عمرا اگه میدونستی کدوم سیب زمینی برای پختن هست و کدوم سیب زمینی برای سرخ کردن !!
سیب زمینی یکی از معروف ترین سبزیجات در جهان به حساب می آید و همه انواع آن مورد علاقه همه است.
اما انواع مختلفی دارد که برخی از آنها برای پخت و پز و برخی دیگر برای سرخ کردن مناسب است که به او کمک می کند تا با توجه به ظهور انواع جدید در بازار، بین انواع سیب زمینی تمایز قائل شود و در این گزارش به ارائه روش هایی می پردازیم که از طریق آنها می توان بین انواع سیب زمینی تفاوت قائل شد و بهترین را انتخاب کرد.
اگر می خواهید بین انواع مختلف سیب زمینی تفاوت قائل شوید و بدانید کدام یک برای پختن و کدام برای سرخ کردن مناسب است، می توانید از ترفندهای ساده برای انتخاب نوع مناسب استفاده کنید.
سیب زمینی سرخ کردنی
اگر میخواهید سیبزمینیهای سرخ کردنی مناسبتری انتخاب کنید، سیبزمینیهایی را با پوست ضخیم انتخاب کنید، زیرا باید اندازه آنها کوچک باشد تا به اندازه انگشتانتان یکسان باشد داخل نشاسته است که رنگ قهوه ای طلایی فوق العاده ای به آنها می دهد و پوست بیرونی آنها قرمز روشن یا زرد است.
در مورد پخت و پز سیب زمینی باید درصد نشاسته کمتری داشته باشد که با بافت صاف آن در هنگام پوست کندن، رنگ زرد آن در داخل و ضخیم تر و تیره تر بودن پوست آن نسبت به سیب زمینی سرخ کردنی مشخص می شود برای پخت و پز بهتر است از سیب زمینی سرخ کردنی در پخت و پز استفاده کرد اما پخت سیب زمینی را نمی توان برای سرخ کردن استفاده کرد.