مقادیر پتاسیم بالای این سبزی در ناشتا قاتل فشار خون و شافع قلب شماست / 100 سال زندگی کنید / 48 سال جوانتر شوید

کرفس دارای مقدار قابل توجهی پتاسیم است که به حفظ سلامت قلب و عروق کمک می‌کند.

کدخبر : 5374
سایت سرگرمی روز :

 کرفس دارای مقدار قابل توجهی پتاسیم است که به حفظ سلامت قلب و عروق کمک می‌کند. مصرف منظم آب کرفس می‌تواند به کاهش فشار خون و کنترل کلسترول خون کمک و در نتیجه سلامت قلب را تقویت کند.

 کرفس دارای مقدار قابل توجهی پتاسیم است که به حفظ سلامت قلب و عروق کمک می‌کند.

 مصرف منظم آب کرفس می‌تواند به کاهش فشار خون و کنترل کلسترول خون کمک و در نتیجه سلامت قلب را تقویت کند.

برای خواندن مقالات مشابه اینجا کلیک کنید

کرفس یک سبزی کم‌کالری است که به داشتن مقدار زیادی آب شناخته می‌شود. این سبزی مواد مغذی زیاد و خواص متنوعی برای سلامتی بدن دارد. آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در کرفس به درمان بسیاری از بیماری‌ها کمک می‌کنند. اضافه کردن کرفس به رژیم غذایی ممکن است احتمال ابتلا به سرطان را کاهش ‌دهد، التهاب را کم کند، سلامت قلبی و عروقی را بهبود ببخشد و به گوارش بهتر کمک ‌کند. در این مقاله از دیجی‌کالا مگ خواص کرفس را در اختیارتان قرار می‌دهیم و ارزش غذایی آن را می‌گوییم. در پایان هم عوارض جانبی و طرز تهیه‌ی ۴ خوردنی با آن را آموزش می‌دهیم. تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

خواص کرفس

در ادامه به چند خاصیت کرفس برای سلامتی بدن اشاره می‌کنیم.

۱. خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد

کرفس سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های متنوع است که با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کنند‌. رادیکال‌‌های آزاد منجر به سرطان می‌شوند. این سبزی حاوی دو نوع فلاونوئید به نام آپی‌ژنین و لوتئین است که شاید سلول‌های سرطانی را از بین ببرند‌. آپی‌ژنین ترکیبی است که با از بین بردن رادیکال‌های آزاد بدن، به مرگ سلول‌های سرطانی کمک می‌کند.

خواص ضدسرطانی لوتئین هم از تکثیر سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کنند. فلاونوئیدهای کرفس می‌توانند در درمان سرطان‌های پانکراس و سینه مفید باشند‌. گفته می‌شود کرفس حاوی ترکیباتی است که از شکل‌گیری بسیاری از سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کنند‌.

. التهاب را کاهش می‌دهد

    کرفس غنی از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که خواص ضدالتهابی دارند.

یک مطالعه‌ی دانشگاهی به این نتیجه رسید که این سبزی منبع خوبی از فلاونول‌ها به شمار می‌رود. یک مطالعه‌ی دیگر نشان داد که آب کرفس یا عصاره‌ی کرفس فعالیت بعضی از پروتئین‌های مرتبط با التهاب را کاهش می‌دهند. گفته می‌شود که تخم کرفس خواص ضدالتهابی دارد. کرفس دارای ترکیبی به نام لوتئولین است که می‌تواند از بروز التهاب در سلول‌های مغز پیشگیری کند. یک مطالعه‌ی دانشگاهی روی موش‌های صحرایی به این نتیجه رسید که کرفس می‌تواند مانع از رشد نوعی باکتری شود که منجر به التهاب در پوشش معده می‌شود.

۳. سطح فشار خون را پایین می‌آورد

نشان داده شده که کرفس حاوی نوعی ترکیب فیتوشیمیایی به نام فتالید است که دیواره‌های عروق را گشاد‌ می‌کند و جریان خون را افزایش می‌دهد. همچنین به کاهش فشار خون کمک می‌کند. کرفس همچنین سرشار از نیترات است که شاید در کاهش فشار خون مفید باشد. یک مطالعه‌ نشان داد که در آفریقای جنوبی به زنان باردار برای کاهش فشار خون بالا، کرفس تازه‌ی مخلوط شده با سرکه داده می‌شود.

۴‌. سلامت قلبی و عروقی را بهبود می‌بخشد

کرفس از بالا رفتن فشار خون جلوگیری می‌کند و از این طریق می‌تواند در حفظ سلامت قلبی و عروقی مفید باشد. مطالعه‌ی انجام شده در ایران به این نتیجه رسید که عصاره‌ی برگ کرفس می‌تواند تعداد زیادی از عوامل اثرگذار روی سلامت قلبی و عروقی مثل کلسترول، تری‌گلیسیرید و کلسترول بد (LDL) را بهبود دهد.

کرفس سرشار از پلی‌فنول‌هایی است که خواص ضدالتهابی دارند و برای سلامت قلبی و عروقی مفید هستند. هرچند برای بررسی خواص کرفس روی انسان‌ها به مطالعات بیشتری نیاز است.

۵. جلوی از دست دادن حافظه را می‌گیرد

یکی دیگر از خواص کرفس، کاهش خطر از دست دادن حافظه است. یک مطالعه‌ی دانشگاهی در چین به این نتیجه رسید که بین لوتئولین (فلاونوئید کرفس) و کاهش احتمال از دست دادن حافظه‌ی در اثر سن ارتباط وجود دارد. لوتئولین التهاب مغز را تسکین می‌دهد و ممکن است به درمان التهاب عصبی کمک کند و از این طریق در کاهش خطر ابتلا به زوال عصبی مفید باشد‌.

باور بر این است که آپی‌ژنین موجود در کرفس به رشد سلول‌های عصبی کمک می‌کند. هرچند به مطالعات بیشتری برای تأیید این موضوع در انسان‌ها نیاز است. آپی‌ژنین همچنین ممکن است خواص زیادی برای سلامتی بدن داشته باشد. هرچند نتایج تحقیقات در این زمینه مشخص نیستند.

۶. ممکن است به هضم کمک کند

تحقیقات درباره‌ی خواص کرفس در کمک به هضم محدود هستند؛ با این حال بعضی از شواهد عنوان می‌کنند که کرفس ممکن است سلامت دستگاه گوارش را بهبود ببخشد. فیبرهای طبیعی موجود در کرفس آن را تبدیل به یک گزینه‌ی مفید برای دستگاه گوارش می‌کنند. فیبر محلول کرفس توسط باکتری‌های موجود در روده‌ی بزرگ تخمیر می‌شود.

این فرآیند باعث تولید اسیدهای چرب با زنجیره‌ی کوتاه می‌شود که در بهبود سلامت دستگاه گوارش مفید هستند. کرفس همچنین حاوی فیبر نامحلول است و به همین دلیل ممکن است حرکات روده را بهبود ببخشد.

۷. در کاهش وزن اثرگذار است

یکی از مهم‌ترین خواص کرفس، کمک به کاهش وزن و چربی‌سوزی است. کرفس کالری کمی دارد و حاوی فیبر است و به همین علت باعث می‌شود برای مدت زمان طولانی‌تری احساس سیری کنید. فیبر نامحلول موجود در کرفس می‌تواند احساس سیری را افزایش دهد و به کاهش وزن کمک کند.

آب زیاد کرفس هم ممکن است در لاغری مفید باشد. این سبزی همچنین متابولیسم چربی (لیپید) را تنظیم می‌کند. می‌توانید کرفس را با سبزیجات دیگر که کالری بیشتری دارند میل کنید. شواهد عنوان می‌کنند که کرفس چون سرشار از آب است، شاید میزان کالری مواد غذایی دیگری که به همراه آن خورده می‌شوند را کاهش دهد. این موضوع ممکن است در لاغری اثرگذار باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: