توزیع بسته حمایتی لوازم ضروری زندگی به مددجویان | اهدا رایگان لوازم خانگی برای مددجویان دارای این شرایط
مدیر بنیاد برکت فارس از توزیع ۳۰ سری جهیزیه به نو عروسان به ارزش بیش از یک میلیارد تومان خبر داد.
حسین سامیان در جمع خبرنگاران در خصوص اتمام پروژه های عمرانی، اظهار کرد: ۴۵ پروژه عمرانی شامل ترمیم خانه محرومان، مشارکت در ساخت مسجد و خانه عالم با مشارکت بنیاد برکت استان به اتمام رسیده است.
وی در ادامه با تصریح بر اینکه تعداد ۴۵ پروژه عمرانی در شهرستانهای شیراز، دشت ارژن، فیروزآباد، سرچهان، بوانات، کوهچنار، خرم بید، دشت ارژن، بیضاء، روستای کدنج و روستای ظفر آباد، واقع شده است، اضافه کرد: همچنین بنیاد برکت هم اکنون ۱۰ پروژه کمک به ترمیم خانه محرومین و مشارکت در ساخت مسجد را در دست اجرا دارد.
مدیر بنیاد برکت فارس عنوان کرد: این بنیاد با اتمام طرح ماه برکت ۴۳۰۰ بسته معیشتی به ارزش چهار میلیارد و ۴۰۰ هزار تومان را از طریق ۲۰۰ گروه جهادی بین نیازمندان سراسر استان فارس توزیع کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در کنار توزیع بستههای معیشتی بنیاد برکت در طرح نذر نان رایگان ۱۰ میلیون قرص نان را از طریق ۴۰ گروه جهادی بین ولی نعمتان استان فارس توزیع کرده است.
سامانیان گفت: همچنین بنیاد برکت با مشارکت حلقههای میانی ۳۰ سری جهیزیه به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ هزار تومان و ۲۰۰ سری سیمونی به ارزش دو میلیارد تومان را بین نیازمندان استان فارس توزیع کرده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی گفت: سههزار و ۶۰۵ فرصت شغلی در سال گذشته با پرداخت تسهیلاتی بالغ بر چهار هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال برای مددجویان این نهاد در سطح استان ایجاد شد.
مهدی الهیراد اظهار کرد: بیشترین تسهیلات ارائهشده در راستای توسعه اشتغال در بخشهای کشاورزی، دامپروری، خدماتی و صنعتی پرداخت شده است.
وی افزود: آموزش، مهارتآموزی و مشاوره شغلی از محورهای مهم در اجرای طرحهای اشتغالزایی بوده که با هدف توانمندسازی مددجویان و شکوفایی استعدادها دنبال میشود.
الهیراد با اشاره به نتایج مثبت این برنامهها تصریح کرد: از سال ۱۳۸۷ تاکنون، یکهزار و ۴۵۸ نفر از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد استان با بهرهگیری از طرحهای اشتغالزایی به خودکفایی رسیدهاند.
وی ادامه داد: طرحهای اجراشده در قالب خوداشتغالی بودهاند و طیف متنوعی از مشاغل شامل احداث نیروگاههای خورشیدی، خرید نیسان و تراکتور، اجرای زنجیره ارزش دام، کشت گیاهان دارویی به ویژه زعفران، بافت فرش، صنایعدستی و مشاغل خرد خدماتی را در بر میگیرد.
مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی تأکید کرد: تمرکز اصلی این نهاد بر توسعه مشاغل متناسب با زیستبوم استان است.
وی عنوان کرد: فعالیتهایی مانند دامپروری، اصلاح نژاد دام، زنبورداری، قالیبافی و تولید انرژی خورشیدی که ضمن ایجاد اشتغال پایدار، در افزایش درآمد خانوارهای مددجو نیز نقش موثری ایفا کردهاند.
خراسان شمالی با جمعیت بیش از یک میلیون نفری دارای ۵۳ هزار خانوار شامل ۱۰۶ هزار مددجوی زیر پوشش خدمات نهاد حمایتی کمیته امداد امام خمینی (ره) است.
۵۰ درصد این مددجویان بانوان و مابقی را مردان تشکیل می دهند که ۶۶ درصد افراد زیر پوشش در مناطق روستایی و ۳۴ درصد هم در مناطق شهری استان ساکن هستند
کرمی با اعلام این خبر گفت:علاوه بر فعالیتهای مهارت افزایی و فراگرفتن مهارتهای زندگی، برنامههای تفریحی و فرهنگی در قالب زیارت اولیها مشهد مقدس و عتبات) برای مددجویان تحت حمایت، انجام میشود.
وی اضافه کرد: مهارتهای ده گانه زندگی شامل موضوعاتی از قبیل خودآگاهی، تفکر خلاق، حل مسئله، تفکر نقادانه، مهارتهای ارتباطی، کنترل استرس، همدلی، تصمیمگیری و کنترل هیجانات منفی است.
سرپرست بهزیستی استان زنجان افزود:مهارتهای زندگی توانایی انجام رفتار سازگارانه و مثبت است، به گونهای که فرد بتواند با چالشها و ضروریات زندگی روزمره خود کنار بیاید و از اینرو ارائه آموزشهای مهارت زندگی برای خانوادهها به ویژه بانوان سرپرست خانوار که ممکن است در معرض آسیب هم باشند، اهمیت بسیاری دارد.
کرمی یادآور شد: ایجاد اشتغال پایدار از طریق برنامه گروههای همیار زنان سرپرست خانوار، ارائه آموزشهای مهارتی و فنی و حرفهای از طریق اجرای برنامه آماده سازی شغلی، ارائه سرمایه کار مورد نیاز به منظور راه اندازی کسب وکارهای موفق بعد از ارائه آموزشهای مورد نیاز و ارائه آموزش مهارتهای زندگی به زنان سرپرست خانوار و اعضاء خانواده آنها بدون اختصاص منابع جداگانه و با استفاده از ظرفیت سایر بخشها و قسمتهای متولی از دیگر اقدامات دفتر توانمندسازی زنان است.