خبر خوش دولت برای مستاجران متقاضی وام ودیعه مسکن | آغاز ثبت نام وام ودیعه مسکن در tem mrud ir از امروز

سامانه ثبت نام وام ودیعه مسکن ۱۴۰۳، به نشانی اینترنتی tem.mrud.ir، جهت ارائه خدمات در رابطه با ثبت نام و دریافت تسهیلات ودیعه مسکن، پیگیری درخواست های ثبت نام و اخبار و اطلاعیه های مربوط به آن، از طرف وزارت راه و شهر سازی، طراحی و راه اندازی شده است.

کدخبر : 22881
سایت سرگرمی روز :

 در این قسمت به معرفی سامانه ثبت نام وام ودیعه مسکن tem.mrud.ir  و دریافت آن پرداخته شده است.

 مستاجران، برای اینکه امکان ثبت نام در سامانه ثبت نام این تسهیلات و دریافت وام اجاره خانه را داشته باشند، همچون، ثبت نام در سامانه ثبت نام مسکن اولی ها​، لازم است دارای شرایط لازم باشند؛ از جمله اینکه متاهل یا سرپرست خانوار باشند، اجاره نامه آن ها رسمی بوده یا در سامانه ثبت معاملات و املاک کشور، ثبت شده و تاریخ انعقاد قرار داد اجاره آنها، تا پایان زمان ثبت نام وام ودیعه مسکن باشد.

متقاضیان، دریافت تسهیلات ودیعه مسکن، می توانند در مهلت زمان ثبت نام وام ودیعه مسکن، اقدامات لازم را برای ثبت نام در لینک سایت وام اجاره خانه انجام دهند. همچنین، در پایان این بخش، لازم به ذکر است که سایت tem.mrud.ir اختصاص به ثبت نام وام ودیعه مسکن نداشته، بلکه ثبت نام نهضت ملی مسکن و انجام امور مربوط به آن نیز از طریق این سایت، امکان پذیر می باشد.

مستاجران، جهت دریافت آن در سال ۱۴۰۳، برای ثبت نام، در سامانه tem.mrud.ir، می بایست مراحلی را طی نمایند. در ادامه، در رابطه با نحوه ثبت نام آن در سال ۱۴۰۳ در سامانه tem.mrud.ir، توضیحات لازم آورده شده است.

۱ جهت ثبت نام آن ، می بایست ابتدا، وارد سایت tem.mrud.ir شوید. سپس، از نوار بالای صفحه، گزینه ثبت نام تسهیلات کمک ودیعه را انتخاب نمایید.

۲ در این قسمت، قوانین و مقررات مربوط به ثبت نام تسهیلات کمک ودیعه اجاره مسکن، برای شما نمایش داده می شود؛ پس از مطالعه دقیق، بر روی گزینه سبز رنگ متن بالا را مطالعه کردم و می پذیرم، کلیک کنید.

۳ در این صفحه، کد ملی و شماره موبایل خود را وارد نموده و پس از وارد کردن کد امنیتی، گزینه مرحله بعد را بزنید.

۴ در این مرحله، مشخصات فردی خود را وارد نموده و سپس، گزینه مرحله بعد را انتخاب نمایید.

۵ در این مرحله، برای افزودن افراد تحت تکفل، بر روی به علاوه سبز رنگ کلیک نمایید و سپس، گزینه مرحله بعد را انتخاب کنید.

۶ سپس، جهت تایید شماره همراه، یک کد تایید برای تلفن همراه شما ارسال می شود که می بایست آن کد را در کادر مربوطه وارد نموده و پس از وارد کردن کد امنیتی، گزینه تایید را بزنید.

۷ در نهایت، در صورتی که اطلاعات شما با موفقیت ثبت شده باشد، پیغام زیر، برای شما نمایش داده می شود.

همچنین، بهتر است برای ثبت نام در سامانه ثبت نام وام ودیعه مسکن ۱۴۰۳ tem.mrud.ir، به ویژه ثبت نام جاماندگان، از نسخه به روز رسانی شده مرورگر فایرفاکس استفاده کنید و از زدن دکمه بازگشت در طول مراحل ثبت نام خودداری نمایید./

بر اساس ماده ۱۱ این قانون، بانک مرکزی موظف شد پس از تصویب شورای عالی مسکن، از طریق بانک‌های عامل نسبت به پرداخت تسهیلات کمک ودیعه به گروه‌های جمعیتی آسیب‌پذیر در حوزه مسکن، بر اساس اولویت‌بندی که ظرف مدت یک‌ماه به پیشنهاد مشترک وزارت راه و شهرسازی و وزارت کار به تصویب شورای عالی مسکن می‌رسد، اقدام کند.

سقف فردی تسهیلات در سال اول اجرای قانون برای شهر‌های مختلف بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار، در سال اول برای شهر تهران ۲ میلیارد ریال (۲۰۰ میلیون تومان)، مراکز استان‌ها ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال (۱۵۰ میلیون تومان)، سایر شهر‌ها ۱ میلیارد ریال (۱۰۰ میلیون تومان) و برای روستا‌ها ۴۰۰ میلیون ریال (۴۰ میلیون تومان) تعیین می‌شود که در سال‌های بعد متناسب با تورم نقطه به نقطه اعلامی بانک مرکزی افزایش می‌یابد. تسهیلات پرداخت‌شده توسط بانک‌های عامل، به عنوان تکلیف ماده ۴ قانون جهش تولید مسکن محسوب می‌شود.

سود وام مذکور ۲۳ درصد و دوره بازپرداخت آن ۵ ساله است. بر این اساس اجاره‌نشین‌ها پس از طی کردن مراحل مربوطه می‌توانند وام ودیعه مسکن را دریافت کنند.

اقساط وام ودیعه برای مستاجران تهرانی ماهانه حدود ۵ میلیون و ۶۳۸ هزار تومان است. کل بازپرداخت این وام طی پنج سال حدود ۳۳۸ میلیون و ۲۸۵ هزار تومان است.

در واقع مستاجران در پایان دوره بازپرداخت، ۱۳۸ میلیون و ۲۸۵ هزار تومان سود بابت وام ۲۰۰ میلیون تومانی پرداخت می‌کنند. سود وام ۱۵۰ میلیون تومانی مراکز استان‌ها نیز حدود ۱۰۴ میلیون تومان برآورد می‌شود. همچنین مستاجران در سایر شهر‌ها حدود ۷۰ میلیون تومان بابت وام ۱۰۰ میلیون تومانی، سود پرداخت می‌کنند.

در روستا‌ها نیز که تعداد مستاجران چندان زیاد نیست، اجاره‌نشین‌ها حدود ۲۸ میلیون تومان بابت وام ۴۰ میلیون تومانی سود پرداخت می‌کنند

 

منبع: اندیشه معاصر
آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: