به این دانه ارزشمند گوشت بدون استخوان می‌گویند | هر هفته مصرف کنید

لوبیا سفید یکی از انواع لوبیا ها و از خانواده ی حبوبات است که خواص زیادی برای سلامتی بدن دارد و به تقویت حافظه، درمان کم خونی، سلامت دستگاه گوارش و پیشگیری و درمان سرطان کمک می کند.

کدخبر : 5851
سایت سرگرمی روز :

لوبیا سفید تقویت حافظه به علت سرشار بودن از فسفر و جلوگیری از کم‌خونی به خاطر آهن زیاد می کند. همچنین سرشار از منیزیم ، تنظیم کننده سطح پتاسیم و کلسیم ، افزایش سرعت سوخت و ساز می جلوگیری از ابتلا به دیابت می کند. لوبیا سفید را حتما در برنامه غذایی خود بگنجانید

لوبیا سفید یکی از انواع لوبیا ها و از خانواده ی حبوبات است که خواص زیادی برای سلامتی بدن دارد و به تقویت حافظه، درمان کم خونی، سلامت دستگاه گوارش و پیشگیری و درمان سرطان کمک می کند.

1. جوان سازی پوست صورت

لوبیا سفید به دلیل مقادیر بالای مس موجود در آن، احتمال پیری زودرس را کاهش داده و با افزایش تولید کلاژن باعث کاهش چین و چروک شده و به جوان سازی پوست صورت کمک می کند.

2. تقویت و افزایش رشد مو

مقادیر بالای آهن و مس موجود در لوبیا سفید باعث تقویت فولیکول های مو شده و با جلوگیری از ریزش مو، باعث افزایش رشد مو ها می شود.

25340218691719444149313512092442287838

3. نوزادان و کودکان

مقادیر قابل توجه آهن و فولات موجود در لوبیا سفید، احتمال ابتلا به کم خونی در نوزادان و کودکان را کاهش می دهد.

لوبیا سفید حاوی مقادیر بالای ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین است که به رشد نوزادان و کودکان کمک می کنند.

فیبر موجود در لوبیا سفید، احتمال ابتلای نوزادان و کودکان به یبوست و اسهال را کاهش می دهد.

4. جنین و زنان باردار

مقادیر بالای فولات موجود در لوبیا سفید، نقص لوله عصبی جنین در دوران بارداری را کاهش می دهد.

مقادیر بالای فولات و آهن موجود در لوبیا سفید احتمال کم خونی در زنان باردار را کاهش می دهد.

فیبر موجود در لوبیا سفید، احتمال ابتلا به یبوست را در زنان باردار کاهش می دهد.

5. سلامت دندان ها

مقادیر بالای کلسیم، آهن، منیزیم و منگنز موجود در لوبیا سفید، باعث تقویت دندان ها شده و خطر ابتلا به عفونت دندان و دندان درد را کاهش می دهد.

6. لاغری و کاهش وزن

لوبیا سفید یکی از حبوبات کم کالری با مقادیر بالای فیبر است که باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.

7. معده و دستگاه گوارش

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا سفید، باعث بهبود هضم غذا شده، خطر ابتلا به زخم معده را کاهش می دهد و برای سلامت دستگاه گوارش مفید می باشد.

فیبر باعث تحریک حرکت مجرای روده بزرگ می شود و با سم زدایی و پاک سازی روده خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

8. یبوست و اسهال

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا سفید به بهبود حرکات روده کمک کرده و خطر ابتلا به یبوست و اسهال را کاهش می دهد.

9. دیابت و قند خون

فیبر موجود در لوبیا سفید، باعث تثبیت سطح قند خون و انسولین شده و احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.

لوبیا سفید شاخص گلیسمی پایینی دارد، به کاهش قند خون در افراد دیابتی کمک کرده و علائم این بیماری را بهبود می بخشد.

10. آلزایمر و پارکینسون

مقادیر بالای فولات موجود در لوبیا سفید، باعث کاهش هموسیستئین خون شده و خطر ابتلا به زوال عقل، آلزامیر و پارکینسون را کاهش می دهد.

تیامین موجود در لوبیا سفید، باعث افزایش برخی از نوروترانسمیتر های مورد نیاز برای تقویت حافظه شده و عملکرد شناختی مغز را بهبود می بخشد.

11. فشار خون و قلب

فولات موجود در لوبیا سفید، سطح هوموسیستئین خون را کاهش می دهد و از ابتلا به بیماری های قلبی پیشگیری می کند.

مقادیر بالای منیزیم موجود در لوبیا سفید، تنش و استرس رگ های خونی را بهبود می بخشد، باعث کاهش فشار خون بالا شده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و سکته قلبی را کاهش می دهد.

download (3)

12. چربی و کلسترول خون

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا سفید باعث کاهش تری گلیسیرید و کلسترول بالای خون شده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

13. سرطان

مقادیر بالای منگنز، مس و آنتی اکسیدان های موجود در لوبیا سفید، تاثیر رادیکال های آزاد بدن را کاهش داده و خطر ابتلا به سرطان را از بین می برند.

14. منبع طبیعی و گیاهی پروتئین

لوبیا سفید، حاوی مقادیر بالای پروتئین است و یکی از بهترین منابع طبیعی و گیاهی پروتئین برای گیاهخوارا ن و وگن ها محسوب می شود.

پروتئین ها بلوک های ساختمانی زندگی هستند که به رشد سلول های جدید، بافت ها، عضلات، استخوان ها و رگ های خونی کمک می کنند.

15. کم خونی

آهن و فولات موجود در لوبیا سفید با افزایش تولید گلبول های قرمز خون به درمان کم خونی کمک کرده و علائم کم خونی را بهبود می بخشند.

16. بدنسازی

لوبیا سفید یکی از بهترین انواع حبوبات برای بدنسازان و ورزشکاران محسوب می شود؛ مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا سفید به لاغری و کاهش وزن کمک می کند و پروتئین موجود در آن باعث تقویت ماهیچه ها و عضله سازی در بدنسازی می شود.

از لوبیا سفید پخته برای تهیه غذا ها استفاده کنید.

موارد مصرف لوبیا سفید
لوبیا سفید را برای تهیه لوبیا سفید پلو، خوراک لوبیا سفید، سوپ، سالاد با لوبیا سفید، خورش لوبیا سفید و کوکوی لوبیا سفید استفاده می کنند.

ارزش غذایی لوبیا سفید پخته (100 گرم)
کالری : 140
چربی : 0.6 گرم
کربوهیدرات : 26 گرم
پروتئین : 8 گرم
فیبر : 11 گرم
قند : 0.4 گرم

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • رضا رضوانی
    0

    سلام و احترام خدمت شما و همکاران ارزشمند و توانا ' محتوای علمی و تحقیقاتی خوب را بیان فرموده اید موفق و سربلند باشید خدمت به بشریت و عالم هستی از افتخارات و نشان های ارزنده و گران بهایی است که شما دارید درود برشما . رضوانی

  • ناشناس
    0

    عالی بود ، ُ سپاس از اطلاع رسانی جامع شما

  • ناشناس
    0

    با درود
    مطلب مفید و عالی بود بخصوص برای کسانی که گوشت نمیخورند .

  • زینب
    0

    عالی مفید بود

  • ناشناس
    0

    سپاس🙏🌹

  • محمدحسن
    0

    لوبیاسفیدواقعاعالی وجای گوشت رامیگیرد خداجان تافرداگران نشودویاکم پیداتالااقل نیم کیلوبخریم وگوشت بخوریم حالا نگفتیدبا چی بپزیم وکی بخوریم خدایاشکرت برای این همه نعمت بی پایانت

  • ناشناس
    0

    خیلی عالی بود توضیحات متشکرم

  • صبر
    0

    حالا آنقدر تعریف کنید تا گرون بشه

  • حسین رحمانی
    0

    اوکی ممنونم از راهنمای شما

  • رضوی
    0

    لوبیا سفید را شسته وسپس به مقدار۱۲ ساعت بخیسانید وزن ۱۰۰ گرم لوبیا سفید بعد از ۱۲ ساعت ۲۰۰ گرم میشود .وسپس یکبار جوشانده .ودر حرارت بسیار پایین به شکل سوزنی بگذارید بمدت ۶ ساعت در این حال بماند
    وسپس سیب زمینی نگینی پخته شده به ان اضافه کنید
    سرانجام رب گوجه واب لیمو ووفلفل سیاه وقرمز وپیاز تف داده شده وکمی سیر اضافه کنید .