این مواد غذایی برای پیشگیری از کبد چرب معجزه می کند
در بیماری کبد چرب غیرالکلی معمولا" به علت خوردن زیاد قند و چربی و کمی فعالیت بدنی، مقادیر زیاد چربی در کبد جمع می شود که می تواند باعث التهاب و سفتی و اختلال کار کبد و در نهایت منجر به از کار افتادن کبد و حتی سرطان کبد و سایر اعضاء و بیماری های قلبی-عروقی و مرگ شود.
حدود 40-30 درصد مردم ایران مبتلاء به بیماری مذکور هستند. دارویی که برای درمان کبد چرب تاءیید شده باشد وجود ندارد. کاهش وزن از طریق رژیم غذایی و فعالیت بدنی تنها راه درمان کبد چرب است. پژوهشی که در موش سوری (mice) انجام شده نشان داده که مصرف روزانه حداقل 200 گرم سبزیجات به علت نیترات موجود در آنها می تواند به پیشگیری و درمان کبد چرب در انسان کمک نماید.
به طور کلی بیماری کبد چرب یکی از بیماری های خاموش و بسیار شایع است که افراد زیادی به آن مبتلا میشوند. شاید شما هم به این بیماری ابتلا داشته باشید ولی در حال حاضر از ابتلا به آن آگاه نباشید؛ پس بهتر است علائم و نشانه های ابتلا به این بیماری خاموش را بشناسید و حداقل سالی دو بار با انجام دادن آزمایش خون؛ از سلامت خود اطمینان حاصل فرمایید.
کبد چرب چیست؟
بیماریهای کبد انواع متعددی داشته و هرکدام بهنوعی به این اندام حیاتی آسیب وارد میکنند. کبد چرب یکی از شایعترین بیماری های کبد است که به دلیل تجمع چربی در آن ایجاد میشود. کبد چرب که با نام استئاتوز کبدی نیز شناخته میشود، زمانی اتفاق میفتد که چربی در کبد تجمع پیدا کند.
وجود مقدار کمی چربی در این اندام طبیعی است. اما تجمع بیش از حد آن میتواند به یک مشکل اساسی تبدیل شود. اگر بیش از ۵ تا ۱۰ درصد از وزن کبد شما چربی است احتمالا به این بیماری مبتلا هستید. کبد دومین ارگان بزرگ بدن است. این عضو، به فرآوری مواد غذایی کمک میکند و مواد مضر خون را فیلتر میکند. گاهی این بیماری را بیماری خاموش کبدی مینامند، به این دلیل که میتواند بدون ایجاد علائم رخ دهد.