این صیفی تقویت کننده مغز و نخاع و از بین برنده آلزایمر است

، کدو خورشی یا همان کدو سبز، مزاج سرد و تری دارد و تامین کننده رطوبت بدن است و چون مزاج کدو مناسب با مزاج مغز و نخاع است باعث تقویت آن ها می شود و مصرف آن در بیماری آلزایمر که چروکیدگی مغز اتفاق می‌افتد، با حفظ رطوبت مناسب، می تواند مفید باشد و به طراوت و شادابی فرد کمک کند و از بی خوابی ناشی از خشکی مغز بکاهد.

کدخبر : 19911
سایت سرگرمی روز :

برخلاف باور عامه مردم که کدو خورشی را سبزی بی خاصیتی می دانند اما جالب است بدانید که از دیدگاه طب سنتی، این سبزی تقویت کننده مغز و سیستم عصبی است.

 

 

 

بهترین کدوی خورشتی، باید سفید، شیرین، نازک و اندازه متوسطی داشته باشد. این سبزی غذاییت کمی دارد و اشتها را کم می کند و هر میزان که فرد از آن بخورد چاق نمی‌شود و در نتیجه برای کاهش وزن موثر است. چون کدو، طبع سردی دارد، برای گرم مزاجان مفید است. مصرف این سبزی برای دوره جوانی و در فصول گرم و در مناطق گرمسیر بسیار توصیه می شود و سرد مزاجان بهتر است کدو سبز را همراه با خردل، فلفل یا نعناع که طبع گرمی دارند بخورند. البته اگر کدو شیرین باشد مزاجش رو به گرمی می رود.

کدو ادرار را زیاد می کند و افرادی که به علت مصرف زیاد مواد سرخ شده و غذاهای آماده، دچار سوزش ادرار می شوند توصیه می شود که از کدو و آب آن بیشتر استفاده کنند و کدو را به صورت آبپز یا خام مصرف کنند. ضمن اینکه این سبزی، نرم کننده شکم است و به پاکسازی دستگاه گوارش کمک می کند.

در موارد التهاب حنجره که ته گلو قرمز و ملتهب می شود توصیه به غرغره با آب کدو می شود و مصرف جرعه جرعه آن در طول روز برای نرمی گلو مفید است.

در موارد تب نیز بهتر است به محلول پاشویه و بدنشویه آب کدو اضافه کنید. می توانید آب کدو را روی سر و صورت افرادی که در هوای گرم قرار می‌گیرند یا افراد یائسه ای که دچار گرگرفتگی می شوند استفاده کنید. همچنین پارچه آغشته با آب کدو را اگر بر روی صورت بگذارید جای جوش موضعی را از بین می برد و برای رفع بعضی از گوش دردها که ناشی از خشکی مزاج باشد مفید است و جهت رفع قرمزی و التهاب چشم نیز می توان کدو را برش زده و چشم را بسته و آن را پشت پلک چشم قرار دهید.

کدو سبز سرشار از آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان‌ها ترکیبات گیاهی مفیدی هستند که به محافظت از بدن در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک می‌کنند.

کاروتنوئیدهایی مانند لوتئین، زآگزانتین و بتاکاروتن در کدو سبز فراوان هستند. این آنتی اکسیدان‌ها برای چشم، پوست و قلب شما مفید است و شما را در برابر انواع خاصی از سرطان مانند سرطان پروستات محافظت می‌کند.

تحقیقات نشان می‌دهد که پوست این گیاه دارای بالاترین سطح آنتی اکسیدان است. کدو سبز مایل به زرد ممکن است از کدو سبز روشن آنتی اکسیدان بیشتری داشته باشد.

کدو سبز ممکن است به کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند.

کدو سبز با ۳ گرم کربوهیدرات در هر فنجان پخته شده (۲۳۲ گرم) یک انتخاب عالی به جای پاستا کم‌کربوهیدرات برای کسانی است که به دنبال کاهش مصرف کربوهیدرات هستند. می‌توان آن را مارپیچی برش داد تا جایگزین رشته‌های اسپاگتی یا لازانیا شود.

رژیم‌های کم‌کربوهیدرات می‌توانند به میزان قابل توجهی سطح قند خون و انسولین را کاهش دهند و نیاز به دارو را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کم کنند.

علاوه بر این، فیبر کدو سبز به تثبیت قند خون کمک می‌کند و از افزایش سطح آن بعد از غذا جلوگیری می‌کند. رژیم‌های غذایی سرشار از فیبر با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ همراه هستند.

منبع: کرمانی
آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: