامیار روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: طرح خاتم یا همان طرح خود مراقبتی و آگاه سازی با تاکید بر تاب آوری و مهارت ورزی است که این طرح ذیل برنامههای مشارکت اجتماعی با تمرکز بر آموزش عناوینی همچون تحکیم بنیان خانواده، ارتقاء دانش و آگاهی گروه زنان و دختران، سواد رسانهای، سواد سلامت اجتماعی و توانمندسازی تسهیلگران اجرا میشود تا ارتباط سازنده بین نوجوانان و والدین آنها، آشنایی با مبانی سلامت و رفاه اجتماعی، فرزندآوری و تربیت درست آنها به عنوان سرمایههای اجتماعی را ارتقاء دهد.
وی بیان کرد: طرح آگاهسازی زنان و دختران با تاکید بر خود مراقبتی، فعالیتی است هدفمند که با تاکیـد بر کرامت انسانی سـعی در ارتقـاء دانش و آگـاهی، عزتنفس و خود شـکوفایی بـانوان و دختران دارای دامنه سـنی۱۳ تا ۴۵ اجرا می شود.
دامیار تصریح کرد: در طرح "خاتم" که با همکاری استانداری، آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی و نهادهای غیردولتی برگزار می شود تلاش برای پیشگیری از ظهور یا گسترش انحرافات و مشکلات اجتماعی به عنوان یک سیاست هماهنگی فرابخشی در اولویت است.