چربی و کلسترول خون بالا شما با این روش به زیر 50 می رساند | پایان خطر مرگ

گردو غنی از اسید‌های چرب امگا ۳ بوده و به دلیل خواص ضد التهابی که دارد به کاهش چربی و کلسترول خون بالا کمک می‌کند. در طب سنتی از ترکیب گردو با عسل برای کاهش کلسترول خون بالا در افراد استفاده می‌شود.

کدخبر : 12859
سایت سرگرمی روز :

گردو یکی از انواع مغزها است که شکلی شبیه به مغز دارد و سرشار از پروتئین، آنتی‌اکسیدان‌ها، فیبر و اسیدهای چرب امگا ۳ است. از جمله خواص گردو می‌توانیم به کاهش خطر ابتلا به سرطان، بهبود عملکرد مغز، تقویت سلامت قلب و کاهش التهاب اشاره کنیم. در این مقاله از دیجی‌کالا مگ تصمیم گرفتیم ارزش غذایی و خواص گردو را بررسی کنیم. فواید متنوع گردو برای سلامتی بدن شما را قانع می‌کنند این مغز مقوی را بیشتر در رژیم غذایی خود مصرف کنید. تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

خواص گردو

گردو خواص متعددی برای سلامتی بدن دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

۱. ممکن است سلامت قلب را بهبود ببخشد

    گردو به دلیل اینکه مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا ۳ دارد، برای سلامت قلبی و عروقی بسیار مفید است.

خوردن چند عدد گردو در روز ممکن است در کاهش فشار خون هم اثرگذار باشد. اسیدهای چرب امگا ۳ سطح کلسترول بد را کاهش می‌‌دهند و به تولید کلسترول خوب کمک می‌کنند‌. همچنین در کاهش التهاب و بهبود عملکرد رگ‌های خونی مفید هستند. به همین دلایل گردو می‌تواند سلامت قلب را بهبود ببخشد‌.

۲. ممکن است احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد

گردو سرشار از ترکیبات گیاهی مثل اسیدهای چرب امگا ۳ و پلی‌فنول‌ها است که ممکن است خواص ضدسرطانی داشته باشند‌. گردو ممکن است خطر ابتلا به بعضی از انواع سرطان‌ها مثل سرطان‌های سینه، روده‌ی بزرگ و پروستات را کاهش دهد. تحقیقات انجام شده به این نتیجه رسیده‌اند که خوردن چند عدد گردو در روز ممکن است احتمال ابتلا به سرطان سینه را پایین بیاورد.

. ممکن است عملکرد مغز را بهبود ببخشد

اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در گردو برای مغز مفید هستند. خوردن غذاهای سرشار از چربی‌های ضروری مثل امگا ۳ ممکن است سرعت زوال شناختی را کاهش دهد. در مطالعه‌ی انجام شده روی افراد مسن، محققان به این نتیجه‌ رسیدند که گردو عملکرد شناختی را بهبود بخشید.

۴. ممکن است التهاب را کاهش دهد

گردو به دلیل اینکه حاوی اسیدهای چرب ضروری است، می‌تواند برای افراد مبتلا به بیماری‌های التهابی مثل آسم، آرتریت و اگزما مفید باشد. این نوع مغز ممکن است با التهاب مبارزه کند و خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش دهد. پلی‌فنول‌های موجود در گردو ممکن است التهاب را کاهش دهند.

۵. ممکن است سیستم ایمنی را تقویت کند

یکی دیگر از خواص گردو، تقویت سیستم ایمنی است. گردو آنتی‌اکسیدان‌هایی دارد که به حفظ سلامت سیستم ایمنی کمک کرده و از شروع بیماری‌ها جلوگیری می‌کنند. هر روز مقداری گردو بخورید تا از خواص آن بهره‌مند شوید. گردو سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مثل مس و ویتامین B6 است که ممکن است در تقویت سیستم ایمنی مؤثر باشند.

۶. ممکن است در بهبود سلامت استخوان‌ها اثرگذار باشد

گردو حاوی نوعی از اسیدهای چرب ضروری به نام آلفا لینولئیک اسید است که با داشتن استخوان‌های مستحکم‌تر و سالم‌تر ارتباط دارند. اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در گردو هم به مبارزه با التهاب کمک می‌کنند که این موضوع برای استخوان‌ها مفید است.

۷. به داشتن خواب بهتر کمک می‌کند

گردو حاوی ملاتونین است. بین این ترکیب و داشتن خواب باکیفیت‌تر ارتباط وجود دارد. اسیدهای چرب امگا ۳ ممکن است به کاهش فشار خون و از بین بردن استرس کمک کنند. با این حال به تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز است.

     

۸. ممکن است برای خانم‌های باردار فوایدی داشته باشد

خوردن روزانه‌ی گردو ممکن است به‌طرز چشمگیری برای زنان باردار مفید باشد. گردو حاوی ویتامین ب کمپلکس مثل فولات، ریبوفلاوین و تیامین است که به تقویت سلامتی زنان در دوران بارداری کمک می‌کنند. اسید فولیک گردو به‌طور مشخص برای زنان باردار و جنین ضروری است.

۹. ممکن است سلامت دستگاه گوارش را بهبود ببخشد

بهبود سلامت دستگاه گوارش یکی دیگر از خواص گردو است. فیبر موجود در گردو به دستگاه گوارش کمک می‌کند به‌درستی کار کند. تمام انسان‌ها باید برای حفظ سلامت دستگاه گوارش خود هر روز فیبر مصرف کنند. مصرف روزانه‌ی گردو ممکن است مشکلات گوارشی را تسکین دهد‌.

۱۰. ممکن است عفونت‌های قارچی را درمان کند

درمان عفونت‌های قارچی از خواص گردو است. شواهد نشان می‌دهند که گردو ممکن است در درمان عفونت‌های قارچی مؤثر باشد. عفونت کاندیدا ممکن است در دستگاه گوارش یا روی پوست رشد کند. عفونت‌های قارچی منجر به علائم آزاردهنده‌ای مثل خارش یا سایر حساسیت‌ها می‌شوند.

گردو می‌تواند به اندازه‌ی داروهای تجویزی در درمان عفونت‌های قارچی اثربخش باشد. با این وجود برای اظهار نظر قطعی به تحقیقات بیشتری نیاز است.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: