غذا چی بپزم؟ | یه شام خوشمزه بدون گوشت و تو نیم ساعت

خوراک قارچ و بادمجان، خوراک بادمجان کبابی، کتلت بادمجان، یتیمچه، رول بادمجان و بادمجان پلو بدون گوشت و مرغ، سوفله بادمجان لیست غذاهای خوشمزه با بادمجان بدون نیاز به گوشت و مرغ هستند که می توانید در دستورالعمل های غذایی بدون گوشت تان قرار دهید و نوش جان نمایید.

کدخبر : 20306
سایت سرگرمی روز :

طرز تهیه دلمه بادمجان مجلسی و خوشمزه به روش تبریزی

بادمجان دلمه ای به تعداد اعضای خانواده

گوجه فرنگی ۳ عدد

برنج و لپه ½ پیمانه

پیاز ۳ عدد

سیر ۴ حبه

سبزی دلمه۲۰۰ گرم

سویا (قابل حذف)

رب 2 قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه، روغن و فلفل سیاه به مقدار لازم

لپه ها و برنج خیس خورده  را نیم پز کرده و کنار می گذاریم. نصف پیازهای نگینی خرد شده را تفت داده سپس 2 حبه سیر خرد شده را اضافه کرده و باز هم تفت می دهیم. سویاهایی که حدود 10 دقیقه در آب داغ خیسانده ایم و چند بار آبش را عوض کرده و سپس آبکشی کرده را همراه با ادویه ها (زردچوبه، نمک و فلفل سیاه) به سیر و پیازهای درحال تفت اضافه می کنیم.

سپس رب را اضافه کرده و برای از بین رفتن بوی خامی آن، چند دقیقه دیگر تفت می دهیم. در انتها هم سبزی های خرد شده را به همراه لپه ها و برنج نیم پز شده اضافه کرده و کمی هم می زنیم.

بعد درب تابه را گذاشته و مواد را به مدت 5 دقیقه بخارپز می نماییم.

اگر دوست داشتید می‌توانید فلفل سبز نازک یا کمی پودر فلفل تند به موادتان اضافه کنید.

بادمجان را پوست کنده و داخل‌شان را خالی می‌کنیم (اگر دوست داشتید‌ می‌توانید بادمجان‌ها را با پوست بگذارید) و داخل‌شان را با مواد پر می‌کنیم. باز هم اگر دوست داشتید می‌توانید قبل از پر کردن داخل بادمجان ها، آنها را سرخ نمایید. 

نصف دیگر پیازها و سیر را در یک ظرف دیگر تفت داده و سپس گوجه های نگینی خرد شده را اضافه کرده و سرخ می کنیم. 2 لیوان آب جوش و کمی نمک و فلفل سیاه داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا سس‌مان کمی غلیظ شود.

بعد از مرتب چیدن بادمجان‌ها و فلفل های دلمه ای پر شده داخل سس غلیظ شده، شعله را کم کرده و حدود 45 دقیقه تا یک ساعت اجازه می دهیم تا بادمجان ها بپزند.

سپس داخل ظرف سرومان ریخته و سس غلیظ شده داخل ظرف را روی بادمجان ها و فلفل دلمه ای ها می ریزیم. نوش جانتان!

نکته ها:

با افزودن مقداری پیاز، اسفناج یا گل کلم برنجی به مواد مورد استفاده‌تان، یک بادمجان و فلفل شکم پر ایتالیایی خواهید داشت.

خیساندن لپه در آب بمدت چند ساعت، باعث گرفته شدن نفخ آن می شود.

فلفل دلمه ای منبعی غنی از بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی به ویژه ویتامین های A و C است

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: