سهام عدالت | سود سهام عدالت

سهام عدالت متوفی به چه کسی تعلق میگیرد؟ | آخرین جزئیات از سهام عدالت متوفیان

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه آخرین تصمیمات در مورد نحوه تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان را تشریح کرد.

کدخبر : 3223
سایت سرگرمی روز :

سهام عدالت یک برنامه‌ی دولتی است که در سال ۱۳۹۰ با هدف بهبود توزیع درآمدهای نفتی در ایران آغاز شد. این برنامه به معنی واگذاری سهامی از شرکت‌های دولتی به مردم بود، که در این صورت از فروش این سهام، مردم سودی به دست می‌آورند. برای این منظور، ابتدا شرکت‌های دولتی بر اساس ارزش دفتری خود مقداری سهام به صورت رایگان به مردم واگذار شد. سپس، این شرکت‌ها از افراد حقیقی و حقوقی خریداری‌شده و سرمایه‌گذاری در آن‌ها انجام شد. مزیت این برنامه برای دولت این بود که با واگذاری سهام، بخش عظیمی از دارایی‌های دولتی به دست مردم رسید و همچنین با فروش سهام، می‌تواند به منابع مالی بیشتری دسترسی داشته باشد. به طور کلی، برنامه سهام عدالت با هدف بهبود توزیع درآمدهای نفتی در ایران آغاز شد، اما با چالش‌هایی روبه‌رو شد. با وجود این، برنامه سهام عدالت ۲ با بهبودهایی که در آن انجام شد، تلاش می‌کند تا چالش‌های قبلی را برطرف کند و به دلیل حضور بیشتر سهام‌داران، نتیجه‌ی بهتری داشته باشد. به عنوان یک برنامه اقتصادی، سهام عدالت هدف از دسترسی به منابع مالی بیشتر و همچنین بهبود توزیع درآمدهای نفتی در کشور را داشته است. با وجود چالش‌هایی که با آن مواجه شده است، سهام عدالت یکی از بزرگترین برنامه‌های فروش سهام در جهان است. در نهایت، برنامه سهام عدالت به دلیل پویایی و تغییرات مداوم در بازار سرمایه، به عنوان یک برنامه اقتصادی حائز اهمیت است. اما برای اینکه به صورت کامل از آن بهره‌مند شود، لازم است که فرایندهایی که باعث چالش برای سهام‌داران می‌شوند، بهبود یابند و شفافیت بیشتری در ارزش واقعی شرکت‌ها و قیمت سهام‌ها فراهم شود.ما در سایت سرگرمی روز بروزترین اخبار از سهام عدالت و سود سهام عدالت را برای شما قرار میدهیم در ادامه به جدیدترین اخبار از سهام عدالت میپردازیم.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه آخرین تصمیمات در مورد نحوه تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان را تشریح کرد.

محمد باغستانی با بیان اینکه تاکنون بالغ بر سه میلیون و ۶۰۰ هزار مشمول سهام عدالت فوت کرده‌اند، اظهار کرد: سرویس‌هایی برای شناسایی وراث و انحصار وراثت افرادی که فوت کرده‌اند وجود ندارد. در واقع اطلاعات انحصار وراثت‌ها متعلق به سال ۱۳۹۷  به بعد است که به صورت الکترونیک صادر شده‌اند. در حالی که جمعیت کثیری از افراد قبل از این سال فوت کرده‌اند. بنابراین باید مدل دیگری طراحی شود که به صورت برخط باشد.

وی ادامه داد: در واقع از آنجایی که آمار مشخص نیست،  باید  احدی از وراث یک مرتبه به یک محلی مراجعه کنند که جزئیات این فرایند پس از نهایی شدن سرویس‌ها اطلاع رسانی می‌شود. البته از آنجایی که جمعیت زیاد است فرایند با یک تقسیم‌بندی زمانی صورت می‌گیرد که افراد معطل نشوند. برای انجام مقدمات چند ماهی فرصت لازم است.

ایسنا

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • معلم
    0

    من زمانی که خواهر برادران خارج از ایران زندگی میکردند ومادرم تحت تکفل من بود سهام عدالت را با سختی برایش گرفتم وحالا که فوت شده میگویید انحصار وراثت کنم و به خواهر و برادرانم که در خارج با حقوق دلاری زندگی میکنند سهام بدهم چه قانون مسخره‌ای است ومن تعجب میکنم

  • ناشناس
    1

    چرا به ما که یک حقوق تأمین‌اجتماعی می گیریم سهام عدالت تعلق نمی‌گیرد

  • محترم سربازداوطلب
    0

    سلام من تا الان ثبت نام سهام عدالت نکردم ممنون میشم که راهنمایم ککنید

  • محسن
    0

    سلام من الان نزدیکه ۲ سال کارهای انحصار وراثت پدرم که فوت شده را انجام دادم می خواستم بدونم کی کارهای انتقال سهام به وراث انجام میشود چون دفتر پیشخوان دولت رفتم میگه سایت بسته است

  • دانیال
    0

    کشتین خودتونو با این راهنمایی کدنتون که کی ارث میبره اینو که خودمون میدونسیم که بریم جاش میفهمیم