بازنشستگان | حقوق بازنشستگان | همسان سازی حقوق بازنشستگان
بازنشستگان صاحب خانه می شوند | اجرای طرح خانه دار شدن بازنشستگان از این تاریخ
حسن صادقی، رئیس کمیته کارگری ستاد مسعود پزشکیان، از کارگران و بازنشستگان دعوت کرد تا در انتخابات ریاستجمهوری شرکت کنند و به مسعود پزشکیان رأی دهند.
حسن صادقی در پیامی نوشت: ای صداهای خاموش، در انتخابات شرکت کنید و این سکوت تلخ را بشکنید. دوستان و آشنایان خود را همراه کنید. تا پیروزی، یک گام بیشتر نمانده است؛ آنهم مشارکت حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری کشور و رأی به دکتر مسعود پزشکیان است.
مشروح پیام حسن صادقی به شرح زیر است:
«ما جامعه کارگری ایران زمین (شاغلین و بازنشستگان)، با وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی، بار دیگر هم پیمان میشویم تا با حضور پرشور خود در انتخابات ریاست جمهوری به مسعود پزشکیان کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کاندیدایی از جنس کارگر و مورد حمایت جامعه کارگری و بازنشستگی رأی بدهیم و با هر رأی خود نقشی در بهبود شرایط موجود و وضعیت معیشتی مردم کشور داشته باشیم.
ای صداهای خاموش، در انتخابات شرکت کنید و این سکوت تلخ را بشکنید. دوستان و آشنایان خود را همراه کنید. تا پیروزی، یک گام بیشتر نمانده است؛ آنهم مشارکت حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری کشور و رأی به دکتر مسعود پزشکیان است.
ما جامعه کارگری شاغل و بازنشسته ایران زمین، برای واقعی شدن دستمزد و ختم سرکوب دستمزدها، برای ارتقاء امنیت شغلی، برای کنترل تورم، برای اجرای صحیح متناسبسازی حقوق بازنشستگان، برای اجرای مواد ۹۶ و ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی و ۴۱ قانون کار، برای بهبود وضعیت معیشت، برای اجرای کامل بیمه کارگران ساختمانی، برای دریافت مطالبات سازمان تأمین اجتماعی از دولت، برای ساماندهی مسکن کارگری و بازنشستگان، برای اجرای کامل قانون الزام یعنی درمان رایگان، برای تقویت بن کارگری، برای حذف تبعیض و بیعدالتی، برای دوری از فریب، دورغ، ریاکاری، نیرنگ و بازی با اعصاب و روان کارگران و بازنشستگان، برای اداره بهتر کشور، برای حاکم شدن اخلاق، برای آزادی بیان و قلم، برای آزادی اجتماعات صنفی، برای حفظ و تکریم حقوق دختران و زنان ایران زمین، برای بهبود روابط بین الملل و رفع کامل تحریمها و برای ایران و… به دکتر مسعود پزشکیان کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کاندیدایی از جنس کارگر و مورد حمایت جامعه کارگری و بازنشستگی رأی میدهیم.»
در جلسه هیأت امنای مؤسسه «مدیریت همیاری آتیه امید» با حضور دکتر سید عباس حسینی، مدیرعامل بانک مسکن، پرداخت ۴۰ درصد مبلغ حکم بازنشستگی به عنوان مستمری ماهیانه به بازنشستگان از محل صندوق تامین آتیه با لحاظ تعدیل بر اساس سابقه خدمت در بانک مسکن به تصویب رسید.
با توجه به تصویب عملکرد و صورتهای مالی موسسه «همیاری آتیه امید» برای سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۲ روز گذشته، جلسهای با حضور مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره بانک مسکن به عنوان اعضای هیأت امنا و مدیران مؤسسه و جمعی از بازنشستگان بانک برگزار شد.
مدیرعامل بانک مسکن در حاشیه این جلسه گفت: در این جلسه مباحثی در خصوص صندوقهای تامین آتیه و تامین خسارت تسهیلات کارمندی مطرح شد و اصلاحاتی به تصویب رسید.
وی افزود: پرداخت ۴۰ درصد حقوق بازنشستگی به بازنشستگان به عنوان مستمری ماهیانه (کمک معیشت) از محل صندوق تامین آتیه بر مبنای تعدیل بر اساس سابقه خدمت در بانک مسکن از ابتدای امسال مهمترین مصوبه این جلسه بود.
دکتر حسینی گفت: اتخاذ رویههایی که منجر به افزایش رضایتمندی همه ذینفعان اعم از کارکنان شاغل، بازنشسته و وظیفهبگیران میشود، مورد تاکید است.
گفتنی است بازنشستگان حاضر در جلسه نیز موضوعات و دغدغههای این قشر از همکاران را مطرح کردند و دکتر حسینی مدیرعامل بانک مسکن پس از بررسی این چالشها، راهکارها و دستورات لازم را صادر کرد.
یک بازنشسته سازمان تأمین اجتماعی از تأخیر در اجرای متناسبسازیِ حقوق و ارجاع اجرای این قانون به تأمین منابع ابراز نگرانی کرد.
یک بازنشسته سازمان تأمین اجتماعی در تماس با ایلنا، از تأخیر در اجرای متناسبسازیِ حقوق و ارجاع اجرای این قانون به تأمین منابع ابراز نگرانی کرد و گفت: منابع همسانسازیِ بازنشستگانِ صندوقهای دیگر را از محل افزایش یک درصد ارزش افزوده تعیین کردهاند اما هنوز برای بازنشستگان تأمین اجتماعی تصمیمی نگرفتهاند.
این بازنشسته افزود: مالیات بر ارزش افزوده از جیبِ مردم پرداخت میشود و دولت برای همسانسازیِ حقوق بازنشستگان خود از آن استفاده میکند. صندوق تأمین اجتماعی متعلق به ماست و منابع و داراییهای آن از دسترنج ما حاصل شده، اما دولتها با سیاستهای غلطِ خود و دستاندازیِ دائم به منابع این سازمان، کار را به جایی رساندهاند که صندوق تأمین اجتماعی از تأمین منابع متناسبسازی برای بازنشستگان ناتوان است.
وی گفت: حقوق ما بسیار ناچیز است و اجرای متناسبسازی کمترین کاری است که میتوانند برای ما انجام دهند. تأخیر در اجرای قانون و پرداختِ مابهالتفاوتِ متناسبسازی تنها ارزشِ حداقل افزایشی که قرار است به ما برسد را کاهش میدهد.
این بازنشسته افزود: هزینههای سنگین درمان در کنار عدم حمایت کافیِ بیمههای مادر و تکمیلی مشکلات بازنشستگان را در دورهی میانسالی افزایش داده است. به طوریکه بسیاری از بازنشستگان از مراجعه برای درمان تا زمانی که مجبور نشوند، خودداری میکنند.
به گفتهی وی، بازنشستگان از صندوقی که سالها سهم بیمه به آن پرداخت کردهاند، حمایتی ندیدهاند و مجبور شدهاند در سن بازنشستگی برای تامین هزینههای خانواده به شغل دوم روی بیاورند.