خوردن این میوه خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش و عمر را 5 سال افزایش می دهد

یک مطالعه نشان داد که انگور می تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و بیماری کبد چرب را کاهش دهد و می تواند پنج سال به زندگی افرادی که آن را می خورند اضافه کند.

کدخبر : 25835
سایت سرگرمی روز :

این مطالعه که در مجله Foods منتشر شد، بر روی موش‌های ماده انجام شد دو گروه

بر اساس این مطالعه، آنتی اکسیدان های موجود در انگور می توانند با بهبود عملکرد سلول های عصبی، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهند. این مطالعه همچنین نشان داد که مکمل های انگور طول عمر موش ها را افزایش می دهد.

محققان همچنین دریافتند که مکمل های انگور متابولیسم را افزایش می دهند و خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را کاهش می دهند.

بیماری کبد چرب یک مشکل رو به رشد سلامتی در دنیای غرب به دلیل مصرف نامناسب رژیم غذایی است که می تواند منجر به سرطان یا نارسایی کبد شود و اغلب با بیماری آلزایمر مرتبط است .

جان ام. پیزوتو به سان گفت که انگور می تواند بیان ژن را تغییر دهد و "بعد جدیدی به ضرب المثل رایج" اضافه کند: شما همان چیزی هستید که می خورید.

آنتی اکسیدان بالایی دارد:

آنتی اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که در گیاهان یافت می‌شوند. آن‌ها به ترمیم سلول‌هایی که توسط رادیکال‌های آزاد آسیب دیده‌اند کمک می‌کنند. رادیکال‌های آزاد مولکول‌های مضری هستند که باعث استرس اکسیداتیو می‌شوند. استرس اکسیداتیو می‌تواند به چندین بیماری مزمن از جمله دیابت، سرطان و بیماری‌های قلبی منجر شود.

خواص انگور به کاهش فشار خون کمک می‌کند:

خوردن یک فنجان انگور یا ۱۵۰ گرم از آن، چیزی در حدود ۲۸۸ میلی گرم پتاسیم را به بدن شما می‌دهد که حدود ۶٪ از نیاز روزانه‌ی بدن شما به پتاسیم را تامین می‌کند.

مصرف کم پتاسیم می‌تواند به افزایش خطر فشار خون بالا بیانجامد و در نتیجه به مشکلات و بیماری‌های قلبی و سکته‌ی مغزی منجر شود.

یک تحقیق که بر روی تعداد ۱۳ هزار فرد بزرگسال انجام شده است، نشان می‌دهد که افرادی که مقادیر بیشتری پتاسیم را نسبت به سدیم از طریق وعده‌های غذایی دریافت می‌کنند.

انگور کلسترول را کاهش می‌دهد:

خاصیت انگور؛ میزان در کاهش جذب کلسترول در بدن به خاطر ترکیبات مغذی موجود در آن است و از این طریق از بدن در برابر افزایش خطرناک سطح کلسترول محافظت می‌کند. در یک تحقیق که بر روی ۶۹ فرد با کلسترول بالا انجام شد، به این صورت که برای هشت هفته، هر روز مقدار ۳ فنجان انگور قرمز به افراد داده شد؛ در پایان این تحقیق مشاهده شد که میزان کلسترول مضر در هر فرد به میزان محسوسی کاهش یافت. همین آزمایش این بار برای بررسی خواص انگور سفید؛ تکرار شد اما نتایج به دست آمده نشان داد که انگور سفید چنین تاثیری بر کاهش کلسترول مضر بدن ندارد.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: