ترفند آشپزی
عمرا اگه میدونستی با این فرمول طلایی دیگه موزهات سیاه نمیشه | ترفند جادویی نگهداری موز در طولانی مدت
در این مطلب، به چند روش فوقالعاده برای نگهداری موزهای کال و رسیده برای مدت طولانی اشاره میکنیم.
موز، این میوهی محبوب و پرطرفدار، فواید بیشماری برای سلامتی دارد. اما نگهداری از موز، به خصوص موزهای کال و رسیده، میتواند چالشبرانگیز باشد. در این مطلب، به چند روش فوقالعاده برای نگهداری موزهای کال و رسیده برای مدت طولانی اشاره میکنیم.
نگهداری موز به روش درست به مرحلهای که آن ها را ذخیره میکنید بستگی دارد. موز کاملاً رسیده اگر در یخچال نگهداری شود بهتر خواهد ماند، در حالی که موز سبزتر باید در دمای اتاق نگه داشته شوند تا با گاز طبیعی اتیلن، که توسط میوهها تولید میشود، به روند رسیدگی کمک کنند.
در ادامه، 5 روش عالی برای نگهداری موزهای رسیده و کال را به شما معرفی میکنیم
1. پیچیدن ساقهی موز با پلاستیک
موزهای رسیده را با پلاستیک بپوشانید تا از آزاد شدن گاز اتیلن و رسیدن سریعتر آنها جلوگیری شود.
میتوانید تمام تاج موز یا هر موز را به طور جداگانه با پلاستیک بپوشانید.
این روش عمر موز را 3 تا 4 روز تا 1 هفته افزایش میدهد.
2. فریز کردن موز
موزهای رسیده را میتوان تا 3 تا 4 ماه در فریزر نگهداری کرد.
موزها را پوست بکنید، خرد کنید و روی سینی پخت بچینید.
سینی را به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید.
سپس تکههای موز را در ظرفی دربسته منتقل و در فریزر نگهداری کنید.
3. قرار دادن موز در یخچال
موزهای کاملاً رسیده را در کیسههای زیپدار قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.
این روش موز را تا بیش از یک هفته سالم نگه میدارد.
4. نگهداری موز در کیسه کاغذی قهوهای
موزهای نارس را در کیسه کاغذی قهوهای قرار دهید تا با گاز اتیلن تولید شده توسط خودشان سریعتر برسند.
این روش برای زمانی مناسب است که میخواهید موزها را در عرض چند روز مصرف کنید.
5. فریز کردن موز له شده
موزهای له شده را میتوان تا 3 تا 6 ماه در فریزر نگهداری کرد.
موز له شده را در کیسههای زیپدار بریزید و در فریزر قرار دهید.
از موز له شدهی فریز شده میتوانید برای تهیه نان موز، اسموتی و ماسک صورت استفاده کنید.
برای کندن پوست موز، به جای جدا کردن از ساقه، آن را از انتهای دیگر جدا کنید تا رشتههای فیبری کمتری به پوست بچسبند.
میتوانید از موزهای رسیده برای تهیه ماسک صورت استفاده کنید.
برای جلوگیری از قهوهای شدن موز، میتوانید کمی عصاره لیمو روی آن بریزید.
با استفاده از این روشها میتوانید از موزهای خود برای مدت طولانیتر لذت ببرید.