توزیع رایگان بسته معیشتی 2 میلیون تومانی ماه رمضان | دریافت بسته معیشتی مناسبتی با کد دستوری زیر
در آستانه ماه مبارک رمضان توزیع سبدهای معیشتی بین مددجویان بهزیستی قم به همت خیرین آغاز شد.
سرپرست معاونت مشارکتهای مردمی اداره کل بهزیستی استان قم ارزش ریالی هر بسته معیشتی را ۲۰ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: هر سبد شامل برنج، مرغ، روغن، ماکارانی، پنیر، رب گوجه، و حبوبات است و این کار به همت خیرین ادامه خواهد داشت.
فرشته مسلمی با اشاره به فرارسیدن ماه رمضان و سال نو گفت: مراکز بهزیستی بهترین مکان برای توزیع نذورات مردمی در ایام پابانی سال در سطح استان هستند.
وی افزود: کمکهای مردمی در مراکز شبانهروزی و روزانه بهزیستی مثل خانههای سالمندان، آسایشگاههای معلولین، مراکز نگهداری بیماران روانی مزمن، شیرخوارگاه و خانههای نگهداری فرزندان بهزیستی و خانوادههای نیازمند توزیع میشود گفت: مردم نوعدوست استان میتوانند با تماس با شماره همراه ۰۹۱۰۹۰۷۳۲۰۵ کمکهای و نذورات خود را به دست نیازمندان برسانند.
مسلمی گفت: همچنین برای پرداخت نقدی کد دستوری #۹۰۹۰*۷۲۴* و شماره کارت ۶۳۶۷۹۵۷۰۷۶۱۸۲۵۸۸ در نظر گرفته شده است.
فتحی مدیرکل زندانهای استان البرز ضمن تبریک فرراسیدن ماه مبارک رمضان گفت: بهمنظور رسیدگی به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند، ۵۰۰ بسته معیشتی شامل کالاهای اساسی از جمله برنج ۱۰کیلو گرم، قند، چای، رب گوجه فرنگی، تن ماهی و سویا به ارزش ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بین خانواده تحت پوشش انجمن شهرستان فردیس توزیع شد.
فتحی درادامه افزود: یک از وظایف اصلی سازمان زندانها رسیدگی و کمک به وضعیت اقتصادی خانواده زندانیان است که اقدامات موثری توسط انجمنهای حمایت از خانواده زندانیان استان بهصورت مستمر صورت گرفته است.
در آستانه ماه مبارک رمضان ۱۴۰ بسته غذایی در بین خانواده زندانیان نیازمند شهرستان خدابنده توزیع شد.
طی اقدامی از سوی انجمن حمایت از زندانیان شهرستان خدابنده ،۱۴۰ بسته غذایی جهت توزیع در بین خانوادههای زندانیان نیازمند تحت پوشش مرکز آماده شد.
سید مجتبی حسینی مدیر کل زندانهای زنجان ضمن اعلام این خبر و قدردانی از خیرین و نیکوکاران شهرستان خدابنده افزود : بسته غذایی تهیه شده حاوی کالاهای اساسی شامل برنج ،روغن ،خرما، رب، ماکارونی ،شکر و قندبوده که ارزش ریالی هر بسته بیش از یک میلیون و پانصد هزار تومان بوده است که جمعاً بیش از ۲۱۰ میلیون تومان برای تهیه این اقلام هزینه گردیده است.
لازم به توضیح است انجمن حمایت از شهرستان خدابنده در مناسبتهای مختلف با همراهی خیرین و نیکوکاران شهرستان اقدام به تهیه بسته غذایی جهت توزیع در بین خانوادههای زندانیان می نماید .
در آستانه ماه مبارک رمضان، دولت جزئیات جدیدی از توزیع بسته کمک معیشتی را اعلام کرد.
در آستانه ماه مبارک رمضان، دولت تصمیم گرفته است تا با اختصاص ۳۰ هزار میلیارد تومان، بستههای کمک معیشتی را به خانوادههای هدف ارائه کند.
این بستهها در دو مرحله و با هدف حمایت از اقشار آسیبپذیر جامعه توزیع خواهد شد. اما سوال اینجاست که این بسته کمک معیشتی برای چه کسانی است و رقم دقیق آن چقدر خواهد بود؟
دولت اعلام کرده است که در حال حاضر هیچ برنامهای برای حذف دهکهای یارانهبگیر در دستور کار ندارد و این کمکها برای تأمین کالاهای اساسی خانوادههای نیازمند در نظر گرفته شده است. به گفته ابراهیم صیامیعراقی، دبیر کمیسیون اقتصادی دولت، این بسته معیشتی به خانوارهای دهک های درآمدی ۱ تا ۷ تعلق خواهد گرفت.
این بسته معیشتی در دو مرحله توزیع خواهد شد. مرحله نخست، پیش از آغاز ماه رمضان و مرحله دوم در میانه این ماه ارائه میشود. دبیرخانه کمیسیون اقتصادی دولت با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال پیگیری روند تخصیص و توزیع این بستهها است.
بر اساس اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مبلغ بسته معیشتی به دو گروه از خانوارها اختصاص مییابد. خانوارهای تحت پوشش سه دهک اول، مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر دریافت خواهند کرد. همچنین، خانوارهای دهکهای چهارم تا هفتم نیز مبلغ ۳۵۰ هزار تومان به ازای هر نفر دریافت میکنند.
این مبالغ بهصورت اعتبار الکترونیکی در اختیار سرپرستان خانوار قرار گرفته و فقط برای خرید اقلام مشخصشده در طرح کالابرگ، مانند کالاهای اساسی، قابل استفاده خواهد بود.
دبیر کمیسیون اقتصادی دولت از پیشبینی اختصاص ۳۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت بستههای کمک معیشتی ماه رمضان خبر داد و گفت که این بستهها در دو مرحله به خانوادههای هدف ارائه خواهد شد.
دولت پیشبینی کرده که اعتبار حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت بستههای معیشتی ماه رمضان تخصیص یابد.
ابراهیم صیامیعراقی، دبیر کمیسیون اقتصادی دولت در گفتوگو با خبرنگاران در گرگان اعلام کرد که حل مشکلات اقتصادی مردم یکی از اولویتهای اصلی دولت است.
او افزود که دبیرخانه کمیسیون اقتصادی در حال پیگیری بسته معیشتی پیشنهادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و منابع مالی برای آن تأمین شده است.
صیامیعراقی توضیح داد که بسته معیشتی به دو مرحله تقسیم خواهد شد؛ مرحله اول پیش از آغاز ماه رمضان و مرحله دوم در میانه ماه رمضان ارائه خواهد شد.
او همچنین تاکید کرد که در حال حاضر هیچ برنامهای برای حذف دهکهای یارانهبگیر در دستور کار دولت قرار ندارد.
با این حال، حذف یارانه نقدی خانوارهای پردرآمد نخستین بار در آبان ۱۴۰۳ مطرح شد و قرار است از سال آینده اجرایی شود.
احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اعلام کرد که آییننامهای در دولت بررسی و تصویب شده است که بر اساس آن یارانه نقدی دهکهای پردرآمد حذف خواهد شد.
در ادامه، مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه سال ۱۴۰۴ دولت را مکلف کرد که نسبت به حذف یارانه نقدی افراد پردرآمد اقدام کند. بر این اساس، از سال آینده گروهی از یارانهبگیران از فهرست دریافت یارانه حذف میشوند و همزمان مبلغ یارانه بخشی دیگر از خانوارها افزایش مییابد.