این دمنوش سرماخوردگی شما رو تو کمتر از 24 ساعت تار و مار میکنه

اطمه نجات‌بخش، پزشک متخصص طب سنتی بیست و نهم آذر ماه در استودیوی سلام تهران درباره سرماخوردگی در فصول پاییز و زمستان، گفت: سرماخوردگی و عفونت‌های تنفسی از یک قاعده پیروی می‌کنند؛ زمانی که ایمنی بدن کاهش پیدا می‌کند ویروس‌ها راحت‌تر وارد بدن انسان می‌شوند.

کدخبر : 10061
سایت سرگرمی روز :

وی ادامه داد: به دنبال این مسئله ایمنی بدن باید تقویت شود و مواردی هستند که باید رعایت شوند اما در صورت رعایت نشدن آن‌ها ایمنی نیز کاهش پیدا می‌کند.

این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: یکی از این موارد که می‌تواند موجب ابتلا به سرماخوردگی شود، وجود رطوبت در سر و گردن است. خواب زیاد در فصل زمستان می‌تواند باعث ایجاد رطوبت شود.

نجات بخش ادامه داد: بهترین زمان برای خواب ساعت ۱۰ شب الی ۶ صبح است. خواب بین روز می‌تواند موجب افزایش رطوبت، ابتلا به سرماخوردگی و ضعف ایمنی شود.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از موارد،‌ بی‌تحرکی است؛ افرادی که سرما می‌خورند عموما کسانی هستند که ورزش نمی‌کنند. ورزش‌هایی که پاها را درگیر می‌کنند رطوبت را از سر و گردن پایین می‌کشند و جلوی احتمال ابتلا به سرماخوردگی را می‌گیرند.

نجات بخش  در خصوص مبحث تغذیه در حفظ ایمنی بدن گفت: تغذیه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است؛ برخی از خوراکی‌ها رطوبت‌ بدن را بالا می‌برند و مناسب نیستند. برای مثال روزی ۳ الی ۴ بار شیر خوردن یا میوه‌هایی مانند پرتقال، نارنگی و مرکبات می‌توانند موجب افزایش رطوبت شوند. به طور کلی دو عدد میوه در طول روز می‌تواند کافی باشد.

وی ادامه داد: در فصل سرما برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی می‌توان از چاشنی‌های ترش مانند آب لیموترش استفاده کرد. افراد همچنین باید بحث گرم و سرد شدن بدنشان را رعایت کنند؛ برای مثال برخی بعد از حمام بلافاصله از خانه خارج می‌شوند یا می‌خوابند، این مسائل می‌توانند موجب بیمار شدن شود.

این متخصص طب سنتی ابراز کرد: بهتر است افرادی که به حمام می‌روند هنگام خروج از خانه حتما کلاه بر سر داشته باشند و پیش از آن نیز سشوار کشیده باشند. شانه کشیدن مو نیز به دلیل افزایش جریان خون می‌تواند باعث پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی شود.

نجات بخش در خصوص اقدامات موتورسواران برای جلوگیری از سرماخوردگی گفت: استفاده از کلاه ایمنی هم جلوی سرما را می‌گیرد هم امنیت آن‌ها را فراهم می‌کند.

وی متذکر شد: افرادی که دچار تعریق می‌شوند بهتر است در محیط‌ سرد پوشش خود را کاهش ندهند. استفاده از آب نمک نیز نه تنها در آلودگی هوا می‌توانند مفید واقع شوند بلکه برای جلوگیری از ابتلا به بیماری هم موثرند.

این متخصص طب سنتی درباره کودکانی که بسیار سرما می‌خورند گفت: کودکانی که بسیار سرما می‌خورند و یا آبریزش بالایی دارند می‌توانند با زدن روغن بنفشه بادام به گونه و پیشونی جلوی سرماخوردگی را بگیرند. استفاده از دمنوش بابونه نیز بسیار در پیشگیری از سرماخوردگی مفید است.

فواید دمنوش بابونه که هیچ‌کس به شما نگفته است!

بابونه علاوه بر اینکه یک نوشیدنی خوشمزه جایگزین چای است، فواید سلامتی زیادی هم دارد. در ادامه این خواص را با هم می‌شناسیم:

1.    خواب بهتر

یکی از معروف‌ترین کاربردهای دمنوش بابونه «تقویت خواب و درمان طبیعی بی‌خوابی» است. این دمنوش گیاهی حاوی فلاونوئیدی به نام «آپیژنین» است. آپیژنین مشابه «بنزودیازپین‌ها» در مغز عمل می‌کند و حکم نوعی داروی آرام بخش را برای درمان اضطراب و بی‌خوابی دارد. نوشیدن منظم چای بابونه کمک می‌کند سریع‌تر و بهتر بخوابید.

تحقیقات کافی درباره زمان و تعداد دفعات نوشیدن چای بابونه برای بهره‌مندی از فواید آن در طول خواب وجود ندارد. بسیاری از مردم نوشیدن چای بابونه را ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قبل از خواب توصیه می‌کنند تا بدن مواد مغذی را متابولیزه کند و از فواید آن بهره‌مند شود.

2.    کاهش استرس و اضطراب

محتوای آپیژنین بابونه نه تنها برای کمک به خواب بهتر مفید است، بلکه به کاهش استرس و اضطراب هم کمک می‌کند. بابونه به‌عنوان یک ضد اضطراب، علائم استرس را کاهش می‌دهد و باعث می‌شود آرامش خود را به دست آورید. اگر نگرانی‌هایتان شما را شب‌ها بیدار نگه می‌دارد؛ پس توانایی دمنوش آرام بخش بابونه را برای رفع این مشکل دست کم نگیرید.

3.    بهبود هضم

تا اینجا فهمیدیم که بابونه چگونه به آرامش ذهن کمک می‌کند. حتماً برایتان جالب است که بدانید این تأثیر را روی بدن به‌خصوص گوارش هم دارد. قرن‌ها است که این گیاه برای درمان ناراحتی‌های معده و مشکلات گوارشی از جمله گاز معده و اسهال مصرف می‌شود.

منبع: صد آنلاین
آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: