قیمت دلار | قیمت روز دلار
قیمت دلار سر به فلک کشید | قیمت روز دلار 10 تیرماه 1402
هفته اول تیرماه روزهای رکودی قیمت دلار بود. معاملهگران از ترس رکب بازارساز دست از مبادله کشیدهاند. از سوی دیگر بخش دولتی وعدههایی در خصوص بهبود ذخایر ارزی در آیندهای نزدیک داده است. آیا بازار در هفتههای آینده از کمای ارزی خارج میشود؟
قیمت دلار بر بازار های دیگر نیز تاثیر مستقیمی دارد. قیمت دلار بر بازار خودرو نیز تاثیرات زیادی داشته و باعث افزایش قیمت خودرو میشود. قیمت دلار روز به روز رو به افزایش است و بازار قیمت دلار شاهد نوسانات زیادی است. ما در سایت سرگرمی روز جدیدترین اخبار را از قیمت دلار برای شما قرار میدهیم. در ادامه بروزترین قیمت دلار را مشاهده میکنید.
هفته اول تیرماه روزهای رکودی قیمت دلار بود. معاملهگران از ترس رکب بازارساز دست از مبادله کشیدهاند. از سوی دیگر بخش دولتی وعدههایی در خصوص بهبود ذخایر ارزی در آیندهای نزدیک داده است. آیا بازار در هفتههای آینده از کمای ارزی خارج میشود؟
قیمت دلار در هفته نخست تیرماه روزهای آرامی را پشت سر گذاشت. هفته گذشته دلار در کانال ۴۹ هزار تومانی بسته شد و تنها سیگنالی که بازارهای مالی را تحت تاثیر قرار داد آشوبهای داخلی و کوتاهمدت روسیه بود.
وعدههای سیاستگذار محقق میشود؟
در روزهای پایانی هفته اخیر وزیر اقتصاد گفته بود که مذاکرات درباره آزادسازی پولهای بلوکه شده به خوبی پیش رفته و امید است در روزهای آینده رئیس کل بانک مرکزی نتیجه مذاکرات را اعلام کند.
از سوی دیگر ظهر روز پنجشنبه هشتم تیرماه نیز رئیس کل بانک مرکزی در دیدار با معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و جمعی از تشکلها و شرکتهای پیشرو در حوزه فعالیتهای دانشبنیان اظهار کرده بود که با توجه به گشایشهایی که در حوزه ارزی در راه است خط اعتباری ویژه شرکتهای دانشبنیان در سالهای آینده قابلیت افزایش نیز خواهد داشت. از همین رو فرزین وعده داد که خط اعتباری ۵۰۰ میلیون دلاری در سال جاری برای شرکتهای دانشبنیان تخصیص مییابد.
با توجه به بذل و بخششهای سیاستگذار، به نظر میرسد چپ بازارساز پر است. معاملهگران با تکیه بر همین اخبار، دست از معامله کشیدهاند و تمایلی به خرید و فروش در میان فعالان بازار ارز دیده نمیشود. از سویی حرف و وعده سیاستگذار در بازار آزاد اعتبار بالایی ندارد و از سوی دیگر معاملهگران نگران رودست خوردن از تصمیمات بخش دولتی هستند.
تحلیلگران اقتصادی عنوان میکنند در صورتی که قیمت دلار به صورت دستوری پایین نگه داشته شود، زمانی نه چندان دور فرا خواهد رسید که این فنر فشرده رها شده و چالشی جدی برای کشور ایجاد خواهد کرد.
قیمت نرخهای مختلف
روز چهارشنبه هفتم تیرماه آخرین روز کاری هفته گذشته بود. در این روز اسکناس دلار در سایت بازار متشکل ارزی با قیمت ۴۱ هزار و ۲۶۲ تومان معامله شد و کاهش ۱۰ تومانی داشت. دلار حواله نیز با رقم ۳۷ هزار و ۵۱۱ تومان عرضه شد.
همچنین قیمت دلار نیمایی مانند هفتههای گذشته روی رقم ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ثابت بود.
قیمت ارزهای موثر
روز چهارشنبه اسکناس یورو در بازار آزاد با کاهش ۳۰۰ تومانی همراه بود و با قیمت ۵۳ هزار و ۷۵۹ تومان معامله شد. قیمت اسکناس یورو در سایت بازار متشکل ارزی به ۴۵ هزار و ۲۲۶ تومان رسید و با افزایش ۲۰۰ تومانی همراه شد. یوروی حواله نیز با قیمت ۴۱ هزار و ۱۵۰ تومان عرضه شد و ۱۵۰ تومان افزایش قیمت داشت.
گفتنیست هفتم تیرماه بازارهای مجاور در تعطیلات عید قربان قرار داشتند. همچنین، در سایت بازار متشکل ارزی حواله درهم با قیمت ۱۰ هزار و ۲۱۴ تومان مبادله شد. اسکناس درهم نیز با رقم ۱۱ هزار و ۲۳۵ تومان عرضه شد و نسبت به روز یکشنبه تغییر قیمتی محدودی داشت.
چرا باید دلار هفت تومانی به پنجاه هزار تومان برسد واقعا جای تا سف است
نیمایی و متشکل به درد کسی نمیخورد، قیمت دلار بازار آزاد را اعلام کنید.
فقط قیمت دلار نیست قیمت همه چیز یک روز به دلارربط میدن یک روز به خودرو یک روز به برجام یک روزبه جنگ اکراین یک روز به صادرات فقط همیشه شاهد افزایش قیمت ها هستیم اگر رسیدگی جدی شود قیمت ها کاهشی میشود معلوم است رسیدگی نمیشود
خرید ارز خصوصا دلار از سبد خرید عموم مردم خارج شده است و فقط دلالان جیب به جیب واگذار میکنند فعلا رکود جهان و ایران تا پنج سال ادامه دارد مگر اینکه روسیه با ناتو درگیر جنگ شود...
از وقتی اختشاش کردن قیمت دلار ۲۰تومن گرون شد
اینا میخواستم زندگی مردم بهتر سه یا بد بخت بشیم
بد بختی مردم همش زیر شبکه های خارجی فارسی زبانه
سلام چرا گندمهای فاضلابی خریداری میشود وکسی هم نظارت ندارد