اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی برای بازنشستگان | بازنشستگان کشوری بخوانند
جلسه مجمع عمومی شرکت بیمه ملت که با حضور ناظر بورس و بازرس قانونی شرکت بیمه ملت تشکیل شد، اعضای منتسب به گروه بهمن در هیئت رئیسه این مجمع پس از کش و قوسهای فراوان رای به ابطال و نادیده گرفتن حق رای ۲۵ هزار و 747 بازنشسته کشوری سهام دار بیمه ملت دادند.
در این رخداد که در مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده بیمه ملت در روز پنجشنبه 20 دی ماه اتفاق افتاد، نمایندگان گروه بهمن سهام مدیریتی خود را، به بهای نادیده گرفتن بیش از 958 میلیون سهم از سهام بیمه ملت که متعلق به بازنشستگان کشوری است که به صندوق بازنشستگی کشوری نیز وکالت رسمی آن را داده بودند نادیده گرفتند.
لیکن با تلاش بی وقفه نمایندگان صندوق، وکالت های ماخوذه از بازنشستگان برای ورود به مجمع مورد قبول هیات مدیره بیمه ملت واقع شد و حتی برگه ثبت رای نیز به نام نمایندگان صندوق صادر و رای در آنها نوشته شد ولی برگه های رای توسط نمایندگان گروه بهمن در هیات رئیسه مورد تایید قرار نگرفت.
لازم به ذکر است در پایان این جلسه ناعادلانه، نماینده صندوق ضمن خودداری از امضای صورت جلسات مربوطه و حاشیه نویسی بمنظور احقاق حقوق بازنشستگان معزز، اعتراض و نکات قانونی مورد نظر خود را به صورت مکتوب ارائه کرد. لذا تصمیمات این مجمع در حال حاضر به قطعیت نرسیده است.
صندوق بازنشستگی کشوری، به جامعه معزز بازنشستگان اطمینان می دهد که به نمایندگی از بازنشستگان سهامدار بیمه ملت و به حکم صیانت از اموال و سرمایه های بازنشستگان کشوری، برای استیفای حقوق بازنشستگان از هیچ تلاش قانونی فروگذار نخواهد کرد و از مراجع نظارتی و قانونی انتظار دارد که در کنار بازنشستگان و به دنبال استیفای حقوق قانونی ایشان باشند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در نخستین نشست خود با بازنشستگان و روسای کانونهای استان تهران و 30 استان دیگر کشور که به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد، با اشاره به موضوعات کلیدی مانند متناسبسازی حقوق، تاخیر در واریز کسورات و اصلاح ساختار صندوق، بر اولویت شفافیت و پاسخگویی تأکید کرد.
دکتر حجتاله میرزایی در این نشست که با حضور نمایندگان کانونهای بازنشستگی استانهای تهران و البرز در ساختمان صندوق و بهصورت آنلاین با نمایندگان سایر استانها برگزار شد، گفت: ما درخصوص صندوق خود را تنها در برابر یک گروه پاسخگو میدانیم و آن بازنشستگان کشوری هستند.
وی با اشاره به اینکه «همه ما در چند سال آینده به جمع بازنشستگان کشوری خواهیم پیوست»، خاطرنشان کرد: تنها انگیزه من برای حضور در این مسئولیت، خدمت به بازنشستگان و برداشتن باری از دوش وزارتخانه بوده است.
وی افزود: تلاش ما این است که مسیر دسترسی بازنشستگان به خدمات رفاهی تسهیل شود و با شفافیت کامل، به نیازها و انتظارات آنان پاسخ دهیم.
پس از این سخنان تعدادی از بازنشستگان و روسای کانونهای بازنشستگی استانهای مختلف به طرح مهمترین مشکلات و مسائل بازنشستگان، از جمله: متناسب سازی حقوق، اجرای ماده 85 قانون مدیریت خدمات کشوری، بیمه تکمیلی کارآمد، پرداخت به موقع کسورات حقوق و بیمه، عدم پرداخت رفاهیات توسط دستگاههای اجرایی به بازنشستگان، توسعه خدمات رفاهی و ...، پرداختند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری پس از شنیدن مطالب بازنشستگان و روسای کانونهای حاضر در نشست، به نگرانی بازنشستگان درباره تأخیر در واریز کسورات پرداخت و گفت: تلاش ما تأمین منابع لازم برای پرداخت این کسورات و کاهش دغدغههای بازنشستگان است و بنده قراری را با مدیران سازمان برنامه در این خصوص خواهم داشت و تلاش میکنم تا ضمن تشریح شرایط، اعتبارات لازم را ازطریق سازمان برنامه اخذ نمایم.
وی درباره متناسبسازی حقوق بازنشستگان نیز اظهار داشت: انتظار بازنشستگان برای تطابق حقوق با شاغلان همتراز، کاملاً منطقی است.
میرزایی در خصوص چابکسازی صندوق گفت: برنامه ما این است که با کمترین اختلال، ساختار صندوق را چابک کنیم تا بهرهوری بیشتری داشته باشد.
او همچنین شایعات مربوط به ادغام صندوقهای بازنشستگی را رد کرد و توضیح داد: موضوع ادغام مطرح نیست. بلکه تغییر مسیر پرداخت حقوق از صندوق به دولت در حال بررسی است. این تصمیم میتواند به ایجاد امنیت خاطر بیشتر برای بازنشستگان منجر شود، زیرا دولت متعهد به تأمین تعهدات از محل داراییهای خود خواهد بود.
میرزایی با اشاره به موضوع بنگاهداری صندوق گفت: اگر قرار است پاسخگو باشیم، باید در قبال بیمهپردازان و بازنشستگان پاسخگو باشیم. انتخاب مدیران در بنگاهها باید با شفافیت و بر مبنای این اصل باشد.
وی در پایان تأکید کرد: هدف ما ارائه حداکثر خدمات ممکن به بازنشستگان و ایجاد شرایط مناسب برای آنها است. این امر تنها با همفکری و مشارکت بازنشستگان محقق خواهد شد.