چند ترفند باحال که دیگه روغن از مایتابه رو گاز نپره | جلوگیری از پاشیدن روغن روی گاز با چند حرکت ساده
سرخ کردن مواد غذایی جزء جدا ناپذیر از آشپزی است اما اگر از پریدن و پاشیدن روغن روی اجاق گاز خسته شدید با رعایت این ترفتدها آشپزی راحت و دوست داشتنی تجربه کنید.
جلوگیری از پاشیدن روغن روی گاز
یکی از دغدغه ها و شاید بتوان گفت معضلات آشپزی، پاشیدن روغن روی گاز و کثیف شدن فضایی است که در آن مشغول به کار هستید، است. از آنجایی که هر مشکل راه حلی دارد، آشپزهای حرفه ای برای حل این مورد هم تکنیک و ترفندهایی دارند
اضافه کردن آرد به روغن
قبل از اضافه کردن ماده غذایی به تابه، کمی آرد به روغن اضافه کنید. آرد با جذب آب باقیمانده در تابه، از پاشیدن روغن جلوگیری میکند.
استفاده از نمک
چنانچه حبابهای روغن به شدت در حال پاشیدن روی اجاق گازتان هستند، کمی نمک روی آنها بپاشید. این کار باعث جذب رطوبت و فروکش کردن حبابهای روغنی میشود.
خشک کردن ماهی تابه
قبل از اضافه کردن روغن، مطمئن شوید که ماهی تابه خوب خشک شده است. این کار باعث تبخیر آب موجود در تابه و در نتیجه جلوگیری از پاشیدن روغن می شود.
خشک کردن ماده غذایی
مواد غذایی که قصد سرخ کردنشان را دارید، ممکن است دارای آب باشند که وجود این آب هنگام سرخکردن باعث پاشیدن روغن می شود. برای جلوگیری از این اتفاق، مواد غذایی را قبل از اضافه کردن به تابه خوب خشک کنید.
استفاده از ماهی تابههای عمیق
انتخاب ماهی تابههایی با سطح عمیق میتواند باعث کاهش پاشیدن روغن روی اجاق گاز و فضای محل آشپزی شما شود.
کمک رفتن از یک تکه نان
قبل از اضافه کردن هر ماده غذایی، یک تکه کوچک از نان را در روغن ماهی تابه قرار دهید. این کار میتواند به جذب رطوبت و کاهش پاشیدن روغن کمک کند.
کنترل دما
مطمئن شوید که دمای روغن در حد مناسب (حدود 180 درجه) باقی مانده و دمای زیادی به آن ندهید، زیرا دمای بیش از حد میتواند باعث افزایش پاشیدن روغن شود.
استفاده نکردن از درپوش
برخلاف تصور بسیاری از شما، بهتر است هنگام سرخ کردن مواد غذایی از درپوش خودداری کنید، زیرا استفاده از آن ممکن است باعث ایجاد رطوبت داخل تابه شده و به افزایش پاشیدن روغن منجر شود.
آرام تر اضافه کردن مواد غذایی به ماهیتابه
هنگامی که میخواهید غذا را به تابه اضافه کنید، بهتر است آن را به آرامی و با دقت از ارتفاعی کمی بالاتر از تابه به داخل آن بریزید. حتی میتوانید به جای اینکه مواد غذایی را یکباره داخل ظرف بریزید، از انبر یا وسایل دیگری برای این کار استفاده کنید.
استفاده از محافظ توری
برای حفاظت از سطح آشپزخانه، میتوانید یک محافظ توری یا الک فلزی روی آن قرار دهید. بخارات تولید شده از غذاهایی که در حال پختن هستند، از طریق این منافذ تبخیر میشوند، اما روغن در داخل تابه باقی میماند، که این کار به جلوگیری از آلودگی و کثیفی سطح آشپزخانه کمک میکند.