یک عمر خرما را اشتباه مصرف کردیم | تا عمر داری هسته خرما رو دور ننداز

یک عمر خرما را اشتباه مصرف کردیم و هسته اش که برای بدن و باز کردن عروق و رگهای قلب و دیگر نقاط بدن معجزه می کند را دور انداختیم!

کدخبر : 23851
سایت سرگرمی روز :

از این لحظه به بعد هرگز هسته های خرما را دور نیندازید! هسته خرما را ۱۵ روز داخل آب رها کنید تا نرم شود و بعد تفت دهید و تبدیل به آرد و پودر کنید! این راهکار ساده و کارامد را برای همه، مخصوصا بیماران قلبی عروقی ارسال کنید تا بدانند هسته خرما از خود خرما مفیدتر است!

خواص هسته خرما برای قند خون

هسته خرما در کنترل قند خون و درمان دیابت نقش دارد. مصرف هسته خرما به صورت پودر هسته خرما و یا به صورت دمنوش می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به دیابت نقش مفیدی داشته باشد. پودر هسته خرما و به طور ویژه دم کرده قهوه هسته‌ خرما در کنترل قند خون و دیابت بسیار موثر است. پودر هسته خرما خاصیت تولید و افزایش انسولین دارد و در کاهش قند خون موثر است. برای افراد مبتلا به دیابت و قند خون بالا مصرف دم کرده قهوه هسته خرما به صورت روزانه توصیه می شود.

 آرد هسته خرما بهترین گزینه برای افراد دیابتی است چون قند خون را کنترل می‌کند.

خواص هسته خرما برای رگ‌های قلب

خرما دارای آنتی اکسیدان و اسیدهای فنلی زیادی  است. این مواد اثرات ضد آتروژنیک داشته و به جلوگیری از انسداد سرخرگ‌ها کمک می کند. خواص خرما در این مورد زمانی که با آب و یا عصاره انار ترکیب شود افزایش یافته و می‌تواند خفاظت بیشتری از شریان‌ها انجام دهند.

روغن هسته خرما دارای کلسترول بسیار کمی است. روغن هسته خرما انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی که برای سلامتی مفید است را دارد و به همین دلیل استفاده از آن برای بیماران قلبی و عروقی توصیه می‌شود. 

خواص پودر هسته خرما برای قلب

گفتیم که  مصرف آب انار و خرمای بدون هسته در کاهش خطر حمله قلبی بسیار مؤثر است. هسته خرما که آسیاب شده و به پودر هسته خرما  و به خمیر تبدیل می‌شود، اثر این ترکیب را به مراتب بیشتر می‌کند. آزمایش روی موش‌ها نشان داده است که ترکیب سه‌گانه انار، خرما و هسته خرما بیشترین تأثیر را در جلوگیری از تصلب شرائین (گرفتگی عروق قلبی) دارد و تنش اکسیداتیو در دیواره شریان را پایین آورده و به ۳۳ درصد می‌رساند. این ترکیب همچنین با گم کردن کلسترول موجود در شریان، آن را به ۲۸ درصد می‌رساند.

شما می‌توانید هسته خرما را به صورت پودر مصرف کنید یا آن را دم کرده و بنوشید و از این راه به سلامت قلب خود کمک کنید.

چگونه هسته خرما را پودر کنیم ؟!

برای تهیه پودر هسته خرما باید مراحل زیر را طی کنید:

۱-ابتدا باید هسته خرما را به مدت ۱۵ روز در آب خیس کنیم.

۲-سپس هسته خرما را به مدت ۱ تا ۲ برای خشک شدن در هوای آزاد می‌گذاریم.

۳-حال هسته‌های خرما را روی حرارت تفت می‌دهیم تا ترد و شکننده شوند.

۴-وقتی هسته‌های خرما ترد شدند آن‌ها را آسیاب کرده و پودر هسته خرما به دست می‌آید.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: