مددجویان بهزیستی | مددجویان کمیته امداد

دریافت لوازم ضروری زندگی به مددجویان دولت با کد دستوری #۰۸۶*۸۸۷۷* | پرداخت تسهیلات ویژه به مددجویان

مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی از اهدای ۶۸۲ مورد لوازم ضروری به مددجویان تحت حمایت نهاد مردمی این استان در سال جاری خبر داد.

کدخبر : 22507
سایت سرگرمی روز :

 سید مهدی عبادی اظهار کرد: برای اهدای لوازم ضروری مددجویان تحت پوشش این نهاد مردمی بیش از ۲۹۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

وی با اشاره به اهدای ۶۸۲ مورد لوازم ضروری میان نیازمندان استان مرکزی در سال جاری گفت: خرید و اهدای لوازم ضروری زندگی به مددجویان با هدف تأمین بخشی از وسایل موردنیاز و آسایش آنها انجام می‌شود این وسایل از تولیدات داخلی شامل فرش، یخچال، کولر، تلویزیون، آبگرمکن و پنکه است.

مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی ضمن قدردانی از مشارکت مردم استان مرکزی در طرح‌های مختلف کمیته امداد گفت: مردم سخاوتمند استان می‌توانند از طریق مراکز نیکوکاری سطح استان و یا شماره‌گیری کد آسان پرداخت #۰۸۶*۸۸۷۷* کمک‌های نقدی و غیر نقدی خود را به دست نیازمندان برسانند.

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان قزوین از ایجاد اشتغال برای ۷۹۱ مددجوی زندان در ۶ ماه نخست سال جاری خبر داد.

بنا بر اعلام روابط عمومی اداره کل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان قزوین، فرهاد بهرامی با تأکید بر لزوم ایجاد اشتغال برای مددجویان زندان، اظهار کرد: فراهم کردن شرایط اشتغال برای مددجویان زندان علاوه بر تأمین مایحتاج مورد نیاز خانواده، موجب می‌شود تا زندانیان پس از آزادی با مهارتی که در زندان کسب کرده‌اند بتوانند برای خود کسب و کار ایجاد کنند.

 مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان قزوین در ادامه بیان کرد: بدون شک ایجاد اشتغال برای زندانیان و کمک به عدم بازگشت آن‌ها به سمت ارتکاب جرم یک اقدام عملی در راستای کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها و پیشگیری از وقوع جرم است.

وی تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های انجام شده در نیمه نخست سال جاری برای ۷۹۱ مددجوی زندان‌های استان اشتغال ایجاد شده است که ۵۰۱ نفر به صورت اشتغال کارگاهی درون زندان، ۱۹۵ نفر اعزام به کار بیرون از زندان و ۹۵ نفر نیز به صورت اشتغال نشسته در حال فعالیت هستند.

بهرامی در پایان خاطرنشان کرد: زندان به عنوان یکی از ابزارهای قانونی و اجتناب ناپذیر در راستای تأمین امنیت جامعه و کاهش بزهکاری افراد بوده و به همین خاطر بهترین راهکار برای تحقق این امر، آموزش مهارت‌های شغلی و حرفه‌آموزی در جهت باز اجتماعی کردن مجرمان است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان گفت: در حال حاضر ۱۴ هزار و ۳۰۲ خانوار روستایی تحت پوشش کمیته امداد هستند.

روح‌اله صالحی  در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۴ هزار و ۳۰۲ خانوار روستایی تحت پوشش کمیته امداد استان زنجان هستند.

وی با اشاره به اینکه جمعیت روستایی تحت پوشش این نهاد معادل ۵۵.۹ درصد از جمعیت کل مددجویان است، گفت: راهبرد اصلی کمیته امداد امام خمینی (ره) در حوزه خدمت‌رسانی به جامعه هدف این نهاد توانمندسازی و ایجاد درآمد باثبات برای مددجویان تحت حمایت از طریق ایجاد اشتغال است.

صالحی گفت: به منظور توانمندسازی و زمینه‌سازی برای استقلال اقتصادی مددجویان تحت حمایت خدمات متنوعی به جامعه هدف این نهاد در طول سال ارائه می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان گفت: راهبرد اصلی کمیته امداد در حوزه خدمت‌رسانی به جامعه هدف این نهاد توانمندسازی و ایجاد درآمد باثبات برای مددجویان تحت حمایت از طریق ایجاد اشتغال است.

صالحی گفت: به منظور توانمندسازی و زمینه‌سازی برای استقلال اقتصادی مددجویان تحت حمایت خدمات متنوعی به جامعه هدف این نهاد در طول سال ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) برنامه‌های مختلفی را برای توانمندسازی مددجویان روستایی اجرا می‌کند، گفت: کمک به توسعه اقتصادی روستاها از طریق اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی به ویژه در حوزه مشاغل بومی و محلی از جمله اقدامات کمیته امداد در این مناطق است.

مدیرکل کمیته امداد خراسان‌جنوبی گفت: از ابتدای امسال ۳۶۱ طرح اشتغال توسط این نهاد ویژه نیازمندان در مناطق روستایی و عشایری راه‌اندازی شد.

محمد عرب،  با اعلام این خبر به رسانه‌ها گفت: با تاکید بر توسعه طرح‌های اشتغال در مناطق محروم، روستاهای استان با توجه به شرایط، دارای ظرفیت‌ راه‌اندازی طرح‌های اشتغال روستایی و عشایری هستند.

مدیر کل کمیته امداد خراسان جنوبی با اشاره به ایجاد ۳۶۱ طرح اشتغال روستایی و عشایر ویژه نیازمندان این مناطق از ابتدای امسال افزود: برای اجرای این طرح‌ها ۳۹ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی با اشاره به اینکه بیشتر طرح‌ها در زمینه‌های پرورش طیور، دامپروری، صنایع دستی، حمل و نقل، خدمات، کشاورزی و فرش و گلیم بوده است، گفت: این طرح‌های اشتغال در راستای راه‌اندازی و یا توسعه طرح‌های کارآفرینی مددجویان تحت حمایت و خانواده‌های نیازمند غیرتحت حمایت اجرا می‌شوند.

مدیرکل کمیته امداد استان با بیان اینکه بسته حمایتی شامل تسهیلات قرض‌الحسنه و برگزاری دوره‌های آموزشی لازم برای اجرای این طرح‌های اشتغال در نظر گرفته شده است گفت: طرح‌های اشتغال براساس مزیت‌های منطقه‌ای و در راستای توانمندسازی ساکنان این مناطق راه‌اندازی می‌شوند.

عرب با اشاره به اینکه ارائه خدمات مشاوره به متقاضیان طرح‌های اشتغال در راستای تقویت و توسعه بازاریابی محصولات و نظارت بر اجرای این طرح‌ها نیز انجام می‌شود، افزود: ۲۵ هزار و ۷۶ خانوار روستایی تحت حمایت این نهاد است که از متقاضیان و افراد جویای کار ساکن در روستاها درخواست می‌شود برای استفاده از این تسهیلات در سامانه حیات  ثبت نام کنند.

به گفته وی، کمیته امداد استان آمادگی ارائه تسهیلات به متقاضیان تحت حمایت ساکن در روستاها و عشایر را دارد و به دنبال ایجاد اشتغال پایدار برای ساکنان این مناطق است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: