با مصرف منظم این میوه چربی های خطرناک بدن را بسوزانید

چربی احشایی به دلیل اینکه در اعماق حفره شکمی قرار دارد و فضای بین اندام های حیاتی بدن را پوشانده است از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

کدخبر : 25832
سایت سرگرمی روز :

موثرترین راه برای سوزاندن از طریق رژیم غذایی و ورزش است . هنگامی که یک میوه به طور منظم خورده شود، ممکن است اثرات قوی چربی سوزی احشایی داشته باشد.

این وضعیت اغلب به عنوان یک واقعیت اجتناب ناپذیر پیری نادیده گرفته می شود، اما نقش مهمی در انواع مشکلات سلامتی تهدید کننده زندگی ایفا می کند.

تحقیقات فزاینده نشان می دهد که فواید تغذیه ای کرن بری به بهبود گردش خون، تقویت سیستم ایمنی و کمک به حفظ سطح قند خون سالم کمک می کند.

در مطالعه‌ای که روی موش‌ها انجام شد، محققان دریافتند که کرن بری می‌تواند به سوزاندن چربی‌های خطرناک واقع در قسمت میانی بدن نیز کمک کند.

برای آزمایش خود، محققان جوندگان را به مدت 90 روز با انواع توت ها پر کردند.

جوندگانی که کرن بری خوردند مقدار قابل توجهی از چربی شکم خود را از دست دادند. محققان معتقدند این ممکن است نتیجه آنتی اکسیدان هایی باشد که بر نحوه متابولیسم گلوکز و چربی ها تأثیر می گذارند.

E. Mitchell Seymour از آزمایشگاه تحقیقاتی محافظت از قلب دانشگاه میشیگان در بیانیه‌ای گفت: زغال‌اخته با تأثیر بر ژن‌هایی که سوزاندن و ذخیره‌سازی چربی را تنظیم می‌کنند، می‌تواند به کاهش کلسترول بالا نیز کمک کند.

استفان بولینگ، از دانشگاه میشیگان، افزود: "مزایای خوردن میوه ها و سبزیجات به خوبی مورد بررسی قرار گرفته است، اما کشف ما با زغال اخته نشان می دهد که مواد شیمیایی طبیعی موجود در آنها، مانند آنتوسیانین ها، در کاهش این شرایط سلامتی نویدبخش است. ”

یک خط جداگانه از تحقیقات نشان داد که این میوه همچنین ممکن است تری گلیسیرید را کاهش دهد و سطح قند خون را بهبود بخشد.

کرن بری به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی بی نظیرش به طور گسترده ای شناخته شده است. این فلاونوئیدها به ویژه در مبارزه با التهاب در بدن موثر هستند.

در یک مطالعه، محققان نوشتند: «زغال اخته حاوی تعداد زیادی مواد شیمیایی گیاهی، از جمله رنگدانه های فراوان آنتوسیانین است.

آنتوسیانین ها احتمالاً بیشترین تأثیر را بر عملکردهای سلامتی در میان مواد شیمیایی گیاهی مختلف دارند.

مطالعات اپیدمیولوژیک مصرف منظم و متوسط ​​زغال اخته و/یا آنتوسیانین ها را با خطرات کمتر بیماری های قلبی عروقی، مرگ و میر و دیابت نوع 2، بهبود حفظ وزن و محافظت عصبی مرتبط می دانند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: