وام قرض الحسنه | ثبت نام وام قرض الحسنه

وام قرض الحسنه 200 میلیونی باسود کم دولت برای همه | نحوه دریافت وام قرض الحسنه 200 میلیونی + لینک ثبت نام و جزئیات

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به لایحه بودجه ۱۴۰۲، تسهیلات قرض الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن برای خانواده‌های فاقد مسکن که از ابتدای سال ۱۳۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می‌شوند را ۲۰۰ میلیون تومان تعیین کردند.نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه) و در جریان بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه ۱۴۰۲ کل کشور، جزء ۳ بند الف تبصره ۱۶ این لایحه را تصویب کردند.

کدخبر : 914
سایت سرگرمی روز :

وام قرض الحسنه وامی با سود صفر یا خیلی کم میباشد که برخی از بانک ها به مشتریان خود ارائه میدهند. بدون سود بودن وام قرض الحسنه باعث شده مردم گرایش زیادی به گرفتن وام قرض الحسنه داشته باشند. ما در سایت سرگرمی روز جدیدترین اخبار از وام قرض الحسنه را برای شما قرار داده ایم. در ادامه میتوانید بروزترین اخبار از وام قرض الحسنه را بخوانید.

وام ۲۰۰ میلیون تومانی به کدام خانواده‌ها می‌رسد؟

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به لایحه بودجه ۱۴۰۲، تسهیلات قرض الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن برای خانواده‌های فاقد مسکن که از ابتدای سال ۱۳۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می‌شوند را ۲۰۰ میلیون تومان تعیین کردند.نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه) و در جریان بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه ۱۴۰۲ کل کشور، جزء ۳ بند الف تبصره ۱۶ این لایحه را تصویب کردند.

 متن این مصوبه به شرح زیر است:

«۳- تسهیلات قرض الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن (موضوع ماده(۶۹) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت):

برای خانواده‌های فاقد مسکن که از ابتدای سال ۱۳۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می‌شوند به میزان دو میلیارد (۲.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال می‌باشد.»

منبع: ایسنا

تسهیلات و مشوق های فرزندآوری در بودجه ۱۴۰۲ افزایش یافت که براساس آن به ازای فرزند اول و دوم به ترتیب ۳۰ میلیون و ۶۰ میلیون تومان به خانوار تسهیلات پرداخت می شود.

 نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه، 15 اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 1402 کل کشور، با جز 2 بند الف تبصره 16 ماده واحده این لایحه در خصوص تسهیلات فرزندآوری موافقت کردند.

براساس جزء 2 بند الف تبصره 16 ماده واحده لایحه بودجه؛ تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری (موضوع ماده(10) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت):

برای فرزندانی که از سال 1400 به بعد به دنیا آمده‌اند تسهیلات قرض‌ الحسنه فرزندآوری به شرح زیر پرداخت می‌شود؛

1-2 - ‌ به ازای فرزند اول سیصد میلیون (300.000.000) ریال

2-2 : ‌ به ازای فرزند دوم ششصد میلیون (600.000.000) ریال

2-3: ‌به ازای فرزند سوم نهصد میلیون (900.000.000) ریال

2-4 : ‌به ازای فرزند چهارم یک میلیارد و دویست میلیون (1.200.000.000) ریال

2-5 : ‌به ازای فرزند پنجم و به بعد یک میلیارد و پانصد میلیون (1.500.000.000)ریال./

بانک ملی ایران در راستای حفظ و تقویت سنت پسندیده قرض الحسنه و همچنین رفع احتیاجات ضروری و خُرد مالی؛ پرداخت عادلانه تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان، اقشار ضعیف، افراد آسیب پذیر، کم برخوردار و گروه های هدف سازمان های حمایتی را همواره یکی از اولویت ها و سیاست های مهم خود در نظر دارد و به آن عمل می کند.

وام قرض الحسنه

براین اساس این بانک از ابتدای فروردین تا پایان بهمن ماه سال جاری در مجموع تعداد ۶۰۷ هزار و ۷۰۱ فقره وام قرض الحسنه با کمترین کارمزد به مشتریان و متقاضیان واجد شرایط تخصیص داد که ارزش ریالی آن به ۳۶۶ هزار و ۶۵۷ میلیارد ریال می رسد.

بانک ملی ایران از محل منابع قرض الحسنه طی ۱۱ ماه امسال بیش از ۲۳۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را به ۱۶۶ هزار و ۹۳۷ متقاضی پرداخت کرده است که به طور متوسط روزانه در این مدت ۵۰۵ جوان ایرانی با وام ازدواج بانک ملی ایران به خانه بخت رفتند.

بانک ملی ایران از زمان ابلاغ دستورالعمل و شروع ثبت نام برای پرداخت وام قرض الحسنه فرزندآوری در راستای اجرای "قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" را پرشتاب و به جد دنبال می کند به گونه ای که

تسهیلات قرض الحسنه فرزند آوری پرداختی طی این مدت نیز توسط بانک ملی ایران از رقم ۵۰ هزار و ۸۸۲ میلیارد ریال فراتر رفته است.

بر این اساس، شعب بانک ملی ایران نسبت به تعداد فقره تسهیلات اعطایی در مجموع ۱۱ ماه، به طور متوسط بیش از ۱۵۴ فقره وام قرض‌الحسنه فرزندآوری در هر روز به جوانان و واجدین شرایط پرداخت کرده است که این پرداخت ها طی این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.

افزون بر این رویکرد حمایت از ایجاد فرصت های شغلی و کسب و کارهای خانگی برای اقشار ضعیف و گروه های هدف سازمان های حمایتی یکی دیگر از اولویت ها و سیاست های مهم بانک ملی ایران است.

بر همین اساس این بانک با پرداخت و توزیع عادلانه تسهیلات گام های مهمی در راستای رشد و گسترش طرح های مشاغل خانگی و خود اشتغالی فراگیر ملی به جامعه هدف سازمان‌های حمایتی برداشته است.

براین اساس در مدت ۱۱ ماهه امسال، در مجموع تعداد ۶۲ هزار و ۳۹۵ فقره تسهیلات خود اشتغالی و مشاغل خانگی به ارزش ۵۳ هزار و ۲۱۲ میلیارد ریال به شرکت های دانش بنیان و افراد تحت پوشش و گروه های هدف سازمان های حمایتی و صاحبان مشاغل مورد حمایت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی نظیر کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی، بنیاد برکت، بنیاد شهید، بنیاد مستضعفان، سربازان نیروهای مسلح، زندانیان و... پرداخت کرده است.

پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه به کسب‌و‌کار‌های خرد

 مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران تاکید کرد: برای نخستین بار تسهیلات قرض الحسنه ۵۰۰ میلیون تومانی برای کسب و کار‌های خرد پرداخت شد. همچنین اصلاح اساسنامه بانک‌ها قرض الحسنه و توسعه خدمات غیر‌حضوری از جمله اقدامات دیگر بوده است.از سال آینده به جای کارمزد ۴ درصد، اخذ کارمزد در سال آن هم یکبار را در دستور کار قرار می‌دهیم.

 سید سعید شمسی‌نژاد؛ مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با بیان اینکه سنت قرض الحسنه با وجود فراز و فرود‌های اقتصاد تحلیل نرفته است، گفت: در حال حاضر بانکداری قرض‌الحسنه پس از صندوق‌های قرض‌الحسنه توانسته است جایگاه خوبی در سطح جامعه ایجاد کنند به طوری که حدود ۲۵ درصد جامعه سپرده قرض‌الحسنه دارند.

وام قرض الحسنه

وی با بیان اینکه رشد حدود ۷۰ درصدی سپرده‌های قرض‌الحسنه را نیز شاهد هستیم، اطهار کرد: به این ترتیب بانک‌های قرض‌الحسنه توانستند جایگاه مناسبی در شبکه بانکی به دست بیاورند. رشد بیش از ۷۰ درصدی منابع در شبکه بانکی، کمترین معوقات که زیر یک درصد است، بالاترین جذب سرمایه‌گذار و سپرده‌گذار جدید از جمله دیگر موفقیت‌های بانک‌های قرض‌الحسنه است.

شمسی‌نژاد افزود: بانک‌های قرض الحسنه رویکرد جدیدی را در پیش گرفته‌اند. از جمله این موارد بانکداری بدون شعبه و استفاده از نئوبانک‌ها برای کسب و کار‌های خرد است. در دولت سیزدهم و تاکید وزارت اقتصاد، کارگروه ویژه‌ای در حوزه قرض الحسنه ایجاد شد و از جمله اقدامات آن کارگروه افزایش سطح تسهیلات قرض‌الحسنه بود.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران تاکید کرد: برای نخستین بار تسهیلات قرض الحسنه ۵۰۰ میلیون تومانی برای کسب و کار‌های خرد پرداخت شد. همچنین اصلاح اساسنامه بانک‌ها قرض الحسنه و توسعه خدمات غیر‌حضوری از جمله اقدامات دیگر بوده است.

وی افزود: داشتن متولی واحد در حوزه قرض الحسنه از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار بگیرد. نکته دیگر ایجاد کانون بانک‌ها و موسسات قرض الحسنه است. همچنین در دولت جدید با کمیته فقهی بانک مرکزی تصمیم گرفتیم تا پروژه مزد خدمت را ایجاد کنیم.

شمسی نژاد با اشاره به اینکه یکی از نکاتی که باعث چرخیدن بانک قرض الحسنه می‌شود، اصلاح این نظام است، اظهار کرد: یک نگاه ویژه و اصلاح در فرآیند کارمزد‌ها به واقع ما را به شرعی‌تر کردن وام‌های قرض‌الحسنه نزدیک‌تر خواهد کرد. نکته دیگر که می‌تواند به بانک‌های قرض الحسنه کمک کنند کاهش سپرده قانونی بانک‌های قرض‌الحسنه کاهش دهد؛ این موضوع می‌تواند قدرت خدمت بانک‌های قرض‌الحسنه را افزایش دهد.

وی با اشاره به تسهیلات تکلیفی گفت: بانک‌های قرض‌الحسنه با پرداخت ۴.۵ میلیون فقره وام در سال به تکلیف خود عمل می‌کنند، اما ایجاد تسهیلات تکلیفی بیش از حد سبب مشکل خواهد شد. امیدوار هستیم از سال آینده به جای کارمزد ۴ درصد، اخذ کارمزد در سال آن هم یکبار را در دستور کار قرار دهیم که همان پروژه مزد خدمت است. تلاش داریم با شناسایی کلیه نیاز‌های مردم نئوبانک جدید قرض‌الحسنه با نام کیوبانک را ایجاد کنیم.

شمسی‌نژاد در پایان تاکید کرد: دستورالعمل انتشار اوراق قرض‌الحسنه تا کنون وجود داشت، اما اقدامی در این خصوص انجام نمی‌شد. امروز شاهد صدور مجوز ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اوراق قرض‌الحسنه هستیم.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه رسالت با تأکید براینکه حذف کارمزد ۲ درصدی وام قرض‌الحسنه جزء اهداف اصلی این بانک در سال آینده است، گفت: آمادگی افزایش رقم تسهیلات قرض‌الحسنه را داریم ولی تصمیم گیری با بانک مرکزی است.

محمد‌حسین حسین‌زاده، مدیر عامل بانک قرض الحسنه رسالت با تأکید براینکه نظام قرض‌الحسنه به عنوان یک تخصص بانکداری نهادینه شده است، اظهار داشت:  در این بانک، بانکداری بدون شعبه و دیجیتال اجرایی شده است؛ تا قبل از تک شعبه‌ای شدن بانک اینگونه تصور می‌شد که وام‌های این بانک فقط برای وام‌های ازدواج، درمان و ... تخصیص می‌یابد، اما وام‌های قرض‌الحسنه می‌تواند اصناف، کار‌های خدماتی و... را نیز در برگیرد و کارساز باشد.

حسین زاده با تأکید براینکه بیش از 50 درصد از مشتریان بانک با این نوع مشاغل وام دریافت کرده‌اند و این اثبات می‌کند که مردم با نقدینگی خرد هم می‌توانند نیازهایشان را برطرف سازند، تصریح کرد: در بانکداری بدون شعبه، ابهاماتی درباره چگونگی تشکیل پرونده اعتباری وجود داشت ولی با ثبت الکترونیک، این مهم عملیاتی شد و امروز دیده می‌شود که تمام فرآیند‌های حضوری به غیرحضوری نزدیک می‌شود. این در حالی است که شاهد هستیم روزانه نزدیک به 6 میلیون تراکنش غیرحضوری صورت می‌گیرد.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: