معجزه این گیاه برای مردان | افزایش قوای جنسی، تقویت حافظه، درمان پروستات با این گیاه
رزماری یک گیاه همیشه سبز و معروف است که با نام علمی Rosmarinus officinalis شناخته میشود. این گیاه چند ساله و دارای شاخههای چوبی و برگهای خزان مانند و رنگهای متنوعی است که زیبایی فوقالعاده به آن بخشیدهاند. برگ های رزماری بومی مناطق ساحلی در جنوب اروپا و شمال آفریقا هستند و در حال حاضر در سراسر جهان پرورش داده می شوند. جالب است بدانید که این گیاه بیشتر در مناطق مدیترانهای یافت میشود.
رزماری یک گیاه خوراکی است که به طور گسترده در آشپزی استفاده می.شود. برگها و شاخههای رزماری برای افزودن عطر و طعم خاص به غذاها، سسها، نوشیدنیها و دسرها مورد استفاده قرار میگیرند. جالب است بدانید که این گیاه در تهیه عطرها، لوسیونها و محصولات آرایشی نیز مورد استفاده قرار میگیرند.
رزماری همچنین از خواص دارویی زیادی نیز برخوردار است که محبوبیت آن را دوچندان کرده است. از قدیم الایام، رزماری در طب سنتی برای درمان بیماریهای مختلف از جمله مشکلات گوارشی، عفونتها، التهابها و بهبود سلامت پوست و مو مورد استفاده قرار میگرفته است.
مزایای مصرف رزماری برای سلامتی
همان گونه که پیشتر نیز اشاره کردیم، مصرف رزماری خواص و مزایای بسیار گستردهای دارد. در ادامه به بررسی این خواص و مزایا خواهیم پرداخت.
۱- خواص رزماری برای مو
رزماری خواص و مزایای بسیار زیادی برای مو دارد. همین موضوع نیز باعث میشود تا در برخی از شرکتهای داروسازی و لوازم آرایشی از این گیاه برای ساخت انواع محصولات مراقبت از مو و شامپو استفاده شود.
جالب است بدانید که استفاده از رزماری به عنوان محلول یا روغن مو میتواند باعث تقویت ریشههای مو شود و به موها حجم بیشتر بدهد. خواص التیام بخش این گیاه به عنوان یکی از درمانهای طبیعی برای ریزش مو شناخته میشود. با استفاده منظم از رزماری شما میتوانید روند ریزش مو را کاهش دهد و سلامت موها را بهبود بخشید. استفاده از این گیاه یا محصولات مراقبتی ساخته شده با استفاده از آن باعث میشود تا هیچ ردی از آلودگیها بر روی مو باقی نماند و ریشه موها قوی شوند و رشد بیشتری را تجربه کنند.
۲- رزماری لاغر می کند
افراد علاقهمند به تناسب اندام میتوانند از رزماری برای کاهش وزن استفاده کنند. در واقع میتوان گفت رزماری خواص چربیسوزی دارد و کمک میکند تا فرد به اندام دلخواه خود دست یابد.
البته توجه داشته باشید که افراد دارای اضافه وزن برای لاغر شدن علاوه بر مصرف رزماری باید ورزش و تغذیه اصولی را نیز جدی بگیرند.
۳- درمان دیابت با رزماری
بیمارانی که از بیماری دیابت رنج میبرند به منظور کنترل این بیماری و درمان آن میتوانند مصرف رزماری را در رژیم غذایی خود قرار دهند. البته توجه داشته باشید که زیادهروی در مصرف این گیاه دارویی به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
۴- کمک به درمان اختلالات گوارشی
جالب است بدانید که رزماری میتواند در درمان بسیاری از اختلالات گوارشی مانند سوء هاضمه، نفخ، معده درد و رفلاکس معده موثر باشد. افرادی که از بیماریهای گوارشی رنج میبرند کافی است در کنار سایر روشهای درمانی مصرف رزماری را نیز جدی بگیرند تا از خواص گسترده آن برخوردار شوند.
۵- مفید برای ریه
مصرف خوراکی یا استنشاقی رزماری میتواند در درمان بسیاری از اختلالات ریوی موثر باشد. این گیاه خلط آور میتواند به تمامی کسانی که از بیماریهای اثرگذار بر روی ریه رنج میبرند کمک کند تا دوره بیماری خود را کوتاهتر کنند و سریعتر بهبود یابند.
۶- داروی سرماخوردگی
سرماخوردگی، آنفولانزا، کرونا و سایر بیماریهای ویروسی نیز از خواص رزماری بهره بردهاند. همین موضوع باعث میشود تا متخصصان به افراد توصیه کنند در هنگام ابتلا به این بیماریها مصرف رزماری را جدی بگیرند تا سریعتر بهبود یابند.
۷- تقویت اعصاب
رزماری همچنین خواص گستردهای برای اعصاب و روان دارد و میتواند کمک کند تا تحول بسیاری از درد و رنجها و بیماریهای مربوط به اعصاب و روان راحتتر و بهتر انجام گیرد. این گیاه شادیآور میتواند به تمامی کسانی که از افسردگی، اضطراب و سایر بیماریهای روانی رنج میبرند کمک میکند تا دوران بیماری را آسودهتر سپری کنند.
۸- سم زدایی کبد
تحقیقات گسترده انجام شده بر روی رزماری نشان میدهد که این گیاه ادرار آور میتواند متابولیسم چربی را افزایش دهد و به سمزدایی از کبد بپردازد. به همین دلیل گفته میشود که مصرف این گیاه از بیماریهای کبدی به خصوص کبد چرب جلوگیری میکند. بنابراین اگر از بیماریهای کبدی رنج میبرید با مصرف این گیاه و دمنوشهای تهیه شده با استفاده از آن میتوانید یک قدم به درمان نزدیکتر شوید.
۹- خواص رزماری برای زنان
رزماری دارای خواص بسیار گستردهای برای زنان است. این گیاه میتواند به کاهش درد پریودی، درمان اختلالات قاعدگی، تنظیم خونریزی قاعدگی، درمان عفونت مثانه و رحم و همچنین بهبود ناباروری زنان کمک کند. به همین دلیل متخصصان توصیه میکنند زنان در دوران قاعدگی مصرف رزماری را جدی بگیرند و از آن غافل نشوند.
۱۰- فواید آن برای مردان
مردان نیز از خواص رزماری بیبهره نماندهاند. گفته میشود که مصرف رزماری میتواند به افزایش قوای جنسی، تقویت حافظه، درمان پروستات، کاهش ریسک سرطان در مردان و عفونت مثانه و کلیه کمک کند.
البته لازم است بدانید که از رزماری برای درمان دردهای عضلانی و استخوانی نیز میتوان استفاده کرد.
خواص متعددی که دمنوش رزماری دارد
دمنوش رزماری خواص و مزایای بسیار گستردهای دارد. به همین دلیل متخصصان بسیاری استفاده از آن را توصیه میکنند. از مهمترین خواص این دمنوش میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
درمان التهاب
خاصیت ضدالتهابی رزماری باعث میشود تا مصرف آن به عنوان دمنوش تاثیر بسیاری در درمان بیماریهای التهابی داشته باشد.
درمان اختلالات تنفسی، سرماخوردگی و آنفولانزا
اگر از اختلالات تنفسی و همچنین بیماریهای ویروسی مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و کرونا رنج میبرید، مصرف این دمنوش میتواند به روند درمان شما سرعت بخشد.
درمان افسردگی و سایر بیماریهای روانی
اگر از افسردگی و اضطراب زیاد رنج میبرید، قرار دادن این دمنوش در رژیم غذایی میتواند نقش بسیار زیادی در کاهش علائم بیماری و درمان شما داشته باشد.
بهبود گردش خون
سیستم گردش خون شما پس از مصرف این دمنوش افزایش خواهد یافت و خونرسانی به قسمتهای مختلف بدن بهتر انجام میگیرد.
تقویت حافظه
مصرف این دمنوش نقش بسیار زیادی در تقویت حافظه خواهد داشت. به همین دلیل متخصصان به دانشجویان و دانش آموزان توصیه میکنند که در ایام امتحانات از مصرف این دمنوش غافل نشوند.