مددجویان بهزیستی | مددجویان کمیته امداد
خبر خوش رئیس سازمان هدفمندی یارانهها برای مددجویان | پرداخت کامل مستمری جاماندگان مددجویان بهزیستی از شنبه
مستمری جاماندگان از مددجویان بهزیستی پرداخت میشود.
رییس سازمان هدفمندی یارانهها گفت: اگر افرادی در لیست سال ۱۴۰۳ بودند به هر دلیلی مستمری دریافت نکرده اند به سازمان بهزیستی و مسئولان وزارت رفاه قول دادیم این نفرات را لحاظ کنیم.
محمود ملکوتی خواه، رئیس سازمان هدفمندسازی یارانهها در ارتباط با قطع برخی از پرداخت مطالبات معلولان مستمری بگیر گفت: قطع مستمری نداشتیم. سازمان برنامه و بودجه موظف است اعتباراتی که مجلس شورای اسلامی تصویب میکند، ارقام را پرداخت کند.
وی افزود: این رقم از طریق ارقامی که سازمان بهزیستی به ما ارائه میدهند به تدریج هر ماه پرداخت میشود.
وی ادامه داد: سقف رقمی که میتوانیم پرداخت کنیم یک دوازدهم عددی است که هر ماه در قانون از طریق قانونگذار تسریع کرده است و منابع بر اساس وصولی مصارف قرار دارد.
رئیس سازمان هدفمندی یارانهها با بیان اینکه یک مشکل ما عدم تحقق منابع هدفمندی بود در حالی که ما ملزم بودیم مانند کمک مستمری مددجویان بهزیستی پرداخت کنیم، تصریح کرد: بنابراین یکدوازدهم آن تا شهریورماه پرداخت شده منتهی در لیستی که در سازمان بهزیستی ارائه میدادند برخی نفرات از طرق مختلف مانند توانمندسازی و… خارج و افراد جدید جایگزین میشوند؛ لذا خروج نفرات و ورود نفرات جدید شکل گرفت که آن خروجیها تعدادشان کمتر از ورودیها بود و از لحاظ اعتباری اینگونه اعلام شد که این افراد مستمری نگرفتند و یا مستمری آنها قطع شده است؛ اما قطعی در کار نبود.
ملکوتی خواه اضافه کرد: در شهریور ماه بخش عمدهای از نفراتی که در ماههای قبل جا مانده بودند به این لیست اضافه و پرداخت شد یعنی ششدوازدهم اعتبارات سال ۱۴۰۳ باید پرداخت میشد.
وی گفت: تا کنون ۱۰۷ درصد پرداختی داشتیم یعنی پرداختیها از ۱۰۰ درصد بالاتر بوده در حالی که در منابع سازمان هدفمندی ۵۴ درصد محقق شده به دلیل اولویت و ضرورت مددجوی بهزیستی که با مشکل برنخورند.
این مسئول دولتی اظهار کرد: خبر خوش این است که سازمان با این پرداختی که داشته یارانه و مستمری هیچکدام از مستمری بگیران بهزیستی را قطع نکرده و اگر افرادی در لیست سال ۱۴۰۳ بودند از فروردین تا شهریورماه به هر دلیلی مستمری دریافت نکردهاند قول دادیم به سازمان بهزیستی و مسئولان رفاه و کار این نفرات را لحاظ کنیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان از پرداخت یک هزار و ۵۰۰ فقره وام قرضالحسنه به ارزش ۴۷۰ میلیارد ریال، امسال به مددجویان زیر پوشش این نهاد حمایتی خبرداد.
جلال شیخ پور گفت: یک هزار و ۵۰۰ فقره وام قرضالحسنه به ارزش ۴۷۰ میلیارد ریال در سرفصلهای مختلف ایجاد اشتغال با اولویت زنان سرپرست خانواده، درمان و هزینههای تحصیلی امسال به مددجویان زیر پوشش اعطا شده است.
وی با اشاره به اهمیت خودکفایی و اشتغالزایی مددجویان افزود: امسال یک هزار و ۲۹۰ فرصت شغلی با اعتبار ۹۹۰ میلیارد ریال برای مددجویان این نهاد ایجاد شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون ۶ هزار و ۵۰۰ مورد آموزش کسب و کار نیز به مددجویان این نهاد ارائه شده و هم اکنون بیش از ۲۰ هزار طرح اشتغالزایی مددجویان تحت نظارت است.
شیخ پور با بیان اینکه سال گذشته بیش از هشت هزار مددجو در سرفصلهای مهارتآموزی، پایدارسازی و مهارت تابستانه آموزش دیده اند، افزود: با توجه به افزایش حدود ۱۵ هزار میلیارد ریالی سهم سال ۱۴۰۳، افزایش فرصتهای شغلی برای مددجویان، نیازمند تعامل بیش از پیش بانکهای عامل است.
وی با اشاره به اینکه سرانه کمک به ایتام در لرستان ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال و سرانه کشوری ۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال است، اضافه کرد: از ابتدای امسال تاکنون درآمد جمع آوری صدقات در استان ۴۵ میلیارد ریال و میزان درآمد اکرام کمک به ایتام ۴۰۰ میلیارد ریال بوده است.
۱۵۵ طرح نیروگاه خورشیدی با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد شهرستان ورزنه راه اندازی شد.
مرکز اصفهان ؛ رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان ورزنه گفت: این طرح با هدف رفع مشکلات اشتغال ناشی از کم آبی و خشکسالی چندین ساله مددجویان تحت حمایت، در این منطقه درحال اجرا است.
محمد حیدری با اشاره به برنامه ریزی صورت گرفته برای اجرای طرح نیروگاه خورشیدی، افزود: از ابتدای سال تاکنون ۳۲۰ نفر از متقاضیان واجد شرایط تحت حمایت شناسایی شده که از این تعداد، برای راه اندازی ۱۵۵ طرح پنل خورشیدی، تسهیلات قرض الحسنه با بیش از ۲۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان هزینه تخصیص یافته است.
وی با بیان اینکه برای راه اندازی هر طرح نیروگاه خورشیدی بیش از ۱۴۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان پرداخت میشود، گفت: راه اندازی این طرح با همکاری اداره برق، مراکز نیکوکاری، بسیج محلات و بانکهای عامل، با هدف کمک به ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان تحت حمایت انجام میشود.