وام 400 میلیون تومانی دولت با بازپرداخت 20 ساله برای یارانه بگیران | وام فوری تسهیلات مسکن به این افراد
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان از افزایش تسهیلات ساخت مسکن روستایی از ۳۵۰ به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد.
داود خسروی ، یکشنبه ۱۴ بهمن، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح نخست بهرهبرداری از هزار و ۵۶۷ واحد مسکونی با اعتبار ۴۱۹ میلیارد تومان است.
وی افزود: متقاضیان این واحدهای مسکونی از وامهای قرض الحسنه با کارمزد ۵ درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله بهرهمند شدند.
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان ادامه داد: خبر خوش برای روستاییان متقاضی وام مسکن این است که سقف تسهیلات در روستاها از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است و بزودی شاهد ابلاغ این دستور از طرف بانک مرکزی به بانکها خواهیم بود.
وی افزود: بنیاد مسکن با نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی همکاری دارد و علاوه بر تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان این نهاد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان وام بلاعوض پرداخت میشود.
خسروی ادامه داد: برای افراد نیازمندی که تحت هیچگونه پوشش حمایتی نیستند میتوانند از محل حساب ۱۰۰ حضرت امام (ره) از تسهیلات بهرهمند شوند.
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان گفت: طرح دوم انجام شده اجرای طرح هادی در روستاهای گلستان بوده و از هفته دولت تاکنون ۱۵۵ روستا با همکاری اعضای شورا و بخشداریها به متراژ ۵۲۲ هزار مترمربع آسفالت شده است.
خسروی از تخصیص قیر سال ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: طی چند روز آینده این تخصیص اتفاق خواهد افتاد و تا عید ۱۴۰۴ کار آسفالت روستاهای بیشتری انجام خواهد شد.
وی با اشاره به صدور اسناد روستایی گفت: امسال هفت هزار پرونده برای صدور سند به سازمان اسناد و املاک استان ارسال شده است که از این تعداد ۵۰ درصد منجر به صدور سند شده است و تا پایان سال مقرر شده تا اسناد باقی مانده نیز صادر شود.
رئیس بنیاد مسکن شهرستان نهاوند گفت: از مجموع ۲۴ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن روستایی در شهرستان نهاوند تاکنون ۲۲ هزار واحد طبق اصول مهندسی مقاومسازی و نوسازی شدهاست.
علی جلالوند ، شاخص مقاومسازی مسکن روستایی در این شهرستان را ۹۲ درصد اظهار کرد و افزود: این رقم نشاندهنده رتبه نخست نهاوند در کشور است با این وجود هنوز ۲۲۳۰ واحد غیرمقاوم در این شهرستان وجود دارد.
وی ادامه داد: علاوه بر واحدهای غیرمقاوم، ۲۷۶۰ واحد مسکن برای خانوادههایی که بهصورت چند خانوار در یک واحد مسکونی زندگی میکنند، مورد نیاز است به این ترتیب، در مجموع ۴۹۹۰ واحد مسکن روستایی باید در شهرستان نهاوند ساخته شود.
وی درباره طرحهای مقاومسازی مسکن، خاطرنشان کرد: از سهمیه ۱۴۴۸ فقره مقاومسازی که امسال به بنیاد مسکن نهاوند ابلاغ شده، همه ۱۴۴۸ فقره به بانکهای عامل معرفی شده است که از این تعداد، ۱۲۲۰ فقره به مرحله عقد قرارداد رسیدهاند که امسال صاحب خانه میشوند و تلاش برای تحقق صددرصدی این هدف همچنان ادامه دارد.
جلالوند با اشاره به فرآیند ساختوساز در این شهرستان، افزود: یک دفتر طراحی مسکن روستایی، ۳۸ مهندس ناظر دارای پروانه نظام فنی روستایی و یک دفتر نقشهبرداری در مراحل مختلف از ثبتنام، صدور پروانه ساخت و معرفی به بانک، ساخت و ساز تا صدور پایانکار متقاضیان را راهنمایی و همراهی میکنند.
وی با انتقاد از عملکرد برخی بانکها، گفت: در صورتیکه بانکها به وظایف خود عمل میکردند، جذب کامل اعتبارات مقاومسازی مسکن روستایی در شهرستان نهاوند محقق میشد.
رئیس بنیاد مسکن نهاوند همچنین با اشاره به پرداخت کمکهای بلاعوض برای متقاضیان تحت پوشش نهادهای حمایتی و تکمیل واحدهای نیمهتمام با کمک تسهیلات قرضالحسنه خدمات بنیاد مسکن به همشهریان ادامه دارد.
وی اظهار کرد: نهاوند با شاخص مقاومسازی ۹۲ درصدی در رتبه نخست کشوری قرار دارد، در حالیکه میانگین کشوری مقاومسازی تنها ۵۲ درصد است.
وی با بیان اینکه تسهیلات مسکن روستایی به شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت، شامل گیان، فیروزان و برزول نیز اختصاص یافته است، خاطرنشان کرد: این تسهیلات بزودی در سالجاری با مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان با بهره بانکی پنج درصد و دوران ساخت و مشارکت ۲۰ ساله به متقاضیان پرداخت میشود. از کسانی که تمایل به ساختوساز یا نوسازی واحدهای قدیمی خود در سطح روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت دارند تقاضامندم برای تکمیل پرونده به بنیاد مسکن مراجعه کنند.
جلالوند با بیان اینکه با تحقق برنامهها و سیاستهای بنیاد مسکن، جشن مقاومسازی صددرصدی واحدهای روستایی نهاوند را در سال ۱۴۰۷ برگزار خواهیم کرد، بر اهمیت همراهی مردم و مسئولین در تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم»تاکید کرد.