اطلاعیه مهم برای بیمه بازنشستگان | بازنشستگان متقاضی و دارای بیمه تکمیلی این خبر را از دست دهند

کانال مجمع فرهنگیان ایران اسلامی به دبیرکلی فرج کمیجانی (عضو کمیته پیگیری مطالبات بازنشستگان) نوشت: در راستای اجرای حقوق بازنشستگان در خصوص بیمه تکمیلی موارد ذیل جهت استحضار و اجرایی شدن تقدیم می گردد:

کدخبر : 27949
سایت سرگرمی روز :

با علم به این که بیمه تکمیلی بازنشستگان در حال حاضر" بیمه ملت " است و دارای خدمات رسانی در حوزه محدود می باشد و قطعا با شرایط و نیاز باز نشستگان در ارائه خدمات بیمه درمانی هماهنگی ندارد و پرداخت حق بیمه به آنان نیز در مدت زمان معین پرداخت نمی شود علت را جویا شدم پاسخ داده شد در مناقصه که انجام شد شرکت های بیمه دیگر حاضر به پذیرش نشدند.

لذا با توجه به تعداد و نیاز بازنشستگان که معدل سنی آنان ۵۵ سال است صرفا " بیمه ملت " پذیرا شد ! آن هم با این نوع خدمات رسانی که اکثریت قریب به توافق باز نشستگان معترض هستند و در ازای اصلاح گری و رفع مشکل ، تصمیم به اضافه کردن بیمه دیگری به نام " بیمه اکمل " نمودند و با با مبلغ خیلی بیشتر با بازنشستگان قرارداد منعقد کنند و هر ماه می بایست قریب به یک میلیون بابت بیمه بپردازند و آن هم قطعا مانند بیمه مجلس ، وزارت امور خارجه و شرکت نفت و ... نیست با این توضیح که هر فرهنگی علاوه بر بیمه پایه ، به منظور داشتن" بیمه اکمل" حتما باید بیمه ملت هم باشد .

در صورتی که وزارت آموزش و پرورش به جای به تکلف و به زحمت انداختن بازنشستگان فرهنگی می بایست به اصلاح وضع موجود بپردازد و اگر به ماده قانونی ذیل عمل نماید مشکلات بیمه ایی تا حدود زیادی حل می شود.

اجرای ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری مبنی بر ارائه خدمات بیمه ای تکمیلی درمان به باز نشستگان عین شاغلین با این توضیح که اگر با یک شرکت بیمه گذار معتبر هم برای شاغلین و باز نشستگان یک نوع بیمه قرارداد منعقد نماید معدل سنی افراد به ۴۵ سال می رسد و در این مورد اکثر شرکت های معتبر حاضر به شرکت در مناقصه هستند و وزارت آموزش و پرورش حق انتخاب مناسب و نظارت دقیق و با کیفیت تر دارد و یا به نحو مقتضی می تواند شرکت بیمه گذار مطلوب را وادار به این کار نماید .

لازم به یاد آوری است در راستای تحقق و اجرایی شدن " ارائه خدمات بیمه ای تکمیلی به باز نشستگان عین شاغلین"آیبن نامه اجرایی توسط صندوق بازنشستگی خدمات کشوری تدوین شده است و موضوع اجرای ماده ۸۵ در کمیسیون اجتماعی مجلس برای سال ۱۴۰۴ به صورت پیشنهاد شد. ولی در دستور کار برای اجرا توسط دستگاه ها فرار نگرفت.

دستگاه های اجرایی و تحت پوشش بیمه های تکمیلی مکلف اند در چارچوب بودجه های مصوب و آیین نامه ای که به تصویب هیات وزیران می رسد کارمندان و باز نشستگان و افراد تحت تکفل آنان را علاوه بر استفاده از بیمه پایه درمانی در خصوص ارائه خدمات بیمه تکمیلی درمانی همکاری و مشارکت برای ارائه خدمات به آنان به صورت هماهنگ و یکنواخت برای کلیه کارمندان دولت را داشته باشند.

آغاز ثبت‌نام بیمه طلایی بازنشستگان تامین اجتماعی در خوزستان؛ طرحی با شرایط ویژه برای پوشش خدمات درمانی تکمیلی که با فرانشیز ۳۰ درصد خدمات را پس از پر شدن سقف بیمه پایه و تکمیلی ارائه می‌دهد.

بیمه پایه تامین اجتماعی برای بازنشستگان فاقد کارایی است؛ اکثر خدمات اصلی درمانی را دربرنمی‌گیرد و قانون الزام تامین اجتماعی به‌طور کامل اجرایی نشده است. علاوه بر این، بیمه تکمیلی نیز تا کنون نتوانسته تمام نیازها را تأمین کند. به تازگی، بیمه طلایی به عنوان یک گزینه جدید مطرح شده است.

در خوزستان، ثبت نام برای بیمه طلایی بازنشستگان تامین اجتماعی آغاز شده که تا پایان ماه جاری ادامه دارد. به گفته آتیه‌سازان حافظ، استفاده از سقف تعهدات بیمه طلایی پس از کسر سهم بیمه پایه و بیمه تکمیلی اول، امکان‌پذیر است و فرانشیز تمام خدمات ۳۰ درصد می‌باشد.

علی خسروی، مدیرعامل آتیه‌سازان حافظ، اعلام کرد که بیمه اکمل می‌تواند تعهدات بیمه تکمیلی را تکمیل کند. به گفتۀ وی، پیش از این، خدمات ارائه شده کامل نبود و اکنون با بیمه اکمل، تا حدود زیادی مشکلات رفع شده‌اند.

درحال حاضر، این بیمه تنها در یک استان اجرا شده و بیم نگرانی‌هایی برای کارگران بازنشسته ایجاد کرده است. چراکه بیمه پایه تامین اجتماعی همچنان تقویت نشده و سطح پوشش تعهدات بیمه تکمیلی کم است. این نگرانی‌ها از احتمال «تحمیل هزینه‌های اضافی» بابت ثبت نام این بیمه حکایت دارد.

علی اکبر عیوضی، دبیر کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران، اعلام کرد که بیمه طلایی در حد پیشنهاد است و امیدوار است که عملی نشود. او بیان کرد که ناتوانی سازمان در اجرای ماده ۵۴ قانون تامین اجتماعی باعث شده بازنشستگان به بیمه تکمیلی روی بیاورند.

عیوضی اظهار کرد که بیمه تکمیلی هزینه‌ای اضافه و غیرقانونی است و بیمه طلایی هم تحمیل این هزینه اضافه است. وی ادامه داد: برخی کانون‌ها با این استدلال به بیمه طلایی روی آوردند، اما این اعتراض کانون‌های اکثر استان‌ها به جز خوزستان را به همراه داشته است.

به اعتقاد این فعال صنفی، باید درمان رایگان به بیمه‌شدگان ارائه شود و هزینه‌های درمان برخی بیماری‌ها، همچون بیماری‌های خاص، معضلات زیادی برای بیماران ایجاد کرده است.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: